www.sudzibas.lv
Aritmija ārstu prakse
Neprofesionāla, neinteresētā attieksme, piemērota nekorekta ārstēšanas metode
Iveta Norko, kardiologs, ārstu prakse “Aritmija” - Neprofesionāla, neinteresētā attieksme, piemērota nekorekta ārstēšanas metode
Sargiet savus vecākus un neuztieciet ārstēšanu Ivetai Norko! Neprofesionāla un neiejūtīga. Tēti uzsēdināja uz holesterīnu ārstējošiem medikamentiem. Vēlāk Stradiņa slimnīcā konstatēja, ka šādus medikamentus dot viņam nedrīkstēja. Rezultātā bija jāveic vairākas sirds operācijas, lai ārstētu patiesos cēloņus un neprofesionālas ārstēšanas sekas.
Labdien! Nejauši Izlasot šo negatīvo atsauksmi par dakteri Ivetu Norko nevarēju palikt vienaldzīgs un nepadalīties ar savu stāstu.Iveta Norko ir ārstējusi manu ģimeni,mani un manus draugus, daudzu gadu garumā. Esmu dakterei pateicīgs par dziļo empātiju un augsto profesionalitāti ārstējot manu mammu un patēvu, cilvēkus ar smagām veselības problēmām.Paldies❤️Valters Poļakovs
Man gluži pretēja pieredze ar Ivetu, savu omīti jau padsmit gadus vedu pie viņas, varu teikt tikai to labāko. Vienmēr laipna, smaidīga, ļoti profesionālas un zinoša.