Reitings Suši
Sushi Town |
Planeta Sushi |
Dragon Box |
Wasabi suši - Slikta serviss
Это самый ужасный суши бар который я только знаю, им хватило одного заказа, чтобы убить свою репутацию. Заказал две позиции, пришло вообще совсем другое, аж две позиции другие, не те которые я хотел и заказал, думал на этом всё закончится… Спустя пару часов, я занял укромный уголок в ванной и начал прекрасно проводить время с водой и туалетом, извиняюсь за подробности, но сезам с крабом (который я не заказывал) просто вылетал, отвращение максимальное! Если вы хотите блевать всю ночь и испортить себе следующий день, можете заказывать и приятного проводить время в толчке и тазиком. 0/10
Suši Jumprava - Neatbildigs un rupjš personals
Vakar, 17.10.24, pāsutijam sushi setu “Pastaiga” - Daugavpils, Kandavas ielā 19, Jumpravā. Zvanot uz doto numuru (22442249), pajautāju sievieti, vai šajā setā ir vista, mīdijas, bekons un zivs? Man atbildēja, ka jā, protams viss ir. Atbildēja, ka vajadzēs uzgaidīt 40-45 minūtes, un varēs atbraukt pakaļ savam sūtījumam. Kad es atbraucu, ienācu iekšā, apstājos pie bāra, neviena darbinieka nebija telpā. Uzgaidīju pāris minūtes, neviens neatnāca, uzzvanīju zvaniņā, kurš ir piekarināts tur...
AtrisinātaCaptain sushi - Slikts serviss
Braucot mājās no laukiem, ļoti sagribējās suši, pasūtīju caur mājaslapu, visa kontakt informācija tika savadīta, saņemts pasūtījuma nr un pasūtījums apstiprināts. Nesūtu bieži. Bet nu jau 2h gaidot domāju, ka laiks zvanīt, cikos būs piegāde. Izrādās, ka esot palaists garām, mistiski, pēc runas veida nopratu, ka viņi vainu neuzņemās.
Gan Bei - SLIKTS SERVIS
Šīs briesmīgas miskastes Gan bei, kas apkauno Sky&more reputāciju atieksme pret klientiem ir kā padomju stacijas bufetē.
Gan Bei - Sliktākais restorāns
Sliktākais restorāns. ! Apkalpošanas sieviete bija ar pumpām / asiņoja no pieres bija briesmīgs skats, briesmīgi apkalpoja teikdams ka pasūtījums būs drīz … 5 reizes prasījām kad būs … - 5 minūtes un būs viss gatavs (neko nepiedāvāja par to ka mēs gaidījām ēdienu veselu stundu) ne pēc 5 ne pēc 10 nekas nebija un kad mēs meklējam to meiteni viņa pazuda laikam ar vissu mūsu ēdienu. Ja jūs vēlaties iet šeit ēst ar savu pāri vai ģimeni nekāda gadījuma to nedariet! Ja negribat sev izbojāt...
Gan Bei - Veselībai bīstams ēiens
Vakar iegājām GAN BEI. Pasūtījām vienu sushi setu(nosaukumu neatceros), tad Dragon maki un salātus ar krabjiem un ūdeni ar citronu. Šodien no rīta sāp galva, aizpampušas acis, nakts vienos murgos, knapi 5 stundas varēju notērēties gultā grozoties. Sausa āda. Ļoti agresīvs garastāvoklis. Mēs nekad neslimojam, sportojam, alkoholu lietojam reti, nesmēķējam un perfekti pazīstam savu ķermeni. Un vakar tieši sanāca tā, ka no rīa tika ēstas tikai olas(bio, svaigas) un visu dienu pa darbiem, ka...
Shiki sushi - briesmīga apkalpošana
Viesmīle nezin robežas, komunicēja ar mani it ka es būtu viņas draudzene nevis klients. Vēlos lai problēma būtu atrisināta, jo nejūtos ērti šajā restorānā.
Shiki sushi - Briesmīga apkalpošana
Briesmīga apkalpošana: 1) Atnesa ūdeni ar citronu tikai pēc 30min; 2) Neatnesa pareizos piederumus ēdienam- man vispār neatnesa, tikai pēc pieprasījuma un tā arī beigās saldo ēdienu ēdu ar salātu dakšu; 3) Pusdiena piedāvājuma salătus atnesa pēc 40minūtēm, kaut gan iepriekš nebija brīdināts, ka bũs jăgaida tik ilgi. Vīram atnesa otro ēdienu un sushi pēc 30minūtēm; 4) Blakus galdiņam, kā dzirdējām, arī neatnesa salātus un sieviete atteicās no pasūtījuma. Nerunāsim jau arī par to, ka Beļġu vafeles ar ogām un saldējumu bija nevis vafeles, bet pārdedzināts cepums!
Andrim Ramoliņam - Piedāvā policijas darbiniekam kukuļošanu savu intereses labā
Labdien! Mani sauc Konstantīns Komanovskis. Vēlētos pievērst uzmanību Andrim Ramoliņam, kas piedāvā policijas darbiniekam kukuļošanu savu intereses labā, piemēram, lielu naudas krāpniecību. Arī piedāvāju Jūrai Stukānam labvēlīgu lēmumu vairāku tūkstošu eiro apmērā, izmantojot ārzemju kontus, piemēram, Kanādā un citās valstīs. Un visu šo notiekošo varētu aprakstīt kā pohoj, tā mūsu valsts tiesu sistēma strādā.
65 Resto - Briesmīgie sushi
Labdien.1 reiz pasūtīju sushi no šis vietas. Gribējās pagaršot ko jaunu. Jo parādīt sutu no bambook restorānā vai sushi tev, tur ir vissuperīgākie sushi saņemot pasūtījumu 14.02, svētkos kad gribas saņemt tikai pozitīvas emocijas, apsēdāmies ar viru pie galda un pagaršojot 1 sushi es sapratu ka tas nav ēdams!, risi""" nebija risi, tā bija kaut kāda cieta massa ka tapešu līme, lipa pie zobiem un bija bezgaršīga, pildījums ari bija nabadzīgs! Ingveru ielika 2 mazos gabaliņus! Ārprāts, izmetu...
Fugu sushi - Lieliska vieta, kur pasūtīt suši
Fugu sushi ir lieliska vieta, kur pasūtīt suši. Viņu suši ir ne tikai garšīgi, bet arī svaigi un rūpīgi pagatavoti. Pasūtījumi tiek izpildīti ar precizitāti un ikreiz esmu saņēmis labus suši. Personāls ir laipns un gatavs palīdzēt izvēlēties piemērotākos suši. Kopumā fugu sushi ir mans iecienītais variants, kad vēlos baudīt garšīgus suši mājās.
Sushinight.lv - Piegāde bija ātra
Sushinight piedāvāja izcilu un garšīgus suši. Pasūtījām mango tempura maki un sake tempura maki, kuri bija patiesi izcili svaigi un pilni ar garšām. Piegāde bija ātra un ēdieni nonāca manās rokās svaigi un nebojāti. Suši bija ļoti gardi, katrs kumoss bija bauda. Izcila izvēle, ja vēlies ne tikai ātru, bet arī garšīgus suši.
Fugu sushi - ir patiesi garšigi
Fugu Sushi ir patiesi garšigi. Vakardien pasūtīju un mani priecēja ātra piegāde un galvenais ēdieni bija garšīgi. Tur ir plaša izvēle gan siltajiem Sushi gan parastajiem suši. Katrs sušī bija garšigs, un visi ēdieni bija svaigi un kvalitatīvi pagatavoti. Noteikti iesaku Fugu Sushi tiem, kas vēlas baudīt augstas kvalitātes suši piedzīvojumu ar ātru un efektīvu piegādi.
Sushibars.lv - Mazas porcijas, neatbilst aprakstam
Caur bolt aplikāciju 18. Novembrī pasūtījām Harri set ziepju ielā. Saņemot suši, atklājās nabadzīgs skats - suši nabadzīgi apvīļāti ikros - viegli uzkaisīts, lasis knapā kārtā un 36 parastie nori lapu suši mikroskopiski mazi. Trūka arī mērces kā bildē. Liekas boss stāvējis aiz muguras un skaitījis katru sastāvdaļu. Rīsi ļoti lipa un atgādināja putru, taisīts ar steigu. Nesaprotu šo biznesa ideju, laikam, ja pasūta caur bolt/wolt tad automātiski var čakarēt, jo nav jāskatās acīs klientam, vai tā?
Captain sushi - Slikts serviss
Šodien apmeklējot "bistro" Captain Sushi saskāros ar nepatīkamu attieksmi no kasieres puses. Ienākot pa durvīm nesagaidīju ne labvakar, ne sveiki, bet gan tekstu "jāgaida 1,5 stundas". Tā ka īpaši nekur nesteidzos, piekritu gaidīt, ja vien tas ir to vērts. Pasūtiju, caffee late, to sagaidīju pēc 10 min, klāt lates krūzei bija pievienota mazā karotīte, kā samaisīt cukuru nav ne jausmas. Cukura trauks taukains, viss aplipis. Virtuvē strādāja divi pavāri, viens Melnā formā otrs baltajā, kurš no...
Fugu sushi - Плохой сервис
Заказали суши. Остались очень не довольны. Суши очень сухие, рис не вкусный, сухой и старый. Начинка не вкусная. Авокадо не спелый, твердый, выпадал из ролов. Позвонили персоналу, ответили, что не нашли способ быстро сделать спелым авокадо. Подобного абсурда ещё не слышали. Настроение испорчено. Требуем вернуть деньги.
Tokyo city - Neseko līdzi izliktajiem produktiem
Bija pulkstens pēc 23 un kā jau valmieriešiem zināms, pa lielam vienīgā vieta kur paēst ir Circle K, tā nu devos, nopirku polārmaizi ar lasi un viss ko varu pateikt dzīvē nekad nav tik traki sàpējis vēders, pilnīgi krampjos rauj, esmu ļoti vīlusies.
Sushibars - Sanitāro normu problēmas
Pasūtījām 29.06.2022. un izņēmām ap plkst. 13.30 divus hot pack suši setus A. Briāna ielā 10. Pēc kuriem visiem, kas ēda šos ir saindēšanās. Piebildīšu, ka tas bija vienīgais, kas tika ēsts tajā dienā. Noteikti uzņēmumam nav kārtībā nekas ar sanitārajām normām. Neiesaku iegādāties neko šajā uzņēmumā!
Sushi Station Liepaja - Плохой сервис
Несколько раз призаказе суши на дом в выбраный промежуток времени курьер не приезжал. После звонка в ресторан девушка говорит что курьер будет скоро, хотя выбраное окно доставки, к примеру с 17: 00 до 18: 00, уже не соблюдается. На вопрос «почему условия доставки не соблюдаются» банально отвечают что время доставки просто для информации. Никто не информирует о задержках. В итоге горячие суши, привозят холодными. Создается впечатление что ресторан экономит на передвижениях курьера,
Gan Bei - Krāpšana
Direktors Sola vienu algu, beigās kontā ienāk kapeikas. Strādāju principā par rīsu bļodu. Darbinieku attieksme tur arī nav īpaši laipnā. Neiesaku uz turieni iet strādāt! Darba līgumu arī neizsniedz uz reiz, jo speciāli ķer muļķus. Nav nekādas organizētības, ne tev breiks ne tev kas, starpcitu, atnāc uz darbu, tev pašam viss jājautā, jo neviens tev neierādīs par to kur ir skapīši, nerunājot par pārējo.