www.sudzibas.lv RIMI Joprojam nekomptenece visus sos gadus

Rimi - Joprojam nekomptenece visus sos gadus

Es nezinu kur es atrodos
Rimi veikals loti slikti
Pavadiju 8 gadus partiekot no vardem un tarpiem tacu si dieta mani pataisija traku un mani berni gaja boja famdel es nolemu ieiet rimi veikala lai iegadatos partiku tacu pec visiem siem gadiem nekas nav mainijies un joprojam nekomptence veikals nav mainijies un pardeveju uzvediba nekorekta un pretlikumiga esmu loti apbedinats mani berni ir aizsaule

Mazais Spekja Piradzins 5 st atpakaļ

I'm back baby

Velvetpopstar 4 st atpakaļ

Gāja bojā jo?
Rimi viņus nogalināja?

Mazais Spekja Piradzins 3 st atpakaļ

Jaa, ta bija Maxima

K Kate Kode 2 st atpakaļ

Jēziņ, Tevi pameta vai izšķīries?.. Jebkurā gadījumā, ja esi ar analizējošu prātu, tad jāsaprot, ka tādi verbālie pļūtieni tāpatām vien nav normāli. Saārstē sevi.

Mazais Spekja Piradzins 1 st atpakaļ

Jūs, tā saucamā "Kate Kode" (lai arī ko tas nozīmē..), esat ļoti nepamatoti skarbi, kā arī nepieļaujami necienīgi, izteikusies savā komentārā. Iesaku, tā ļoti silti, Jums pavērties sevī un padomāt par to, kamdēļ Jums tas šķiet pareizi izmantot tekstus, kurus neviens cits, it īpaši cilvēks, kurš jūt līdzi citiem ar mentālām kaitēm vai jebkādām citām grūtībām, neizmantotu. Vai Jums tas šķiet pareizi? Vai Jums tas šķiet kā gandarījums sirdī? Vai Jums, maz, ir sirds?