Meklēšanas rezultāti
KronisP SIA - Krāpšana. Granulas ( Komentārs)
Swedbank konts
Swedbank Latvija - Kontu atvēršana bez iemesla, paskaidrojuma un jebkādas iespējas sazināties ar banku ( Komentārs)
Pēdējā laikā vairāki uzņēmumi ar šo ir saskārušies, gan dēļ Swedbank ar šādu rīcību, kā arī dēļ Citadele bankas. Rekomendēju uzņēmumiem ar esošajām bankām, rūpīgi izvērtējiet turpmāko sadarbību, kā arī jaunajiem uzņēmējiem, izvēlaties citas bankas, lai mazāk būtu stresa situācijas, ka arī mazāk lieki laika tēriņi. Veiksmi!
Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)
Swedbank - Attieksme nekāda ( Komentārs)
Сравнивать можно и нужно,Swedbank 279 sudzibas,Citadele 108,SEB-135,Luminor-113.Lai veiksmi.
Swedbank - Плохой сервис ( Komentārs)
Swedbank AS ļoti slikts serviss, atsakās pa telefonu vai internetu sniegt arī publisko informāciju, kā bērni vai nezin kas, "augstākstāvošie" - uzpūšās un vienkārši ignorē.
Swedbank - Swedbank - Apdrošināšanas atlīdzības atteikums ( Komentārs)
Swedbank apdrošināšana ir viss sliktāka , nozagta mašīna un jau gadu nevar izmaksāt naudu, vērsos pie jurista redzēsim , kas būs tālāk
Lv. Youbster.com pakalpojumi - Krāpšanā ( Komentārs)
Мошенники сняли 6 раз по 2.99, с ними нигде не пересикался, сразу не заметил их сообщения т. к. Из за таких же мошенников из Swedbank пришлось заблокировать все незнакомые телефоны и смс
Colorfall un Lauma Grauziņa - Meklēju cietušos kopīgam iesniegumam! ( Komentārs)
Kurā bankā atguvāt naudu? Vai ar pārskaitījumu bijāt maksājusi? Man swedbank telefoniski atbildēja, ka naudu varu atgūt tikai, ja būtu maksājusi ar karti.
Swedbank - Slikts serviss ( Komentārs)
Nezinu, kādā miestā tu dzīvo, bet pieņemsim Rīgā var atrast uzreiz nākošā dienā.
Luminor Bank - Krāpšana ( Komentārs)
...opciju - STEIDZAMI! Es atvainojos, bet 14€ nav maza nauda. Saprastu, ja par 14€ man svētdien, uzreiz tiktu pārskaitīta nauda, tad jā. Bet smieklīgākais šajā visa ir tas, ka varēju pat neizmantot šo opciju “steidzami”, jo nauda jebkura gadījumā būtu atnākusi pirmdien. Par velti iztērēti 14€, gribētu zināt - par ko es samaksāju? Un jā, Swedbank komisija ir 0,36€ un parskaitās tajā pašā dienā, neatkarīgi - darba diena, brīvdiena, svētku diena,bankas darba laiks ir beidzies, vai ir jau nakts.
ERGO Insurance SE Latvijas filiāle - Необъективный отказ по делу Nr. 110092 ( Komentārs)
Господи люди о чем тут дискуссия. Это страховой случай и это настолько ужасно и мелочно со стороны страховщиков. Вы по факту должны выплатить.
Пострадавшему советую swedbank лучше них нет никого в лв. Эрго это очень плохое качество во всех выплатах не важно снег это или крыша упала с дома, они скажут так чего вы ее плохо прикрутили!
Swedbank - Не могу дозвониться ( Komentārs)
Kad tevi tā jaunā forša banka ar 101 tālruņa operatoru appisīs uz pāris pakām, aizdomāsies - vai bija vērts mainīt?
Kad man vajadzēja sazvanīt Swedbank, vienmēr pietika ar pusstundu. Vienkārši ir pīķa stundas - piemēram, pusdienlaiks - kad visi mēģina sazvanīt banku, un ar to jārēķinās.
Swedbank - Krāpšana ( Komentārs)
СИТУАИЯ СХОЖИЯ ДЕЛАЛ ВКЛАД БАНКОМАТ SWEDBANK 530 ЕВРО ПЕРЕВЕЛИ 490 ОГРАБИЛИ НА РОВНОМ МЕСТЕ НА 40 АМОГЛИ И НА 300 ЕВРО НА ЗАПРОС В БАНК ОТВЕТ СРЕДСТВ НЕ НАИДЕНО Я НЕ УДЕВЛЕН БУДУ МЕНЯТЬ БАНК
Swedbank - Не могу дозвониться ( Komentārs)
Jebkurā gadījumā tagad daudzās vietās nākas ilgi gaidīt kamēr savieno. Var arī pieteikteikties konsultācijai mājaslapā - https://www.swedbank.lv/private/home/more/appointments/faq
Balta - Negodīga komercprakse, klientu maldināšana ( Komentārs)
...nosaka cik tuvu/tālu skurstenis var būt no degtspējīgām virsmām: LBN 231-15 un Būvnormatīva 48. punkts. Vienkāršā valodā, skursteņražotāju noteiktie attālumi no degtspējīgām virsmām ir noteicošais.
Kurus apdrošinātājus iesaku?
If Apdrošināšana un Swedbank Latvia.
Galvenie iemesli:
- abi paredz, ka ja ir bijis nelaimes gadījums (nav ļaunprātība), atlīdzība tiek izmaksāta, jo tas ir NELAIMES GADĪJUMS.
- abi paredz, ka manta tiek apdrošināta ATJAUNOŠANAS VĒRTĪBĀ atlīdzība izmaksāta mantu...
Rīgas Piena Kombināts - Slikts serviss ( Komentārs)
Nezināt visu ir normāli, bet tomēr... Slimības lapa "A" tiek piešķirta uz 10 dienām, bet apmaksa ir pēc šāda algoritma:
1. diena - 0% (bezmaksas slimošanas diena)
2. - 3. diena - 75% no bruto algas; 4. - 10.dienas - 80% no bruto algas. Vēl jāskatās uz darba grafiku. Droši ievadiet datums https://blog.swedbank.lv/kalkulatori/slimibas-pabalsta-kalkulators un mēģiniet saprast, kā aprēķina slimības naudu "A" slim.lapai.
P.S. neesmu RPK darbinieks.
Citybee - Ceļu satiksmes negadījums ( Komentārs)
...izpildītāju. Viņam tas tika nodots un viss, līdz ar to bloķēja kontu, no paša tiesu izpildītāja nekādu vēstuli neesmu saņēmis. Tikai vairākkārt no Gelvoras un paša City Bee. Es pat nezināju, ka man konts bloķēts, līdz vienā rītā karte negāja, un tad zvanīju uz Swedbank un uzzināju jaunumus. Tagad to lietu risināšu jau rupjāk, jo city bee izliekas ka viņi neko nezin un pārkāpj paši savus noteikumus. Bet nekad man viss ir saglabāts, visi dokumenti no policijas, screenshot no viņu noteikumiem utt.
Swedbank - Krāpšana!!!! ( Komentārs)
Ruslan Tu jau pats visai Latvijai tagad izstāsti, ka esi Swedbank klients un nemaz to neapzinies