Meklēšanas rezultāti
Latvenergo - Neadekvāta rēķins ( Komentārs)
Kautkas nav pareizi arī no Jūsu puses ja sakat ka gada laikā patērēts 3374kw kas ir 280kw mēnesī, kur izlīdzinātais maksājums 22eur nu nekādi nesedz x3 +/- pareizā summa varētu būt... nu bet jā jaunā izlīdzinātā maksājuma summa 160eur ir stipri pa lielu... nu bet var tač paskatīties elektrum mājaslapā cik pa mēnešiem patērēts utt...
Samsung Electronics Baltic SIA (atpirkums.lv) - Maldināšana ( Komentārs)
Хорошо что так. Это в этом году отправляли, или во время предыдущих компаний? Сейчас за S9 предлагают 94 евро + 100 бунус максимум.
Samsung Electronics Baltic SIA (atpirkums.lv) - Maldināšana ( Komentārs)
Отправлял Самсунг s9 и получил 200 + 100 евро, дали по максимуму + бонус, сам был в шоке от суммы, так что не надо переживать,это партнёр Самсунга,а не какой то левый Латвийский онлайн магазин,который может закрыться в любую секунду :))
AirBaltic - Slikta attieksme ( Komentārs)
Ar to lidmašinu atlidoja 600 inficētu! Tadat gaidiet 3šo, 4to vai 5to COVID-19 vilni...
TSC Serviss - Garantijas remonts ( Komentārs)
Kristus Pasaulei, Marcis Jencitis un vina komanda - Slikta draudze, sekta, kults ( Komentārs)
KĀ CILVĒKS KURŠ NESTRĀDĀ VAR NOPIRKT BMW X5 ? KUR VIŅŠ ŅEM TAM NAUDU ?
Rīgas pilsētas Vēlēšanu komisija - Neierodas pie personām, kas bija pieteikušas balsošanu mājās ( Komentārs)
ĀRPRĀTS! Kartējais zaglis no NA neieguvā 9s balsus!
Renti - Krāpšana ( Komentārs)
: Tirgo mašīnas kas ir pilnīgi nojatas > tad sanāk ka pirkāt akli klausoties ko saka pat nepārbaudot auto reālo tehnisko stāvokli ? : Samaksasi par auto x4 summu un tā pat tev nepiederes tā mašīna > Izskatās ka līgumu lasat jau kad parakstīts ,tā nu nav laba doma ... : turklāt ja izvēlēsies atdot auto atpakaļ , tam tiks konstatēti tādi defekti > tad jau no sanāk arī pieņemšanas / nodošanas akts šeit nav prasīts ... Ko varam secināt paši iekrītam pēctam sūdzamies ka mūs apkrāpj , jau zinot...
Ideal.lv - Krāpšana, slikts serviss, klienta maldināšana ( Komentārs)
"Normālie" cilvēki pērk Galaxy S21 Ultra ar labākām specifikācijām
Nodarbojas krāpniecību Konstantīns Komanovskis - Pārdod preces ( Komentārs)
https://sekss.lv/classified/konstantins-komanovskis/ Tas slimais ir šadā portālā vēl nomētā policijas amatā personas nepatīkamiem vārdiem . Vēl idiņš https://policija.1s.lv uztaisīja mājās lapas kāpēc idotu policija nesēdi cietumā
BITE - Zemas kvalitātes internets ( Komentārs)
Pievienojos. Man identiska situācija. Ziepniekkalna centrā divu torņu zonā internets knapi kustās. Vēl pirms mēneša bija Ok. Izskatās tiešām bite samazinājusi limitu. Sievai ir LMT, senāk bite bija ātrāka tagad LMT ieliek x3 :(
K Senukai Ozols - Slikta prece ( Komentārs)
Nu jā Latvijā visur ir tikai redzams uzcenojums, mani tas nereāli kaitina, citās valstīs cenas ir par x5 zemākas nekā mūsu veikalos.
Rīgas Pulēšanas Centrs - Slikta kvalitāte, keramiskais uzklājums - apmāns ( Komentārs)
Sveiki, Jāni! Kurā tieši datumā bijāt oktobrī, jo 1) Oktobra grafikā nav neviens X5 pa 230Euro bijis pie mums, 2) džipiem pie mums nav cenas 230Euro. Un, ja reiz Jums nestrādā keramika, kāpēc nebraucāt atpakaļ, jo Jums ir garantija, ja keramika 6 mēnešu laikā nestrādā, tad mēs prasam paskaidrojumus no keramikas izplatītājiemtā + keramika tiek pa brīvu pārklāta vēlreiz. Neviens nav ne zvanījis, ne sūdzējies, ne jautājis. Un par keramikas pārklājumiem nekad neviena sūdzība nav saņemta, vairāk...
SS24 - Krāpšana ( Komentārs)
SIA SS24 - lūk Facebook izplatītais posts.
1a.lv - Slikts serviss ( Komentārs)
Esam pasūtījuši PS4 spēles 04.12.un līdz šim brīdim nav izpildīta piegāde un nav iespējams sazvanīt.
Tinder un citi iepazīšanas saiti - Mantkārība ( Komentārs)
Izvada vinas pa celojumiem, noperk brendu mantas, sis izsviepj gimi it ka butu loti laimigas un telo talak. Iedod pavizinaties ar masinu vairak neko vinam nevajag. Divkosigi iztaisa gimi un saka “ Man nauda vispar nav svariga “. Bet viram prasa uzdavinat jauno x5 ? Kur logika?
Ferratum - Ļoti slikts kantoris ar lieliem zemūdens akmeņiem ( Komentārs)
Haha,. atlikushais pamatparaads bus jamaksai x2 no taa brizha, kad paradnieks parstas maksat. Procenti ir aptuveni 150eur menesi, ja maksajat tikai procentus tad pamatsumma netiek samazinata. Tas bija noradits ligumaa.
TET SIA - Prece ir bojāta iegādes brīdi un ir vēlme viņu apmainīt ( Komentārs)
Irobot ir mēsls! Es jau gadus 12 lietoju šos robotus, gan Samsung, Irobot, Xiaomi un viss lielākā vilšanās bija Irobot Roomba 980. Tagad lietoju Xiaomi Roborock S5 Max un esmu pilnibā apmierināts, gan kā iztira, gan ka kartē majas karti. Nesen speciali atbrīvojos no Irobot un nomainiju to uz Xiaomi un esmu pilnība apmierināts, gan kā tīra, gan ar aplikaciju un ar aplikacijas iespejam, kas nav Irobot 9 serijas. :)
Rimi - Tērēju naudu ( Komentārs)
Intresanti cik ir mezonigi gara rinda? Maksimums 10 min? Un ka jus aprēķināt zaudejumus diena 100 e? Domajat ja iztērēja diena 100 e (par ko es loti saubos) ka visa ta summa ir uzreiz peļņa? 😁 Nav daudz cilveku kuri velas stradat par kasieriem un tirgotaji dod iespeju apmaksat pirkumus pašapkalpošanās kases. viniem ekonnomiski izdevigak un pircejiem lielaka izveles iespejas. Jaapzinas, ka kasiera amats ir viena no profesijam kura tuvakaja laika izzudis. Un runajot par arzemem, lielaka dala...