Meklēšanas rezultāti

Swedbank - Swedbank attieksme pret jauniem klientiem. ( Komentārs)

Swedbank attieksme pret jauniem klientiem. Bijām ar vīru swedbank jēkabpils filijālē,mums bij priekšā viens cilvēks,cita runāja ar draudzeni pa telefonu cita skatijās žurnālu.Nostāvējām 10min,panēmu 2numuriņus.Tāda necieņa,vairāk ar šo banku nekādas saistības man nebūs!

Z zanco 23.09.2018
Komentāri 19 Bankas

Swedbank - klientu apkalpošanas kvalitāte ( Komentārs)

klientu apkalpošanas kvalitāte Un izskatās, ka nekas ar gadiem nav mainījies. Esmu ilggadējs Citadeles klients un līdz ar darba vietas maiņu un konta maiņu tajā, nodomāju šodien pāriet uz Swedbank. Aigāju uz filiāli Valdemāra ielā un attieksme bija nekāda. Nosēdēju tur 40 minūtes un neviens pat nepienāca/ neko nepajautāja. No divām darbiniecēm klientu apkalpoja tikai viena, kamēr otra ar vienu pirkstu kaut ko lēnām mēģināja rakstīt uz klaviatūras.

Arita Rudzīte - Krāpšana ( Komentārs)

Nebiju domājis, ka iekritīšu. Domāju ar policiju nav jēgas cīnīties, jo redzēju rakstu, kur jau sieviete bija devusies uz policiju un ja jau viņa joprojām to dara, tad nekas tur nebūs. Kur ar banku var sazināties ? (Swedbank ) Vispār diezgan muļķīgi rīkojos, nepārbaudīju tālruni, un sazinājos tikai caur epastu. Varbūt skrīnšoti ar ziņojumiem varētu noderēt kaut kā?

Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss "domāju pāriet uz seb banku" - dīvaini, jo tieši šī iemesla dēļ es no SEB pārgāju Swedbank. Taču, var jau gadīties, ka pa šiem gadiem viņiem kaut kas ir uzlabojies...

Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Un kā es 2.nedēļas būdams Grieķijā varēju tikt galā?Pasta balodis man naudu atsūtītu no mana swedbank konta un makā ieliktu...Visiem var ķibeles gadīties...Ar seb banku vēl nav gadījušās tādas ķibeles(nezinu ko viņi tādā situacijā darītu)mans ieteikums labāk naudu glabāt mājas paņem cik vajag neviss tehniskas problēmas un skraidi pie draugiem pie paziņām un aizņemies tas ir beigti nervi +stress un vienīgais ko banka var pateikt atvainojiet par sagādātām neērtībām.

G Gunars1987 08.07.2018
Komentāri 13 Pārējās

Rimi Alfā pašapkalpošanās kase N10? konsultants Līga - Взяли ТРОЙНУЮ сумму из-за сбоя всех касс. ( Komentārs)

Взяли ТРОЙНУЮ сумму из-за сбоя всех касс. При звонке в банк, когда Вы вводите свой номер клиента (короче говоря регистрируете звонок, как клиент) оператор сразу видит все, что происходит с вашим счетом и может быстро внести исправления, поскольку знает, что звонит именно клиент.Они видят все операции, время и т.д. Когда я звонил, мне оператор сказала во сколько снялась сумма два раза и это совпало со сбоем в системе.И вообще операторы Swedbank самые приятные и профессиональные из всех, с которыми мне доводилось общаться.

V VTTsgsh 07.05.2018
Komentāri 15 Tirdzniecība

Swedbank - Bankomāti ( Komentārs)

Bankomāti Swedbank

Взяли ТРОЙНУЮ сумму из-за сбоя всех касс. У меня было тоже самое, в тот день был сбой в банке, а не на кассах! Я позвонил в Swedbank, как клиент (то есть ввел номер пользователя и код с карты), сказали, что был сбой и тут же сняли зарезервированную 2 раза сумму!ВСЕ!

V VTTsgsh 01.05.2018
Komentāri 15 Tirdzniecība

Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Atbilde ir ļoti vienkārša, swedbank piedāvā vislētākās octas, ja izvēlaties budžeta pakalpojumu saņemat arī budžeta servisu.

SEB Banka - Kartes došana pēc norēķina ( Komentārs)

Kartes došana pēc norēķina ...naudu un laimīgs svilpodams aiznesas prom un karte aizmirstas automātā. Bet nē, dižkaralis SEB jau neklausās klienta vēlmēs. Kad viņiem prasīju mutiski/rakstiski vai vismaz man ir iespējams nomainīt šo stulbo mehānismu, piemēram internetabankā(es nezinu ieprogrammēt pāris personificētus uzstādījumus priekš klienta vai tad ir raķešu zinātne?), tad atbildēja ka NAV. Pa šiem gadiem esmu pazaudējis 3 SEB bankas kartes(norītas bankomātā) un liekas ka būs vēl, toties pirms tam Swedbank nevienu karti.

A annakanna 29.03.2018
Komentāri 9 Bankas

Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Es skatos valsts pilna ar banāniem, paši esat gājuši swedbank ibanka pirmo reizi? Ja nē, tad izskaidrošu idiotiem. Bankā iedod lapiņu ar paroli, un lietotaja nr. , ka jau ibankās, jāvada lietotaja nr. Un parole, ja pareizi ievadits tad javada kods no kodu kartes. Kad tu vadi "lietotajā nr" un "parole" un tev rāda nepareizs "kods" kuri pat neesi vadijis. Lietotaja nr ir 5-6 cipari uz lapas rakstīti, un ja jūs komentētāji sēžot laukos nezinat ka izskatās ibanka, na komentēt?

A Artūrs 13.03.2018
Komentāri 11 Bankas

Swedbank - Swedbank krāpnieki! ( Komentārs)

Swedbank krāpnieki! Nu sūdzambībeles, kā saka mana mazā krustmeita! Pazvani dienā, nevis nakts stundās, un visi Tev atbildēs. Vienkārši no mušām jūs te ziloņus par Swedbank uzņēmumu pūšat!

L LMR3561 05.03.2018
Komentāri 27 Bankas

Julianus Inkasso Latvija - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss ...no Latvijas parādniekiem nav ļaunprātīgi nemaksātāji. • Mēs piedāvājam: parādīt savu vēlmi sadarboties un • Aicinām: nokārtot savas saistības apmērā 442,20 EUR. Apmaksu jāveic Saņēmējs SIA "Julianus Inkasso Latvija" Reģ. Nr. 40003717522 Banka AS SWEDBANK Saņēmēja konts LV61HABA0551008868793 Maks. mērķis: Norādes Nr.657773235 Summa 442,20 EUR* *pirms iemaksas lūdzam OBLIGĀTI sazināties ar mums, lai precizētu parāda summu uz iemaksas dienu! Ar cieņu un cerot uz veiksmīgu sadarbību, Julianu...

Smart ID aplikācija - Slikti un lēni strādā ( Komentārs)

Piekrītu, ar SEB banku tā ir problēma, liela problēma, ilgi jāgaida un karas, bet ar SWEDBANK nekādu problēmu nav, tur viss notiek zibenīgi.

G Guntis 17.02.2018
Komentāri 7 Bankas

Elizings.lv - Neatbilst reklāmai . ( Komentārs)

Neatbilst reklāmai . Ko brūkat virsū sūdzības autoram! Atveriet kompānijas mājas lapu un pačekojat - kompānija pati piedāvā kredītu arī klientiem ar sliktu kredītvēsturi. Sūdzības būtība jau ir par tp, ka kompānija, iespējams, melo un tērē cilvēku laiku uz bezjēdzīgu informācijas, tai skaitā personiskas, sniegšanu. Neviens tak nesūdzas par Swedbank, ka viņam nedod kredītu deļ sliktas kredītvēstures - tāds cilvēks turp pat neiet jautāt un tērēt savu un bankas darbinieku laiku, jo zina, ka tur šāda pakalpojuma nav.

LMT - Piespiedu pāriešana no Megatel uz LMT.. ( Komentārs)

Piespiedu pāriešana no Megatel uz LMT.. samaksāju par Lmt rēķinu caur i_banku bet dienas laikā neaiziet maksājums! Maksāju vienas bankas ietvaros no swedb uz swedbank bet nauda neaiziet! Kur tad viņa ir? Samaksā naudu bet pakalpojumu evar lietot! kautkads apsurds!

Par privātpersonu - Daiga Šmite - Naudas izkrāpšana ( Komentārs)

Es arī informēju visas instances par šo Daigu Šmiti un viņas sabiedroto- vīrieti kura persona drīz tiks noskaidrota! Ceru, ka šis pārītis drīz atmaksās naudu ko izkrāpuši! Vispār nesaprotu uz ko bankas skatās, ka viņu priekšā notiek naudas izkrāpšana? Piemēram banka AS Swedbank kurā ir šīs Šmites konts? Vai tad Jums nav jāziņo Valsts iestādēm par lielām ienākošām summām? Es nedomāju, ka šī Šmite var pierādīt, jebkādu pamatojumu šīm summām!

naudas konts - vai tiešām SEB banka ( Komentārs)

Vēl SEB bankai ir viena negatīva iezīme. Drīzāk tā ir maskēta iedzīvošanās kāre. Kāpēc Swedbank bankomāts apkalpojot klientus pirmo izsniedz karti un pēc tam naudu? kāpēc šādu ērtību nepiedāvā SEB automāti? Lieta tāda, ka ļoti bieži izņemot naudu atstāju SEB karti bankomātā, kas vēl ne reizi nav noticis ar SWED bankas automātu. Un neesmu vienīgā kas par to sūdzas. Neviens neaizmirsīs no aparāta paņemt naudu, bet kartīti gan. Agrāk kartes atjaunošana maksāja eiro 3.00, tagad jau eiro 5.00. Un...

I Inese 16.12.2017
Komentāri 9 Bankas

Swedbank - Slikta apkalpošana ( Komentārs)

Slikta apkalpošana Atklāti runājot no Swedbank filiāļu apmeklēšanas būtu vēlams turēties pa gabalu, jo kartes saņemšana filiāle nav par brīvu un tā vietā, lai vienkārši veiktu operāciju, pēc kuras esat ieradies, jums nāksies piedalīties 20 minūšu ilgā intervijā, lai iesmērētu vēl kādu no bankas pakalpojumiem. Un tā arī rodas šīs rindas.

Swedbanka/SEB banka - Nekaunīga alkatība ( Komentārs)

Nekaunīga alkatība Swedbank un seb banka ir divas dažādas bankas. skaidras naudas izmaksa filiālē ir ekstra mūsdienās... iedomājieties, ka visi tie 20 cilvēki, kas izņēma naudu bankomātā, kamēr jūs gozējāties filiālē, arī būtu sagāzušies tajā filiālē un bijuši jums priekšā rindā...