MAXIMA

Maxima Latvija SIA
Adrese: Krustkalni, Ķekavas novads “Abras”
Rīga
Latvia - LV-2111
(Ķekavas pagasts)
Tālrunis: 8 000 2020
+371 67892100
Fakss: +371 67892101
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

9%
Sūdzības
1645
Atrisinātas
32
Ar atbildēm
519
Apskatīt statistiku

MAXIMA - Sūdzības un atsauksmes

Maxima - Sapuvis ēdiens

Sapuvis ēdiens Šorīt iegāju Maximā 07:40, pirms autobusa pēc garas darba dienas vēlējos nopurkt ko saldu kas nekad nepievils. Paņēmu paciņu ar banānu eklēriem (6 mazie eklēri par 2,95€) uz datumu neskatījos, jo produkts stāvējā plauktā blakus parējàm kūkām nevis nocenotajā stendā vai kur citur. Izekot no maximas, iekāpju autobusā, sāku ēst, ar pirmo kodienu jau garšoja mazliet savādāk nekà parasti, bet nodomāju, ka varbūt pamainījuši savu recepti, nu neko, ēdu 4.to eklēriņu, un nu tā garša paliek neciešama...

Maxima - Rupja pārdevēja

Rupja pārdevēja Tātad, jau pāris mēnešus novēroju situāciju, cik "laipni" spēj komunicēt ar klientiem pie pašapkalpojošām kasēm sēdošā kundze vārdā Anita. Vakardien mums negāja paldies karte, neskenējās, palūdzām vai var pienākt, atbilde ļoti rupjā tonī - ko Jūs tur nemākat, kas Jums tur neiet, vajag mācēt normāli skenēt, citreiz vēl rupjāk. Iepriekš bijušas situācijas ar precēm uz atlaidi, kad neuzrādas īstā cena - tieši tādas pašas atbildes. Nekad nesasveicinās, vienkārši pienāk, rupji kautko atcērt un...

M markus20 10.07.2024
Komentāri 1 Veikali

Maxima XX - Slikts serviss un pārdevēja rupja

Slikts serviss un pārdevēja rupja Biju iepirkusies lielaja veikala 08.07 plkst 18.25 un pārdevēja rupja (informācijās nodala) , runa tādi toni ar klientiem.

K kristiwka1 08.07.2024
Komentāri 2 Veikali

Maxima - Pardot sliktus bojātus augļus

Pardot sliktus bojātus augļus Ziniet, jus vel neredzejat ko livanu maxima x dara! Vakaros pardot safasetus auglu puvumus piena nodala! Katru dienu! Vot tur bardaks! Pa dienu ta nedara-bail par proverkam! Bet vakaros, kapec ne? Protams darbiniekim to liek darit vadiba! Un tur nerup, ka kads var saindeties ar kaurkadiem toksiniem!

Maxima - Necenotu preci pieskaita par pilno cenu

Necenotu preci pieskaita par pilno cenu Iegādājos melones pusīti, kura bija nocenota, bet čekā parādījās pilnā Cena. Kādēļ nocenotā prece jāliek plauktos, ja sistēmā viss nav ievadīts līdz galam. Tā laikam maxima pieņemta prakse, jo nav jau pirmais šāds starpgadījums.

Maxima - Slikts

Slikts Bieži sastapos ar Ogres maximu Brīvības ielā (ja nemaldos). tieši priekšā atrodas autobusa pietura. Ārā pie maximas katru dienu sēž 4 bomži (vīrieši) ar suni un vēl kautkāda sieviete, tur viņi kliedz virsū viens otram nezinu kāpēc, biedē cilvēkus, kuri gaida autobusu vai iet uz maximu kaut ko nopirkt. dzer, smēķē, skraida apkārt maximai it kā viņiem katru dienu ir kaut kādas problēmas. Cilvēki vienkārši grib mierīgi gaidīt autobusu/iet uz veikalu, nevis dzirdēt no šitiem bomžiem kā tur kliedz...

Максима - Грубость и плохое обслуживание

Грубость и плохое обслуживание Прошло время после перестройки большой максимы, но стало хуже, чем было, неделю назад была с детьми в большой максиме у нас в ливанах. Хотели взять водички и лимонада с собой, но как обычно все в упаковке и не открыть, если сначала думали что не успели выложить после ремонта, то теперь уже ясно что никто и не собирается и вечно как дурак стоишь и дергаешь эту бутылку пока все не повалиться. В этот раз никак не получалось порвать упаковку особенно с ребёнком на руках, нашла работницу довольно...

Maxima - Depozīta punkts

Depozīta punkts Katru dienu no pirmdienas līdz svētdienai no 8: 00 līdz 22: 00 ir pudeļu šķindoņa no depozīta punktiem.. Ar atvērtu logu nav iespējams būt mājās.. Sestdien un svētdien no 8: 00 ir arī zvans no pudelēm.. Divas depozīta vietas atrodas tieši zem logiem. To vienkārši vairs nav iespējams paciest..

A AleksejsSc 27.06.2024
Komentāri 7 Veikali

Maxima - Протухшее мясо и прочее

Протухшее мясо и прочее 12 июня в магазине Maxima, Лубанас 117а, в Риге, купила куриные ножки Well Done, 2 вакуумные упаковки по 400 г каждая. Спустя 2 часа открыла обе упаковки и обнаружила, что ножки весьма и весьма воняют. Сообщила об этом по их информативному телефону, подчеркнув, что требовать возврата денег не буду. Но и в своём письменном ответе на мою претензию, а потом и в устном мне заявили, что эта партия ножек - отличного качества, и жаловаться мне следует на саму себя из-за, очевидно, неправильного...

Maxima XX - Slikts serviss/maiņas vadītāja

Slikts serviss/maiņas vadītāja Šodien, 26. Jūlijā nopirku kaķu konservus ar atlaidi, kas piremēRojas ar paldies karti. Nepamanīju, ka atlaide tiek piemērota pērkot 5 bundžiņas un paņēmu 10. Pie pašapkalpošanās kases veicu apmaksu, kur konstatēju, ka atlaide nedarbojas pilnā apjomā. Uzrunātais pārdevējs pasauca maiņas vadītāju (iuzvārdu nezinu) , kura paziņoja, ka tā ir mana vaina, ka viņai tagad vajag veikt naudas atgriezšanu. Savukārt es atbildēju, ka pat ja klients ir kļūdījies, tad vajag palīdzēt, nevis visu laiku vainot...

Maxima - Slikts serviss

Slikts serviss Nemitīgi viena darbiniece- krievu izcelsmes sieviete ar blondiem matiem, kas krāmē pudeles un saldētavas speciāli grūžas virsū klientiem, kad vēlas ko paņemt. Situācija katru reizi ir viena un tā pati, vienreiz pat agresīvi pagrūda, lai ieliktu preci saldētavā, kur vēlējos paņemt preci. Esmu pat jautājusi, kāpēc viņa tā dara, uz ko atbildes nav.

A Annija356 15.06.2024
Komentāri 6 Veikali

Maxima - Precēm beigusies derīguma termiņš

Precēm beigusies derīguma termiņš Jau ne pirmā diena šonedēļ kad iepērkos šai veikalā un katru dienu kautkāds brīnums, zinu esu daļēji arī pati vainīga ka steigā nepaskatos derīguma termiņu, bet man liekas ja prece stāv plauktā tad tai jābūt labam derīguma termiņam, vakar nopirku 2 kūpinātas makreles atnākot mājās atveror tās, viena bija sabojājusies un smaržoja ļoti slikti pēc sabojātas zivs, šodien atkal iepirkos veikalā bet jau skatījos uz derīguma termiņiem, saldais krējums veseli 5 iepakojumi kam rīt beidzas derīguma...

E Ev.12 13.06.2024
Komentāri 2 Veikali

Maxima - Attieksme

Attieksme Iegādājos jau safasētus kartupeļus. Pie kases kasieris sāka kartupeļus pārlikt papildus plastmasas maisā. Es palūdzu to nedarīt, ko pārdevējs ignorēja. Kad palūdzu jau atkārtoti, tad puisis atbildēja - es pēc jums netaisos tīrīt kasi. Kad es atbildēju, ka es savukārt nevēlos piesārņot dabu, pārdevējs atcirta - man vienalga. Vai tas ir normāli uzņēmumam, kas saņēmis ilgtspējas indeksā dimanta kategoriju un pozicionē sevi kā zaļš un videi draudzīgs uzņēmums? Zaļmaldināšana?

Maxima - Salacgriva

Salacgriva Viens darbinieks pa visu maximu apkalpošanas kasē-tāpēc veidojas garas rindas.Taras nodošanas punkts ilgi stāv neiztukšots.Kopā pavaditais laiks maximā ap stundu-saldētus produktus pirkt tur nevar,jo nogādājot mājās tie jau atkusuši .Tāpēc nebrīnos,ka vairāk cilvēku iepērkas Topā.

Maxima - Slikts serviss

Slikts serviss Nesen iepirkos Maximā Bolderājas un nopērkot 2 pakas čipšu speciālās ar hokejistu kartiņām un man uzbraucošā tonī sākot ka man nepienākās neiesaku nevienam neiet uz tādu maximu. Man pienācās tās kartiņas jo pirku tad tās preces lai tieši dabūtu.

A Afizo223 01.06.2024
Komentāri 0 Veikali

Maxima - Slikts serviss

Slikts serviss Vēlējos iegādāties AVIKO kartupeļu pankūkas, kas bija akcijā 1+1,bet sajaucu izstrādājumus, lai gan abi bija vienā saldētavā. Mašīnā konstatēju, ka par daudz samaksāju un vēlējos atgriezt preci uz ko man kategoriski tonī tika atteikts, jo viņiem aktā nav tādas ailes, ka es sajaucu preces. Noveda mani līdz asarām, jo man tā bija pēdējā nauda...

Maxima - Sabojājusies gaļa . Un vēl muša iekšā iepakojumā

Sabojājusies gaļa . Un vēl muša iekšā iepakojumā Kuro reizi pērku maxima , malto gaļu , vienu dienu nostāv ledusskapī, un viņa ir sabojājusies un smird! Šodien nopirku maxima malto gaļu un mājās gatavojot malto gaļu uzliku uz pannas un tur ir muša beigta, un vēl gaļa sabojājusies ! Es šaubos kad tas ir normāli kad kuro reizi pērc gaļu un viņa ir sabojājusies. Šī bija laikam pēdēja reize kad jebko pērku tajā veikala .!

Maxima - Info kase

Info kase Nekad nevar sastapt pārdevēju pie info kases. Tas ir bijis vairākas reizes. Šodien man bija jāskrien pa veikalu, lai sastapu info kases pārdevēju. Visu laiku stāv zīmes, ka šī kasa uz doto brīdi nestrādā.

K Kornēlija 22.05.2024
Komentāri 1 Veikali

Maxima - Мухи на выпечках

Мухи на выпечках Уважаемые сотрудники заведения, хотела бы выразить своё беспокойство по поводу санитарных условий в вашем магазине. На прилавках с выпечкой летают мухи. Не совсем приятно смотреть на то, как на круассанах сидят мухи и уж тем более покупать и есть такое. Прошу вас принять необходимые меры для устранения данной проблемы.

Maxima - Par draudiem

Par draudiem Jūsu kolēģi Natālija vecāka maiņa un apsargs kaud kāds ja nešaubos, zvanīja man uz privātu numuru un draudēja visa ko ja viņi turpinās man draudēt tad rīkošos uz tiesu uz kompensāciju uz jūsu darbiniekiem un kompāniju ja viņi turpinās man privāti list dzīvi. Un gan ja draudēs.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes