Meklēšanas rezultāti

Autokompleks - Krāpj cilvēkus ar acim ciet ( Komentārs)

Krāpj cilvēkus ar acim ciet Bmw x6 ir paredzēts turīgiem cilvēkiem... Tu esi kautko sajaucis.

Ruslans Straķis - Kopstrādes telpa Double 9 un Magnēts - Krāpnieks un Romans Bagdons ( Komentārs)

Piekrītu Reini tev. Ja nemaldos ar to X5 tas leitis braukāja. Bet nu jo mazāks cilvēks jo lielāku mašīnu vajag. Nekādu naudu jau nemāk nopelnīt, tāpēc jau banka atņem. Strādātāji viņi nav, drīzāk luņķotāji.

M Mixx 19.09.2020
Komentāri 31 Namsaimnieki

LMT - Nav zonas gan internetam gan tel. tīklam ( Komentārs)

Nav zonas gan internetam gan tel. tīklam Labs komentārs 😁 bet nu lieto s5 Samsung kas jau ir fiziski un morāli novecojis. Tehnika arī noveco diemžēl

LMT - Nav zonas gan internetam gan tel. tīklam ( Komentārs)

Nav zonas gan internetam gan tel. tīklam Un kā tad vilcienā skatos jutubi bez problēmām? Nē, vainīgs ir aparāts. dzīvojam ar sievu vienā mājā. Viņai jauns NOKIA-5 Būtu zinājusi ka sūds, nepirktu. Kā diena pret nakti ar manējo samsung s5. Nu jā maksāju arī labi, 25 eirikus mēnesī. Bet man ir viss.

1a.lv - Slikts serviss, datora bojājums nav atrisināts! ( Komentārs)

Slikts serviss, datora bojājums nav atrisināts! CPU: i9 9900k 3.60ghz up to 5.00 GHz CPU COOLING: NZXT Kraken X62 GPU: RTX 2070 GAMING OC 8GB MB: ASUS ROG STRIX Z-390F GAMING RAM: G. SKILL TridentZ 16GB 3000MHz PSU: Corsair RM850x 850W CASE: NZXT H500 Mid Tower M. 2 SSD: Samsung 970 EVO Plus 500GB M. 2 SSD: Samsung 860 QVO 1TB Ar temperatūrām viss itkā kārtībā, putekļi nav.

Dainis jeb īstajā vārdā Dairis Ābols - Krāpšana ( Komentārs)

Ir jauna tiesas sēde 5.10.2020. Abrenes iela 8, tiesas sede satversmes lieta, šis Ābols grib bērnus savus pieskatīt un ar to mīkstināt tiesas spriedumu krimināllietā pie tiesneša Dzeņa. Visi kas vēlas satikt viņu laipni aicināti 5.10.2020. Abrenes tiesā, Abrenes iela 8, tiesas sākums 9:00 Jaunās mašīnas numurs ir GN-95 melns x6

Panda sushi - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Tādā veidā tiek maximāli izmantots darbinieku laiks (Jo maksā par stundām) un tiek nodrošināti pasūtijumi ne tukša sēdēšana. Par to, ka viņi zaudē vienu klientu - viņi neskums, jo lielāko daļu - virs 50% pasūtijums tāpat veic "one time buyers", jeb tie kuri pasūta neregulāri/ x1 pasākumam, ne patstāvīgie.

TasEsLV 07.09.2020
Komentāri 3 Suši

Euronics - Krāpšana ( Komentārs)

Krāpšana Uzreiz pašam neradās jautājums kāpēc stikls priekš S20 maksā 5.99, bet citur pāri pa 20? ))

F fanstastic 04.09.2020
Komentāri 5 Veikali

BITE - Если находишься за границей нет мобильной связи и мобильного интернета ( Komentārs)

Если находишься за границей нет мобильной связи и мобильного интернета Samsung Galaxy S10

Matiss Ribkinskis - Krāpnieks Matiss Ribkinskis ( Komentārs)

nopirkam auto volvo s80 no matisa ribkinskis .ši persona no talsu placi auto izņema un neatgriež saka kad neko nav saņemis mums ir visi viņa parakstitie dokumenti kuri apliecina kad auto ir izņemis no placi ..kad prasu kur ir mašina saka neko nezinu un naudu neadošu

Proffit - Naudas izkrāpēji ( Komentārs)

Naudas izkrāpēji žēl, ka tā, bet labāk dēlam uzdavināt uz dzimšanas dienu grāmatas un kartīgu sporta tērpu nevis ps4, lai sēdētu visu dienu mājas.

S2O konsultācijas - Olga Svetagor / Olga Smirnova - Krāpšana ( Komentārs)

Pilnīgi piekrītu no S2O Konsultācijas un Olgas - turieties pa gabalu! Neisapinieties nekādā gadījumā ar viņām nonāksiet tikai lielākās nepatikšanās. Tik saldi piedziedās ausis, bet tas viss ir meli.

Braueri Buve SIA - Krāpšana ( Komentārs)

В силу разнородности своего состава лакокрасочные материалы (далее – ЛКМ) являются продуктом повышенной пожарной и экологической опасности. Работа с этими материалами требует специальной подготовки и соблюдения определенных правил хранения. Вредные для человеческого здоровья элементы ЛКМ при попадании в атмосферу как наносят вред физическому состоянию, так и негативно воздействуют на окружающую среду. Скорость загрязнения напрямую зависит от летучести и степени токсичности компонентов ЛКМ...

3 3168 19.04.2020
Komentāri 15 Būvniecība

Tele2 - Slikts internets un bezjēdzīgas atrunas ( Komentārs)

Slikts internets un bezjēdzīgas atrunas Nav taisnība. Es dzīvoju 220 km no Rīgas, un man tele 2 nets iet ideāli. Arī bija 1 eiro līdz gada beigām, nekas netika mainījies, izņemot rēķinu. Man arī ps4 online spēlas, iet ideāli, 2 telefoni, planšete, nekas neķeras un neraustas. Filmas ielāde 10 min laikā. Vakaros nav nekādas pārslodzes. Es tikai un vienīgi pie Tele2 turēšos.

Rīgas Satiksme - Slikts serviss. ( Komentārs)

Slikts serviss. 9eur x5 braucieni ?1.80eur brauciens ?Kur tāda cena ir?

Dainis jeb īstajā vārdā Dairis Ābols - Krāpšana ( Komentārs)

LF-85 BMW X5 pelēks - Dairis Ābols pašlaik “taisa” remontus Teikas rajonā.

A asd235 29.02.2020
Komentāri 23 Iepazīšanās

Maxima - Iepirkumu ratiņi - greznība!? ( Komentārs)

Iepirkumu ratiņi - greznība!? Vispar maxsim x ir prakstiksa tikai pirmas nepiechamas prexes maize siers desa tur tas shish elektorniku un tp nenopirksi apgerbu ari xxx maksima ja var nopirkt zini man piemeram besi kak cilveki staigai pa x1 maxsima ar ratiem un jeli jeli var parieet garam vai ja ludz vai drigst paiet ja eja ir shaura.. Un tad shis civeks ielak 2.3 precee savaja liela rata un iet uz kasi. Jautamujs nahuja tad janem rati?

Rīgas Satiksme - Slikts serviss, likuma pārkāpumi ( Komentārs)

Slikts serviss, likuma pārkāpumi Paskatīsimies kā Tu rezka nobremzēsi pie dzeltenā ja vadīsi autobusu vai trolejbusu pilnu ar cilvēkiem uz kādiem 40-50 km/h. Vēl neaizmirsti ka autobusa vai trolejbusa masa ir x10-13 kā automašīnas masa.

Rīgas Satiksme - Slikts serviss, likuma pārkāpumi ( Komentārs)

Slikts serviss, likuma pārkāpumi Paskatīsimies kā Tu rezka nobremzēsi pie dzeltenā ja vadīsi autobusu vai trolejbusu pilnu ar cilvēkiem uz kādiem 40-50 km/h. Vēl arī neaizmirsti ka autobusa vai trolejbusa masa ir x10-13 kā automašīnas masa.