Park Expert - Krāpšana - negodīga komercprakse
Esiet uzmanīgi, novietojot savu automašīnu stāvvietās, kuras apsaimnieko operators PARK EXPERT! Šis uzņēmums izraksta līgumsodus 35 € apmērā jau no pirmās sekundes, kad tiek pārsniegts 5 minūšu bezmaksas stāvēšanas laiks. Laiks tiek automātiski fiksēts ar videokamerām pie stāvvietas iebraukšanas. Turklāt sods var tikt piemērots pat gadījumos, kad stāvvietas apmaksa ir veikta. Soda paziņojums var tikt nosūtīts pat ar vairāku mēnešu kavēšanos – manā gadījumā tas tika saņemts pēc gandrīz trī...
Livas - Sliktākais servis 21 gadsimtā.
Nevienam neiesaku, internets pazūd katru dienu, meisters bijis jau 5 reizes saka ka viss kartībā, mainija ruterus, kuri ir novecojuši uz tadiem pašiem veciem ķīniešu sūdiem kuri nespēj pavilkt viņu piedavāto pakalpojumu.
Viss ko viņi piedāvā ir restartēt rūteri katru dienu.
Ja nav citu variantu tad iesaku izvēlēties mobilo internetu jo tas būs stabilāks, par šo Livas mistkasti.
Un operātori viņiem arī neadekvāti, normali viņiem skaidro situāciju, viņiem pofig, piedāvā restartēt ruteri, nekādā...
Unisend - Nepareiza piegādes adrese
Kā vienoties ar pārdevējiem TEMU, lai pasūtījumi nekad netiktu piegādāti ar Unisend kurjerdienestu ?
Visi mani pasūtījumi tiek piegādāti, nevis kur pagadās, bet vienmēr uz iespējamo tālāko pakomātu.
Viņi raksta, ka pakomāts manā adresē esot pārpildīts, bet ir jau vēl septiņi pakomāti, kas atrodas tur pat tuvumā. Tomēr viņi ievieto manas pakas nevis vienkārši kādā no tālākajiem pakomātiem, bet gan tikai un vienīgi konkrēti tajā, kas atrodas vistālāk. Starp citu šis pakomāts, Valmierā, Rubenes ielā 51 kā reiz, atrodas viņiem pa ceļam no Valmieras uz Rīgu.
SIA Realat - Manipulatīva un ekspluatatīva prakse jauno aģentu piesaistē
Ejot uz darba interviju nekustamo īpašumu aģentūrā "Realat" uzņēmuma pārstāve man paskaidroja, ka pirms darba uzsākšanas viņi organizē jauno darbinieku apmācības un piedāvāja parakstīt vienošanos jeb "studenta līgumu", kurā ir iekļauts punkts, ka izvēloties neturpināt sadarbību ar uzņēmumu, jaunajam darbiniekam ir jāatmaksā uzņēmumam 350 eiro apmācību izdevumi. Kad parakstīju šo vienošanos, viss liecināja, ka saņemšu vērā ņemamu apmācību kursu, lai varētu uzsākt darbu NĪ nozarē. Realitātē...
Tsc Autorizēts Serviss - Garantijas remonts
Robota - putekļsūcēja serviss. Garantijas laikā.
Notur robotu 13 dienas, neinformē par to, ka serviss netiek nodoršināts.
Min iemeslus - robots ir pārāk netīrs, tad izmantots kaļķains ūdens, tad nevar pasūtīt detaļas.
Diagnostika netiek veikta!
Ūzsvēršu, ka iemesli tiek MINĒTI.
Beigās izrādās, ka putekļsūcējam robotam - dokstacijas ventilatora (blower) gaisa ieplūdes filtrs / siets ir ar putekļiem. Notīrīja citā servisā un viss lieliski darbojas.
TSC serviss nav veicis diagnostiku, un šo...
Jahonts - Burtiski krāpšana
Tātad, līgava ieiet veikalā, prasa sev laulību gredzenus ar KOMFORTU! Pārdevēja rāda, rāda un beigās iesmērē viņai parastos gredzenus sakot, ka tie ir komforta. Draudzene pirmo reizi dzīvē pērk laulību gredzenus, skatās citām kādi ir komforta gredzeni un saprot, ka viņai nav. Sāk meklēt Jahonta lapā pēc koda, un patiesi burtiski apkrāpta un iesmērēti parastie. Iet uz Cēsu Jahonts un saka, ka viņai nav nekādi komforta gredzeni. Pārdevēja sarkanu ģimi stāv un tik nosaka, ka var samainīt! Pat nebija apjukusi. Suns zin ko ēdis! ;)
Ardara Motors - Auto mazgātavu (vakance)
Serviss ir labs bet darba vieta ar bez pieredzi neiesaku sākt strādāt 11h pēc divām dienām 20 eiro pēc nodokļiem uzmeta 20 eiro klāt lai ne no sudz tiesa un darba kolēģiem nav sūdzība izņemot valoda runa krievu valodu mazliet nesaprot latviešu un strādniekus no Lietuvas sakot darbu ir divi cilvēki priekšnieks un vecākais strādnieks viņi ir skolotāji
KOOL Latvija - Slikts serviss
Sveiki, bieži apmeklēju Siguldas kool. Nāku pēc kafijas un kaut kā ieēdama. Pēdējā laikā vairs nav vēlmes doties uz kool, sīrupi vienmēr tukši vai aizlipuši un saķepuši tā ka kafijā sīrupu nevar dabūt, drīzāk uz drēbēm.. Pārdevējas tik klačojas savā starpā bes strādāt nestrādā, uzmanību pievērst gandrīz neiespējami, varbūt tikai bļaujot. Varbūt varētu pievērst uzmanību kā strādā šīs pārdevējas un lai kādreiz arī kaut ko iztīra savādāk ir pretīgi. Nākošreiz došos uz blakus esošajiem viršiem...
MAXIMA Akropole - Rupji apsargi
Rupji, neadekvāti apsargi. Viņiem likās, ka esmu nozagusi veikalā produktus, pieskrēja, pie kases, no abām pusēm ielenca, pavēlot, paaugstinātā tonī lika iet ar viņiem. Atteicos, kkur doties, prasīju, ko esmu nozagusi, iedevu čeku. Skatoties čekā viņš izteica man dažādas piezīmes, pēc, kā ātrā solī aizgāja prom. Prasīju viņa vārdu un uzvārdu, pasūtīja tālāk
Julianus Inkasso - Krāpšana, naudas izspiešana
Julianos Inkaso ir reketieru kantoris. Viņi mēdz izrakt vecus, sen nomaksātus parādus, ar draudu un šantāžas palīdzību piepras atkārtoti samaksāt parādu. Tas, ka saistības ar pamtkreditoru jau sen nomaksātas viņiem neinteresē. Iesaku viņu zvanus bloķēt un uz e-pastiem neatblēdat. Ja var piedzīt tiesas ceļā- lai mēģina to darīt.
Culligan - Slikts serviss
Sveiki! Esam jūsu klienti, bet kas notiek ar pegādi? Liepājā piegāde notiek trešdienās, jau ceturto mēnesi nav laicīga piegāde, šodien vēl jo projām nav piegādāts ūdens pulkstens jau22.20 nekā. Februārī pašā vēlā vakarā atveda nevis ūdeni, bet ledus klučus! Tas normāli, domājam atteikties, jo nav piegādes laicīgi. Iepriekšējos gadus tādas problēmas nebija!
Zs Lazdiņi - Necilvēcīga attieksme
Neiesaku pieteikties darbā šajā saimniecībā. Saimnieki patmīlīgi egojisti domā tikai par savu labumu, bet darbiniekus izdzen tā ka saules gaismu vispār neredzēsiet. Neviens nebrīdinās pēkšņi 17.00 pasaka ka Jāstrādā visu nakti un vēl vairāk. Strādāsiet mēnešiem bez brīvdienām pa 15,16h Iestājoties darbā solīs visādus labumus, bet patiesībā kad iestāsieties darbā nenodrošina pilnīgi neko darbam nepieciešamo cimdus, darba apģērbu, darba apavus, pat nav ūdens ko padzerties. Ja kaut ko nopirksiet...
Origo drogas pārdevēja Sintija - Slikta apkalpošana
04.03.2026 mēs atradāmies Origo veikalā Drogas. Sākotnēji darbojās viena kase, un mēs godīgi stāvējām rindā. Mūsu priekšā bija viena sieviete, kuru tajā brīdī jau apkalpoja, kā arī vēl viens pircējs. Pēc brīža tika atvērta jauna kase pie daebinieces Sintijas. Mūsu priekšā stāvošā sieviete nedeva nekādu signālu, ka dosies uz jauno kasi, un palika savā vietā. Sapratām, ka varam doties pie tikko atvērtās kases, jo priekšā esošie pircēji to negrasījās darīt. Tomēr kases darbiniece Sintina mum...
Zvaigzne Abc - Strādā ļoti nepieklājīga pārdevēja ar melniem matiem
Grāmatnīcā strādā ļoti nelaipna pārdevēja ar melniem matiem. Viņai laikam nav mācīts sasveicināties.. Seja pārgriezta uz klientu pusi, laikam pārstrādājusies… Dēļ tādas pārdevējas tur vairs nav vēlmes iegriezties, diemžēl
N1 Home - Krāpšana
Pasūtījums jāgaida mēnēšiem ilgi, piegādes datums visu laiku tiek pārcelts.
Sazināties ar klientu servisu ir prakstiski neiespējami, nedēļas laikā katru dienu rakstīju, tā arī nesaņēmu atbildi.
Divu mēnešu termiņš jau ir pagājis, ar mani neviens nav sazinājies ne par preci, ne par naudas atgriešanu.
Ļoti apšaubu atsauksmju ticamību, jo ir ļoti daudz cietušie no šī uzņēmuma.
CILVĒKI GAIDA PASŪTĪJUMU MĒNEŠIEM. KLIENTU SERVISS DRAUSMĪGS.
ADROS Baltija SIA - Slikta attieksme pret klientam
Vēlos brīdināt citus uzņēmumus par mūsu negatīvo pieredzi ar personāla atlases uzņēmumu SIA Adros Batlija.
Noslēdzām līgumu par divu darbinieku atlasi ar garantiju – ja kandidāts pārbaudes laikā neatbilst amata prasībām, tiek nodrošināts aizvietotājs. Diemžēl abi atlasītie kandidāti darba procesā demonstrēja nevēlēšanos ievērot vadības norādījumus un neatbilda profesionālajām prasībām. Viens no viņiem pat vēl nebija pabeidzis pārbaudes laiku.
Kad pieprasījām līgumā paredzēto aizvietotāju, mūsu...
Civinity Mājas - Krāpšana, naudas izspiešana no klientiem
Civinity Mājas vairākus mēnešus aprēķināja nesamērīgi augstu karstā ūdens patēriņu – līdz 40 m³ mēnesī, lai gan reālais patēriņš ir 2–4 m³. Rezultātā radās pāri 500 eiro pārmaksa.
Pēc atkārtotiem pieprasījumiem tika atklāts nereģistrēts skaitītājs. Pēc tā noņemšanas patēriņš normalizējās, kas skaidri norāda uz tehnisku kļūdu sistēmā. Taču uzņēmums atsakās veikt pārrēķinu un atdot nepamatoti iekasēto naudu.
Uz iesniegumiem netiek atbildēts, uz zvaniem nereaģē, dialogu ignorē. Iedzīvotāji faktiski tiek atstāti vieni pret sistēmu, kas pieļauj kļūdas, bet neuzņemas atbildību.
Liepājas Reģionālā Slimnīca - Slikts serviss
Ļoti lēni te viss notika. Acī bija ielidojis mazs gabals metāla, gaidījām traumpunktā ļoti ilgi. Un visu laiku sauca iekšā cilvēkus, kas bija pēc mums atnākuši. Saprastu, ja tas būtu kāds tiešām nopietns atgadījums, bet piemērs - ierīvēja ar rīvi rokā. Manuprāt acs ir svarīgāka par mazu skrambu. Nav neviena laba atsauksme ko teikt
Maxima - Krāpšana
Maxima savos bukletos norāda preces kuras fiziski veikalos nav noperkamas. Tika parbauditi 4 dazadi veikali un neviena prece nav pieejama. Uzskatu ka esmu apkrāpts. Cilvēki apzinati tiek maldināti ar nepatiesu informaciju. Zvanot uz informativo talruni neviens neko paskaidrot nevar un parbaudot informaciju veikala pie veikala vadibas ari neviens neko paskaidrot nevareja. Tas velreiz apliecina ka cilveki tiek apkrapti izplatot nepatiesu informaciju.
Latvijas kredītņēmēju palīdzības programma - Slikts serviss, agresīva zvanīšanās, maldinoša sevis pasniegšana kā valsts programma
Jau apmēram divus gadus regulāri saņemu zvanus un SMS no “Latvijas kredītņēmēju palīdzības programma (LKPP)” no dažādiem numuriem (64 444 440, 64 444 441, 64 444 446 u.c.).
Man nav kredītu un neesmu lūdzis viņu pakalpojumus – sarunā skaidri pateicu, ka pakalpojumi nav vajadzīgi un lūdzu manu numuru dzēst, tomēr zvani un SMS turpinās, tajos aicina reģistrēt tālruni viņu mājaslapā, lai “saņemtu informāciju”.
Nekad neesmu devis piekrišanu šādam mārketingam un nezinu, no kurienes uzņēmums ieguvi...