Reitings Pasts un kurjeru pakalpojumi

TNT
Nenes Pats
E kiosks

AtrisinātaDPD - Dezinformācija, ignorēšana, neapreiza piegādes adrese

Dezinformācija, ignorēšana, neapreiza piegādes adrese Kopš 3.12. pie piegādātāja atrodas mana paka ( apskatot informāciju notino, jeb internetveikala kur veicu sūtījumu). 4.12. uzņēmums veic piegādi uz nekorektu adresi savas kļūdas dēļ, ko es konstatēju pati, man par to neviens neziņoja līdz pašam vakaram. Operatīvi parvirzu paku uz skapi telefoniski - bija divas sarunas, vienu reizi solīja paku rītdien otrā, teica ka pat šodien būs. Rezultātā ir pagājušas 6 dienas, katru dienu zvanu un satraucos - pakā ir priekšmeti kuri nevar atrasties salā, kā...

AtrisinātaDPD - Slikts serviss

Slikts serviss Naca paciņa Sutitajs noradija nepareizu adresi tapec paciņu ielika Dobele.uzvaniju sarunaju lai pārsuta uz Tukumu labi viss apstiprinats.nedeļu liek gaidit paciņa atrodas riga un pectsm atkal ieliek atoakal Dobele kautgan bija apstiprinata parsutišana Tai laika bija velviena paciņa kura ar bija nepareiza adrese Dobele kurai sarunaju pārsutišanu uz tukumu un ari vienalga ielika Dobele Kas tas par suuuu kantori

DPD - Iemet pakomātā citā rajonā kaut gan apmaksāta "piegāde uz mājām"

Iemet pakomātā citā rajonā kaut gan apmaksāta 'piegāde uz mājām' Man bija apmaksāta piegāde uz mājām un uz 03.12.24. Biju mājās un gaidīju. Neviens neko pat nepaziņoja un neko nepiegādāja. Nākošā dienā paziņoja ka piegādās starp 2 un 4 - kad es esmu darbā. Uzrakstīju ka strādāju un lai ved nākošā dienā. Rezultātā vienā mierā iemeta cita rajona pakomātā - tālu no manas mājas. Un vēl atsūtīja ziņu - ievietots jūsu izvēlētajā pakomātā! Vienkārši nekaunīgi. Savā brīvdienā braucu meklēt kur ir mana paka. Iztērēju laiku un naudu. Par ko viņi paņēma naudu? Tā ir piegāde uz mājām? Nekauņas. Centīšos nekad netrāpīties uz šis firmas pakalpojumiem.

Latvijas Pasts - Slikts serviss

Slikts serviss Salacgrīvas pasta nodaļa ir samazināJusi savu darba laiku, tagad darba laiks ir no 08: 00 līdz 13: 30 darba dienās, kas jau ir pilnībā nesamērīgs darba laiks, jo strādājošs cilvēks šajā laikā vienkārši nevar paspēt ierasties un izņemt vai nosūtīt savu sūtījumu. Sestdienās, protams, pasta nodaļa nestrādā. Darbiniece vienmēr ir tikai viena. Ierodoties šodien pasta nodaļā pirms 13: 00, darbiniece lika aiziet kopumā 5 apmeklētājiem, jo viņai "ir daudz darba" un šodien nevienu sūtījumu tāpat...

AtrisinātaLatvijas Pasts - Bojājums

Bojājums Labdien! Vakar ieraudzījām, ka pastniece ir bojāJusi mūsu pastkasti, uzrakstot mūsu adresi ar roku. Vai pastniekiem ir pilnvaras rakstīt uz klientu privātīpašuma? Otrkārt, neskatoties uz adreses uzrakstīšanu, mūsu adrese ir atvasaras 1, Medemciems. Saņēmu svešu vēstuli, atvases iela 1 (neatvēram, bet iekšā ir kartiņa, iespējams bankas karte) . Lūdzu risināt šo situāciju. Ar cieņu, ligita enģele 26687153

DPD - Slikts serviss

Slikts serviss Kurjeru firma DPD nerēķinās ar klientu/piegādes saņēmēju. Nav iespējams vienoties - vai piegāde būs no rīta vai vakarā. Tas nozīmē, ka jāatliek darbs un visu dienu jāsēž un jāgaida - kad/vai atvedīs. Netiek sūtītas arī sms, kad būs piegāde. Konkrēti manam uzņēmumam esot zvanīts 21 sekundi, un nav bijusi atbilde. Par to tiku informēta tikai tad, kad nākamajā dienā pati sāku interesēties, kur ir sūtījums. Neizmantojiet DPD kurjeru piegādi. Man šī nav pirmā reize, kad problēmas ar šo uzņēmumu.

DPD Latvija - Piegādes kavēšanās

Piegādes kavēšanās Dpd kurjerdienests nav spējīgs laicīgi piegādāt sūtījumus. 26.11 tika saņemta sms par paciņu, kas tika ievietota Iecavas pakomātā, lai gan dzīvoju Olaines novadā. Tajā pašā dienā ziņoju, ka paciņu vajadzētu pārvirzit uz Olaines novadu, man pat nebija principiāli uz kuru pakomatu Olaines novadā. Līdz šai dienai gaidu.. Klientu "serviss neko nezin, tik aizbildinās ar lielo noslodzi.

DPD - Kavē piegādi

Kavē piegādi Jau nedēļu pasūtījumu tur savā šķirošanas centrā katru dienu tracking info pievienojot atjauninājumu "your parcel is being held on our premises". Klientu serviss vispār nav pretimnākošs un atbild ar "nezinu, kāpēc netiek izsūtīta, iespējams, lielās slodzes dēļ". Jebkura cita kompānija neuzņemtos darbus, ar ko netiek galā - kāpēc dpd tad pieņem pasūtījumus, ja nav pietiekami kurjeru..?

DPD - Slikts serviss

Slikts serviss Paka tika nogādāta nepareizā, pakomātā uz Iecavu, tajā, pat dienā, piezvanīju, un paradresēju paku uz Olaines pakomātu. Pēc pāris dienām atnāca ziņa, ka paka atkal ir Iecavas pakomatā, atkal zvanīju uz dpd info tālruni, esot notikusi klūdā, paka šoreiz nonākšot līdz olainei, pēc 4dienām un vairākiem zvaniem no manis, paka nonāk atkal Iecavas pakomātā. Atkal zvanu uz dpd, esot bijusi sistēmas klūda, šoreiz viss būšot kārtībā. Rezultāts, pēc vairākiem maniem zvaniem, uz dpd, pagājušas 14dienas un paka ir nosūtīta atpakaļ.

DPD - Плохой сервис

Плохой сервис Заказ от Temu не доставлен и отправлен назад. Сначала посылку отправили в резекне вместо даугавпилса. Ул. Резекне. Получать в резекне слишком далеко, сразу созвонилась с оператором Dpd. Попросила все исправить и переслать по правильному адресу. Тем более, что это не первая посылка от тему, с омнивой никогда не было проблем. Пообещали, уточнила адрес. З дня присылали сообщения, просили в резекне получить посылку. Позвонила еще раз. Сказали, что все перешлют по правильному адресу. Сегодня получаю...

DPD - Lēna piegāda

Lēna piegāda Ļoti lēna piegāde. Jau kuro reizi sastopos ar šādu variantu! Jau vesalu dienu mans sūtījums atrodas šķirošanas punktā un nekas netiek darīts. Vienmēr izvēlos omnivu, jo pat ja sūtījums ir no citas valsts, un ja sūtījums atrodas šķirošanas punktā, tas zinu, ka nākamajā dienā piegāde būs. Un pat ja tā nav darba diena! Šeit pat darba dienā viss lēni.

Omniva - Sabojāts sūtījums

Sabojāts sūtījums Atgriezāt manu sūtījumu, biju vainīgs, pienācīgi neiepakoju bet vai tiešām atgriešanas / pārbaudes procesā jums bija jāsaplēš sūtījums, jāietin atpakaļ plēvē un jāizliekas it kā nekas nav noticis? Jūs pārbaudes procesu veicat ar āmuru? Pārvietojot nerakstīts likums ir mešana pret asfaltu / betonu? Liels paldies, ka ietināt nolauztos plastmasas gabalus no detaļas konektora kuru vēlējos nosūtīt, tie gabali noteikti man vēl noderēs. Āksti! Nedz es, nedz mani tuvinieki vairs neizmantos jūsu pakalpojumus. Nevienam vairs neiesaku Omnivu.

DOD pakomātu piegāde - Neuzmanīga pārvadāšana

Neuzmanīga pārvadāšana Sūtīju paku ar traukiem. Pirku Andele Mandele piedāvāto sūtīšanas iespēju, kas neparedz ne apdrošināšanu, ne iespēju “plīstošs”, tāpēc kārtīgi sapakoju un uz kastes no visām pusēm uzrakstīju, ka plīstošs. Tomēr viens trauks bija saplīsis. Pie tādas pakošanas ir skaidrs, ka kaste netika saudzēta. Ļoti žēl, ka tāda attieksme 😒. Esiet uzmanīgi!

DPD - Bojājums

Bojājums Atvērot paku, konstatēju ka preces izplatītājs ļoti Skaisti visu un labi iepakoju katru stikla sveci speciālā iepakojumā, lai sveces piegādes laikā netiktu sasistas, taču kad sāku visas sveces vērt vaļā, viena tomēr bija sašķaidīta. Dpd piegādātājs noteikti mētāja paku, kā rezultātā sabojāta prece.

DPD Latvija - Paka netiks piegādāta

Paka netiks piegādāta Labdien! Lūdzu jūs brīdināt, ka dpd nav neitekti termiņi pakas piegādei. Pastāv risks, ka paku viņi mētās turpo-šurpu vairākas nedēļās un beigās atgriezīs jums atpakaļ. Iesaku izvēlēties kādu citu pārvadājuma piegādātāju, izmaksas ir vienādas, bet jūsu paka būs piegādāta arī tad, kad pakomāts ir pilns, vnk sazināsies ar saņēmēju un vienosies pae piegādes vietu vai citu datumu.

DPD - Paka regulāri tiek nogādāta nepareizā adresē

Paka regulāri tiek nogādāta nepareizā adresē Jau nez kura paka tiek nogādāta nepareizā adresē. Adrese tiek uzrādīta korekti-Pļavnieki, Skrīveri, Aizkraukles nov. Lv-5125, bet pakas regulāri tiek sūtītas uz Rīgas Pļavniekiem. No manis tas ir ap 90km. Man nav iespējas tikt pēc pakām, arī radus apgrūtināt nevēlos. Lūdzu beidzot sāciet strādāt precīzāk. Uz feisb ziņu atbildes nav un atkal kārtējā paka ir Rīgas Pļavniekos.

Itella - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju liela izmēra preci, kurjers aizsūtīja uz pilnīgi citu paku termināli. Uzrakstu viņiem ziņu, ka ir radusies kļūda un pievienoju bildes ar sūtījuma apstiprinājuma e-pastu kur tika norādīta manis izvēlētā piegādes vieta, uz ko man atbildēja, ka kļūda no viņu puses nav radusies un lai es izņemu paciņu pēc iespējas ātrāk. Neprofesionāli, bet ok. Neviens neraksta, nezvana, izlēmu uzzvanīt pats - klausuli paceļ neaudzināta rakstura sieviešu dzimtes objekts un neļauj pat izstāstīt, pārtrauc...

Omniva - Šausmīgi slikts serviss. Pārkāpj piegādes laikus.

Šausmīgi slikts serviss. Pārkāpj piegādes laikus. Negrib piegādāt pasūtījumu laikā. Viņiem viss vienalga. Neiesaku Omniva.

Omniva - Šausmīgi slikts serviss

Šausmīgi slikts serviss Negrib piegādāt laikā.Viņiem viss vienalga.

Omniva - Atplēsta paka un saturs pazudis.

Atplēsta paka un saturs pazudis. Labdien. Esmu sarūgtināta saņemot savu sūtījumu pakomātā Ogre T/C Prestižs. Paka ir atplēsta un saturs ir pazudis. Esmu veikusi daudz pasūtījumus, taču mana uzticības sāk zust. Šī jau ir otrā reize ar atplēstu paku. Pirmajā reizē nekas nepazuda ( bija pasūtīti vitamīni - kas laikam nevienam neinteresē). Bet šoreiz prece bija ikdienišķai lietošanai. Man ir gan sarūgtinājums, gan šoreiz arī finansiālais zaudējums. Kas nav patīkami mūsdienās. Liek aizdomāties par to, kam uzticēt Ziemassvētku...