Reitings Interneta veikali
220.lv - Krāpšana, maldināšana
Pagājšvasar biju pasūtīJusi suņim gardumus, atsūtīja kaķu konservus) ) , uz manu rakstīsko pretenziju neviens tā i neātbildēja, pa cik summa nebija liela, konservus atdevu kaimiņiem un apsolījos sev, ka nekad vairs nesūtīšu tur neko!
Bet, vairāk pēc pus gada, tomēr iedevu viņien vēl vienu iespēju un pasūtīju pankūku pannu storexo 24cm, (pasūtījuma nr.36107261) aprakstā bija teikts ka der indukcījas plītīj, tas bija ļoti svarīgi, jo ne kura katra panna der.
28.02.2025 saņēmu preci. Varēja...
220.lv - Krāpšana
09.02.2025. 16: 05: 49 es pasūtīju preci no veikala 220.lv kuru es uzreiz apmaksāju. Kā piegādes metodi izvēlējos piegāde uz mājām ar kurjeru, jo citas iespējas šai precei nebija pieejamas.
Par pasūtījumu es saņēmu apstiprinošo vēstuli, kur bija norādīta prognozētais saņemšanas datums 25.02.2025, kā arī norādīts, ka es saņemšu informāciju par sūtījumu, kad tas būs nodots kurjeram.
22.02.2025 man pienāca sms no omnivas par sūtījumu kuru es varu saņemt pakomātā...
Spiderzone.lv - Slikts serviss
Apkalpošana pašā zemākajā līmenī, lai varētu izņemt preci pie viņiem veikalā ir jāgaida vairākas nedēļas un tad dod tikai iespēju vienu dienu nedēļā un tādus laikus kā no 19: 00-21: 00, kas man galīgi neder un kad mēģinu sazināties ar viņiem, tad viņi mani ignorē un tikai atbild pēc ilgāka laika, ka atkal nākošnedēļ man ir iespēja pie viņiem doties vienu dienu tajā pašā laikā. Lūdzu neko nepasūtiet pie viņiem, ja tikai gribat sev sabojāt dienu.
Factcool - Krāpšana
Nepērciet šeit neko.
Divus mēnešus gaidīju piegādi, sāku jautāt - kur palicis mans pasūtījums.
Solīja atbildēt veselu nedēļu, līdz atrakstīja, ka uz lv vairs nenotikšot piegāde.
Atnāca e-pasts, ka atgriezīs summu bez piegādes maksas.
Ļoti nezolīda attieksme pret pircēju.
220.lv - Slikts serviss
Pasūtīju gāzes plīti 10.03 ar cerību uz norādīto "ātro piegādi" kura būs 14.03 un protams atkārtoti saskaros ar problēmu, ka par piegādes termiņu melo.14.03 sazinājos ar 220.lv info dienestu, kur apsolījās, ka 20.03 būs piegāde un protams datums pienācis un pasūtījuma nav, kā attaisnojums, ka piegādātājs nav piegādājis noteiktajā datumā. Saprotu, ka nav noliktavā tad kāpēc solīt ātro piegādi, ja preces jums nav. Esmu vīlusies un nekad vairs nesūtīšu no šī veikala un nevienam citam neieteiktu.
Baltic Data - Slikts serviss
Отзыв BALTIC DATA...
Купил Игровой компьютер и через 9 месяцев сломались серьезные компоненты компьютера!
Вначале при диагностики проблем не обнаружили и утверждали что все хорошо работает, после я настоял на повторной проверке и они обнаружили проблемы которые решили решать самостоятельно- вставили туда компоненты по проще чем стояли до этого.
На мое не согласие с таким решением и ремонтом сказали обращаться в PTAC.
( Ремонт длился 1.5 месяца)
Очень не рекомендую данную компанию и советую их магазины обходить стороной!
220.lv - Serviss klibo
Divi pasūtījumi ir bijuši. Pirmais kavēja vairākas nedēļas. Atvainojas un atrod argumentus-kāpēc. Otram braucu pakaļ, sazvanīt nevaru, ir tikai visāda veida audiomonologi. Iedāvā noliktavas izsniegšanu. Tur Rinda no mums diviem. Kādu laiku gaidot, ar otru kungu kolektīvi saprotam, vispirms viņiem ir jāizkrauj krava vai citas lietas... Tad izrādās, ka viņi ir viens darbinieks, kurš apkalpo, atbild uz telefonu, izkrauj piegādes uz noliktavu 😀😀😀 pārējie ir citi, un tie uz klientu, laikam, neattiecās. Es vairs ne220lv.
Baltic Data - Slikts serviss / bojājums
Pasūtīju HDD no Baltic Data, kad saņēmu, tas bija bojāts, netika atpazīts. Iesniedzu garantijā, pēc 2! Mēnešiem, kad pats interesējos, kas notiek, pateica, ka nevar nomainīt pret jaunu (e-veikalā pieejams un nopērkams) , bet var atgriest naudu. Viss Skaisti, jauki, tikai šis pats Hdd tagad ir dubultojies Cenā, bet naudu atgriezt vēlas tikai orģinālo. Kāpēc man kā klientam ir jāmaksā 2x vairā, par to, ka man atsūtīja bojātu preci?
M79.lv - Плохое и долгое обслуживание
При получении товара в центре обслуживания клиентов столкнулся с длительным ожиданием получения товара и плохим обслуживанием, заключающимся в игнортровании моих прав, как прав клиента и покупателя. Крайне не рекомендую принимать участие в финансовой поддержке данного финансового учереждение по причине неуважительного отношения к отдельному виду покупателей использующим другие виды коммуникации с обслуживающим персоналом.
Hobbybox.lv - Krāpšana
Uzķēros uz hobbybox.lv reklāmu internetā par noliktavas izpārdošanu. Samaksāju par rollatoru 200 eur. Un prece pazuda bez pēdām. Tā kā viņi vēl arvien sludinās, neticiet. Viņi ir zagļi. Visu laiku tiek pagarinātas noliktavas atlaides, tas arī mani darīja uzmanīgu. Saziņai ir e pasta adrese uz kuru automātiski atbild. Un arī tur norādīts nesazināties ar citiem saitiem.
Maniaudumi.lv - Slikta apkalpošana
Esiet uzmanīgi ar šo veikalu. Precei tiek norādīta nepareiza informācija, manā gadījumā krāsa. Kad es aizrakstīju, ka tā nav tā krāsa, tad man nelaipni atbildēja. Un ieteica lai turpmāk neiepērkos interneta veikalā. Nopirku to dzeltenīgo lentu, kur bija norādīts piena balts. Es nobildēju un aizsūtīju, kāda ir balta, man vienalga mēģināja iestāstīt, ka tā ir balta.
1a.lv - Piegādes datums
02/19/2025 tika pasūtītā prece kurai piegādes datums tika norādīts kā 9. Marts sākotnēji, dažas dienas vēlāk piegādes datums tika nomainīts uz 11. Martu. Pienāca 11. Marts un preces nav, rakstu un prasu kad prece būs, viņi man atbild ka prece būs pieejama 27. Martā, nu ciest nevaru nu dusmas goda vārds. Prece bija nepieciešama offisā, līdz 12. Martam.
220.lv - Krāpšana
Internet veikala 220.lv meklēju samsung bezvadu austiņas.. atradu pa 26 eur. buds 2
sūtījumu saņēmu.. Internet veikala 220.lv meklēju samsung bezvadu austiņas.. Atradu pa 26 eur. Buds 2
sūtījumu saņēmu.. Sūtijuma kastīte bija atvērta. Tas jau bija aizdomīgi... Izņēmu no iepakojuma-prece nebija orģināla, par to liecināja tas kad uz austiņu futlārīša nebija šis samsung zīmols..
Par samsung nekur nebija info. Ne grāmatiņa ne kur... Skaņas kvalitāte nekāda..
Sazinājos ar 220.lv teicu, kad...
Vidaxl.lv - Krāpšana
Пришло в ужасном виде. Все битое и царапоное. Отсутствуют детали . Заказывала туалетный столик
220.lv - Обман, несоответствие объявлению, удаление отзыва
02.02.25 заказали стиральную машину за место вышедшей из строя нашей со сроком доставки 12.02. 11-ого числа нам сообщили что заказ переносится на 26-ое. Накануне 26-ого написали что будет уже 07.03. Потом что будет 20.03. И в конце концов сообщили что стиральной машины нам не видать...
Так же немногим раннее заказывали тостер который пришёл с заметными дефектами. Решили что сумма не велика и просто оставим отзыв-предупреждение что данный интернет-магазин очень похоже что торгует уценёнными...
KSenukai - Pircēja maldināšana
Iegādājos internetveikalā Ksenukai vairākas preces, tostarp autiņbiksītes abiem bērniem. Ļoti svarīgs bija piegādes laiks, jo ar vienu no bērniem paredzēts braukt uz ārzemēm. Šodien skatos, ka autiņbiksīšu piegādes laiks mainījies, un tās tiks piegādātas pēc 2 nedēļām nevis pēc 3 darba dienām, kā norādīts, un tad jau būšu ārzemēs ar bērnu, kuram autiņbiksītes nepieciešamas. Zvanot uz klientu servisu, norāda, ka laiks mainīts, jo pirkumā bija vairākas preces, tādēļ piegāde sadalīta. Pieminēšu...
Jolly.lv - Slikts serviss
Klienta serviss nulles līmenī. Pasūtīta prece, uzreiz apmaksāta. Tā kā veselu nedēļu nav nekādas informācijas par preces statusu, nosūtīju vēstuli uz mājas lapā minēto adresi. Divu dienu laikā nav nekādas atbildes. Mēģinu zvanīt uz mājas lapā norādīto telefonu - divu dienu laikā neviens neatbild. Nosūtu vēl vienu vēstūli, kur pieminu PTAC un policiju. Atbilde pienāk ātri "prece ir nosūtīta". Ne atvainošanās, ne paskaidrojums, kāpēc tāda situācija. Prece atnāca ātri un tas, kas bija pasūtīts.
220.lv - Lietošanas instrukcija
Jau vairākkārt esmu saskāries ar to, ka 220.lv tirgo preci bez lietošanas instrukcijas valsts valodā, vai vel jautrāk, kad visi uzraksti uz veļas mašīnas vadības paneļa ir poļu valodā.
Vidaxl.lv - Slikts serviss un bojajumi
Pasütijam TV galdinu , atnãca ļoti šķībs un ar nobružatiem sturiem! Cena par šo bija 130€ protams nav tik liela, bet apmaksa ko piedãvaja bija 16€. Vai arĩ atsütit detaļas, bet šeit visas ir jamaina. Kãdeļ šis kantoris veljoprojãm strāda?
Vai nebūtu jāsak risināt beidzot!
1a.lv - Piegāde
Ja nedzīvojāt vienā no 4 vai 5 izvēlētajām pilsētām, tad smagas preces uznešanas līdz durvīm pakalpojums jums nepienākas. Labi ka nepasūtīju visu sadzīves tehniku uz reiz, bet tagat jāsaprot kā uznest leduskapi, kas smagāks par mani aukšā pa kāpnēm.