Reitings Veikali

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
Galangal
Vintage4you.eu
House

Lats Veikals - Krāpšana

Krāpšana Zem preces norādītās cenu zīmes neatbilst patiesībai. Pie kases tiek izsista cita - augstāka Cena. Krāpj visus bez izņēmuma, pat mazus bērnus. Esmu runājusi ar veikala vadītāju, kas attaisnojas ar darbinieku trūkumu. Šādai rīcībai nav attaisnojuma. Kad tas vienreiz beigsies? Ir tāds izmisums, ka vairs nesaprotu, kur vērsties, lai šādas nelietības tiktu novērstas! Šodien jau prasa maksāt 20 centus depozītmaksu par 2 l Zaķumuižas ūdeni, kas nemaz nav ar depozīta zīmi (vecais iepakojums) . Kad aizrāda, nemaz neliekas ne zinis, jāmaksā un viss. Zog acīs skatoties. Nu cik ilgi vēl?

K Karmelita 28.03.2022

Rimi - nekvalitatīva gaļa

nekvalitatīva gaļa 2022.gada 26. martā nopirku veikalā sagrieztu Cūkas sķinķis Melnais Barons kūpināts 0.328 kg, pa vidu gaļai bija salikti gaļas galu atgriezumi. Ļoti nepatīkami, nav ēdamas šīs pabiras! Apkalpoja mani vīrietis. Čeks nr. 46/18877, Šasijas nr. SP-LV00237

Mnogoknig - Плохой сервис

Плохой сервис Уже не в первый раз сталкиваюсь с тем, что их информация в онлайн магазине не соответствует действительности. Неужели так трудно время от времени обновлять ее, чтобы клиенты не разочаровывались? Увидела в наличии нужные мне книги, заказала, оплатила, прошло недели две и только тогда я получила информацию о том, что книг нет в наличии и мне вернут деньги. И так было не один раз. Также я не понимаю, почему онлайн-заказы так долго оформляются, если книги есть в наличии. Я свои заказы ждала от...

D DFom321 26.03.2022

Lidl - Slikts serviss

Slikts serviss Vēloties ieiet veikalā ar iepirkuma ratiņiem, man pie rokas bija skrejritenis, kuru nav iespējams ārsta riteņu novietne. Apsargs nemeklēja risinājumus, aizrādīja, ka nenakda gadījumā nedrīkstu apmeklēt veikalu, lai nopirktu sev brokastis un pat nepiedāvāja risinājumus. Ļoti slikta attieksme. Sabojāja jauko priekšstatu par Lild attieksmi un darbiniekiem.

L Lindsiii 26.03.2022
Komentāri 3 Veikali

Bonaselect.lv - Сломанный диван стоимостью ~100€ спустя месяц! Отказ в гарантии!

Сломанный диван стоимостью ~100€ спустя месяц! Отказ в гарантии! Заказали раскладной диван стоимостью около 1000€, ждали примерно месяца полтора. Привезли, все было отлично. По истечению месяца обнаружили брак дивана! Снизу дивана треснуло что то! К сожалению не понимаю что это именно за часть.. Прикрепляю фото. Будто бы не выдержал нас (спали на нем я и муж) сразу же написали магазину! Ответили что отправят фото и видео брака производителю. Через +-2 недели пришёл ответ что - производитель сказал это не гарантийный случай. Все. Точка. Слов нет! Куда...

Rimi - Mati ēdienā

Mati ēdienā Kā jau steidzīgie cilvēki, arī es mēdzu silto ēdienu pirkt veikalā rimi. 2022. Gada 21. Martā maltās gaļas mērcē atradu 2 garus, brūnus matus. 2022. Gada 23. Martā liellopu gaļas mērcē atradu rudu matu. Apetīte sabojāta. Cerams, ka rimi turpmāk pievērsīs lielāku uzmanību pārtikas kvalitātei, lai mazāk steidzīgu cilvēku paliktu izsalkuši. Esmu vīlusies.

Maxima - Par depozīta punktu

Par depozīta punktu Labvakar. Jau trešo reizi eju pēc darba nodot pudeles uz depozīta punktu, bet tur jau pirms deviņiem vakarā ir slēgts depozīta punkts, kaut uz durvīm rakstīts, ka līdz 22: 00 strādā. Man speciāli jāiet uz otru galu pilsētai uz lielo Maximu, lai nodotu. Tad labāk vispār to depozīta punktu tur nelikt, ja nevar tur nodrošināt pieejamu cilvēkiem, kuri strādā līdz astoņiem vakarā.

Gards - Slikts serviss

Slikts serviss Купил пневмотический пистолет берета. По стрелял пару дней и заметил трещину на стволе. Со всей коробкой и чеками приехал обменять товар. Оставил товар на консультацию у мастера. Через 15 минут звонят и сообщают что я разбирал пистолет, хотел его починить. Что там чинить? Ствол пластмасса, купил два дня назад, гарантия ещё свежая. 🧐имейти в виду уважаемые покупатели.

Stockmann - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācu veikala nodot depozīta taru, pēc nodošanas gribēju nopirkt lasi aizgāju uz veikalu, man nogrieza gabaliņu iesaiņoja viss super bet kad es gribēju samaksāt ar depozītā čeku man pateica sistēma šodien nestrāda naudas man līdz ne bija ļoti pazemojuša situācija izskatijas ka es tipa lūdzos to lasa gabalu vienkārši vaks.

AtrisinātaMaxima - Bojāts produkts

Bojāts produkts Несколько недель назад купила по скидке натуральную форелевую икру sudrab Linis 200g. Открыла не сразу. Стояла в холодильнике, ждала своего повода. Вот повод настал и... Я в шоке. Запах у этой икры - "тухлое яйцо". И что мне теперь делать? Стоила банка 9.99€. Срок тоже нормальный. До 28.07.2022. Чек естественно не сохранила.

M MARIJA MMK 20.03.2022

Svaigas Zemenes - Uz letes, pardošanas zale, izliktas sapuvušas zemenes

Uz letes, pārdošanas zālē, izliktas sapuvušas zemenes , vai tad sanitārās normas neaizliedz ar tādām tirgot. Vai vispār izlikt tirdzniecības zālē?! Vai, veikalā priekšnieks ir sava vietā? Ka liek strādniekiem izlikt tādas preces un pārdot pircējiem?!

P Pāvels R 20.03.2022
Komentāri 0 Veikali

Pepco - Atteikums atgriezt preci!

Atteikums atgriezt preci! Atgriežot kolēģes preci (nederēja pēc izmēriem) man ir čeks + trauku žāvētājs. Pepco vadītāja pateica, ka nepieņems bez paliktņa. Kolēģe telefonsarunā teica, ka nopirka šādu - bez paliktņa! Vadītāja negribēja neko klausīties un aiziet kārtot plauktus. Pasaucu atpakaļ un prasu kā risināsim šo lietu. Vadītāja Saka, ka nepieņems un viss. Prasu, vai vismaz var pavadīt līdz plauktam, kur šī prece izvietota? ! Aizejot paskatoties šo preci plauktā, konstatēju vienu lieku paliktni, vadītājas klātbūtnē...

M markiza88 18.03.2022

Jysk - Krāpšana

Krāpšana Iegādājos matraci Aloe Vera ar 15 gadu ražotāja garantiju. Pirkšanas brīdi tika izsniegts tikai pirkšanas čeks, bez papildus garantijas talona. Pēc 5 gadiem matracis ir beigts, jysk atsaka garantiju aizbildinoties ar garantijas talona trūkumu un paziņojot, ka pirkšanas brīdī ražotājs tādu garantiju nav piedāvājis. Prece ražota Baltkrievijā un atgriezt nav iespējams, jo jysk nenodrošina šo procesu un ražotāju neatklāj: d. Esot komercnoslēpums.

A Alimet 18.03.2022
Komentāri 1 Veikali

Maxima - Drausmīga attieksme

Drausmīga attieksme Vēlos vērst uzmanību dažiem Maxima darbiniekiem par attieksmi pret klientu. Info centra no ritiem neviena nav-bet tiklīdz lūdz kādu no darbiniekiem lai apkalpo. Pretim jāklausās ka tā neesot viņa darba vieta un viņai tas neesot vispār jādarot. Akcijas nav nomainītas un maldina klientu ar pašreizējo cenu un īsto.. Uz jautājumu kāpēc Cena atšķiras plauktā no čeka Cenas-pretī saņemu bļāvienu ka viņai tas neesot jāmaina. Tad jautājums vai man ka klientam ir jāzin kas kur strādā un kāpēc Cenas atšķiras plauktā no kases.

K Klients 16.03.2022
Komentāri 6 Veikali

Mego - Slikts serviss

Slikts serviss 14.03 iepirkos mego veikalā. Pārdevēj, kā vēlāk uzzināju Natālija, kas mani apkalpoja gaļas nodaļā, rupji atbildēja uz manu lūgumu pielikt klāt nedaudz maltās gaļas, jo man vajadzēja vairāk nekā viņa bija ielikusi. Kad es palūdzu pievienot vairāk viņa noskatījās uz mani ka uz ienaidnieku un nobubināja - pircēji paši nezin cik viņiem vajag. Kāpēc tādi cilvēki strāda apkalpojošā sfērā ja viņi pat nevar apkalpot pienācīgi.

V Veraa 15.03.2022

Alus Pils SIA - Krāpšana

27.02.2022. Устроилась продавцом по розливу пива, вина и кваса. Никакого трудового договора не получила. Обосновали тем, что бухгалтер в отъезде. Сказали, что оформят официально. Работала и ждала, когда будет оформление. Когда прошло две недели, предупредила, что работаю только до конца марта. В итоге не заплатили за три рабочих дня и за первый день только половину зарплаты. Требовали, чтобы не пробивала по кассе чеки, если покупатель расплачиваются наличными. Касса в день бывала свыше 300 €...

R ritulja10 14.03.2022
Komentāri 2 Veikali

Maxima - Krāpšana

Krāpšana Iegādājoties preci ar uzlīmi "zemāka Cena" (Musli herkuless act&fit šokolādes/karameļu, derīguma termiņš 19.03.2022.) , pie kases netiek piemērota norādītā Cena. Iegādājos 3 Vienības minēto preci. Veikalā biju kopā ar bērnu, čeku salīdzināju mājās, dzīvoju 20 km no veikala. Šādas situācijas minētajā veikalā novēroju bieži. Pārmaksātā summa 4.20

Z ZIEDĪTE A 12.03.2022
Komentāri 1 Veikali

Rimi Aleja - Nav darbinieku!

Nav darbinieku! Kārtējo reizi, Rimi aleja nav neviena darbinieka, un nevis 2 vai 3 pat 5min, bet vairāk! Ne pie salātiem, be pie gaļas! Riebjās jau vienkārši, aizbrauc un stāvi tur nezin cik ilgi un kad esi jau izbesījies, tad kāds atnāk neapmierināts uz tevi! Vai arī, ja paveicās un ir darbinieki, tad viņi vienkārši sarunājas savā starpā un izliekās, ka tevis tur nav! Pretīga attieksme!

Lats Veikals - Veikala "vadītājs" Lats veikalā Imantā Slokas ielā

Veikala 'vadītājs' Lats veikalā Imantā Slokas ielā Gribētos pabrīdināt par šī lata veikala slokas ielā Imantā "vadītāju" Jāni. Tā stādījās priekšā kad man zvanīja un piedāvāja atnākt uz darba pārrunām. Sākšu ar to kad es personīgi šajā veikalā darbā nepieteicos, laikam pēc vakanču portāla tika sadabūts mans numurs. Tātad, zvana man šis Jānis un aicina uz darba pārrunām, ierasties tikos un tikos, viņiem esot vajadzīgi darbinieki, un t. T. , beigu beigās sarunāta darba intervija uz piemēram 12: 00 dienā. Piebilda kad ja nevarēšot atrast...

Maxima - Pārdota bojāta pārtika

Pārdota bojāta pārtika 08.03.2022 iegādājos salātu mix Vita Verde. 09.03.2022. Atverot paku konstatēju, ka salāti ir sapuvuši. Veikalā, neattaisot paku, caur iepakojumu salāti izskatījās labi, bet mājās, atverot paku, salātu ir nelietojami. Uz iepakojuma nav norādīts derīguma termiņš. Nedzīvoju pilsētā, lai ar kājām aizdotos preci sanainīt. Ļoti liela vilšanās😞