MAXIMA

Maxima Latvija SIA
Adrese: Krustkalni, Ķekavas novads “Abras”
Rīga

556
Apskatīt statistiku

MAXIMA - Sūdzības un atsauksmes

Maxima - Apkalpošana

Apkalpošana Stāvot pie produktu letes neviens nepienāca min 15. Kad pasakot ka jūs ilgi gaidīt uz ko man atlido atbilde es te nestrādāju mani izsauca jūs apkalpot un tad pēkšņi parādās vēl viena un ar kolēgi stāv mani aprunā. Kas par cilvēkiem? Neviss atvainoties par ilgu gaidīšanu, bet stāvēt un bubināt!

Maxima - Sliktā apkalpošana

Sliktā apkalpošana Ne pirmo reizi saskāros ar šo rupju kasieri Oksanu - pārventas veikala. Un katru reizi apkalpo ar neapmierinātu,nosodoši attieksmi. Un darba laika uzkrītoši KRIEVU VALODA aprunā klientus!Iesaku izvērtēt šī darbinieka attieksmi pret klientu.

X Xo.xo.xo 14.01.2025
Komentāri 7 Veikali

Maxima - Ņirgāšanās

Ņirgāšanās Gāju pirkt salātus. Stāvēju tur vienīgā. Mani neapkalpoja , un pārdevēja pateica vai es esmu te baiga ka stāvu un gaidu . Es atvainojos. Bet vai jūs vispār tur OFIGELI ?

A Anonim_liet 12.01.2025

Maxima - Плохой сервис

Плохой сервис Персонал совсем не хочет раскладывать товар.Заходила два дня что бы купить минералку,но её не было в наличие.Не важно утро,день или вечер.Полки пустые,никто нечего не дополняет.Зачем было открывать магазин в жилых домах,когда продуктов нету всё равно. Персонал должен работать а не сидеть на кассах с недовольным лицом.

L Leea 10.01.2025
Komentāri 5 Veikali

Maxima - Ņirgāšanās, darbinieku mocīšana

Ņirgāšanās, darbinieku mocīšana Līgumā norādīts ka strādājot maxima, darbiniekiem arī pienākas siltas bezmaksas pusdienas, tēja bet tas viss ir pilnīgi meli, pašam jāņem sev līdzi ēst ja negribi nokrist no kājām visu dienu smagi strādājot jo neesi ēdis 12 stundas jeb arī saindēties. Ja kādreiz kas būs virtuvē, tad tā ir desa kurai beidzies termiņš, maize pati lētākā kurai ir beidzies termiņš, vai vecas vakardienas bulciņas, pat tēja nestāv virtuvē, ja arī paprasīsi direktorei tēju, viņa uzblaus lai pats ej nopērc, tik...

D Diana12345 09.01.2025
Komentāri 24 Veikali

Maxima - Veikala 100% bardaks!

Veikala 100% bardaks! Tukši plaukti ar min. Udeņiem,11: 20, vakar un šodien, plaukti ar maizitem tukši, maize nav izlikta, vec, nopuǰUši ziedi nav parcenoti! Liels bardaks! Vaditaju vajag atbrivot!

M mirkina 07.01.2025

Maxima - Nozaudēto mantu neatgriešana

Nozaudēto mantu neatgriešana Sveicināti. 2 dienas atpakaļ Maxima Xx Cēsīs Valmieras ielas 17 nozaudēju portatīvajam datoram operatīvo atmiņu. Pēc stundas atgriezos veikalā jautāju pārdevējai un apsargam Saka ka tāda nav un sakot ka es melojot. Ir daudzi gadījumi bijuši ka cilvēki nozaudē savas personīgās lietas un neatgriež atpakaļ. Nezinu kāpēc ir izņemti mantu uzglabāšanas skapīši kur varēja uzglabāt savus iepirkumus.

K Kristers E. 05.01.2025
Komentāri 9 Veikali

AtrisinātaMaxima - Valmieras iedzīvotāju ziņojumu dēlis.

Valmieras iedzīvotāju ziņojumu dēlis. Veikalā Maxima pie sienas atrodas divi info dēļi.Viens no tiem "Maxima" informācijas dēlis,pie kura arī bija pieliktas dažas informāciju sniedzošas lapas no "Maksima".Savukārt blakus atrodas"Valmieras iedzīvotāju ziņojumu dēlis",kurš ir pilnīgi tukš.Pēc jautājuma kasierei,vai drīkstu tur uzlikt savu ,neliela formāta,sludinājumiņu,saņēmu kategorisku "nē!" un piebildi"ko jūs te iedomājieties!". Zvanīju uz Maxima info tālruni,kur man ieteica parunāt ar veikala vadītāju.Vadītāja teca,ka...

Maxima - Nepatīkama apkalpošana

Nepatīkama apkalpošana Labdien, Šodien 31.12.24 plkst. 12: 08 iepirkos pašapkalpošanās kasē veikalā maxima, Jelgavā Dobeles šosejā 47a, kur kārtējo reizi no konkrētās pārdevējas saņēmu ļoti nepatīkamu attieksmi. Kad vēlējos samaksāt par pirkumu, kases ekrānā parādījās uzraksts, ka pērkot alkoholiskos dzērienus ir jāuzgaida pārdevējs/konsultants. Gaidu ar pasi rokās, redzu, ka pārdevēja uz mani skatās un pēkšņi paaugstinātā tonī Saka: “ ko tu gaidi, ja tev ir vajadzīgs alkohols atnes un parādi man savus dokumentus!...

I Ineta8787 31.12.2024

Maxima - Pateicība

Pateicība Vēlējos pateikt, ka jums ir izcila pārdevēja (nezinu vārdu, strādāja 30.12.2024. 11: 00) gaišmate sieviete gados. Tik sirsnīga un jauka! Visus (pat dzērājus) apkalpo ar smaidu un mīlestību, katru reizi burtiski staro. Tā kā tā ir piemājas maksima, iegriežos bieži un katru reizi satiekot šo dāmu, aizeju ar smaidu. Paldies par tik foršu personālu.

M madarara 30.12.2024
Komentāri 3 Veikali

Maxima - Taromāts

Taromāts Kuldīgas pudeļu taromāts ļoti bieži nestrādā kā braucu, mūžīgi uzlikta Lapiņa ka tehnisku iemeslu dēļ nestrādā paskatoties pa durvīm iekšā aparāts strādā. Un šodien tur aizbraucot atkal Lapiņa, bet vismaz kastes piestūmuši priekšà lai neredz ka strādā tas aparāts. Kāda jēga no šī depozīta punkta ja vairāk ir slēgts nekā strādā? Tad vajag atsevišķu darbinieku, ja nē liec to taromātu vietā kur var cilvēks nodot pudeles.

Maxima - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Šodien saskārāmies ar nepatīkamu situāciju veikalā Maxima Talsos konkrēti ar darbinieci Ingu Šteinfeldi, kura jau atkārtoti negribēja mūs apkalpot, uzgriežot mums muguru un kad viņas kolēģe pienāca pie mums un piedāvāja ko mums iesvērt no vitrīnas Inga viņai teica, ka mums neko nedrīkst dot, lai mums neko nedod. Brīžos, kad Inga aiz vitrīnas ir viena un mēs kaut ko vēlamies no sveramo preču vitrīnas, Inga mūs apkalpo, bet negribīgi un nelaimi. Ir ļoti nepatīkami iet iepirkties Talsu Maximā...

S Svecīte 22.12.2024
Komentāri 11 Veikali

Maxima - Neprot latviešu valodu!

Neprot latviešu valodu! Veikalā iepērkoties un pajautājot vai nav vēl vajadzīgā zīdaiņu pārtika, jo plauktā bija pēdējie divi iepakojumi, pārdevēja kura kārtoja plauktus sarunājās tikai un vienīgi krievu valodā. Es apstulbu uz brīdi ko viņa man prasa, bet pārdevēja nesaprata ko jautāju. Parādiju plauktā un prasiju vai nav vēl un viņa vienalga bez minkstināšanās turpināja runāt krieviski. Laikam tiem nekad neiskaidrot kur atrodas un kādā valodā jārunā!

D Daina111 21.12.2024
Komentāri 9 Veikali

Maxima - Krāpšana

Krāpšana Хотите испортить себе праздник, купите электротовары в максиме. Купила блэндэр стоил 60евр, по скидке купила за 30 евро, приехала домой, он не работает. Как вы думаете что делать дальше? Провожу эту х... Ню домой, он не работает, везу в максиму назад, а мне сказали # пишите заявление, в течение месяца, рассмотрят# вот так теперь я думаю или вернут деньги или как? Теперь получается что на месте проверить не могу вернуть деньги тоже не могу.

A AĻ0NA 18.12.2024

Maxima - Maldināšana

Maldināšana Vakar gribēju nopirkt dezodorantu, skatos akcija 2.29, paķēru vienu, pēc apmaksas veikšanas izradījās ka Cena ir 4.49, pienākot pie informācijas, lūdzu apmainīt preci. Saņemu atbildi ka nav veikala vaina, ka nav brāķis un t. T. Un preci viņi nepieņems.

Maxima - Bojāti produkti

Bojāti produkti Esmu iebraucēja, šajā veikala iegriezos reizes divas gada. , kad esmu Latvija... Veikala atmosfēra jauka, kasierīte lolita laipna un izpalīdzīga, bet šodien gadījās ķibele ar mazajiem gurķiem.. Vizuāli neko neredz un nejūt, bet atnesot majas saprātu, ka gurķīši dabūjusi salu... Varbūt saņemot preci vajadzētu pārbaudīt Par pārējo paldies lai jums jauki svētki

Maxima - Brāķis

Brāķis Iespējams, maijā nopirku 30 iepakojumus kaķu pakaišu lovett (partijas numurs uz maisiem 5241141) , ko pērku reizi gadā, un jau vismaz 10 gadus. Dievamžēl, pirkums izrādījās brāķis, jo smiltis bija nelietojamas - visi urīna mezgli tā arī par smiltīm palika ''pikas'' neveidojot. Viss smird un tūlīt jāmet ārā, un tas ir tā, ja cukura vietā sāls pārdota. Domāju, vainīgs dzīvoklis, kas apkures sezonai beidzoties kļūst mitrs. Nu jau 2 mēnešus apkure pieslēgta, un, lai gan smiltis uz radiatoriem...

Maxima - Krāpšana

Krāpšana Pārbaudīju savu kontu, ieraudzīju, ka norēķinājos Maximā Daugavpilī 22.11.2024 , no mana konta veikals saņēma apmaksu par pirkumu divi reizi. Bankā apstiprināja, ka tas ir fakts, bet no Maxima atpakaļ naudu es nesaņemu.

M Mihaklem 04.12.2024

Maxima - Negaršīgs produkts

Negaršīgs produkts Nopirku Maxima meistara marka vistas auksto gaļu, tik negaršīgu vēl nebiju ēdusi, kauns ražotājiem!

S Ssdfghhjkk 04.12.2024

Maxima - Konstanti neviens nestrādā

Konstanti neviens nestrādā Katru reizi kad braucam iepirkties, gaļas stendā neviens nav. Cilvēki gaida, bet tāpat neviens neatnāk. Beigās paliekam bez. Tā jau ir kā regulāra problēma, gaidām 10 minūtes bezjēdzīgi. Vai tiešām šo kā nevar atrisināt?

K Kkhyvyib 30.11.2024