Meklēšanas rezultāti
RK Trans Trade - Meli un neka nav (Sūdzība)
Uz vietas nekas nav ka rakstīts ss.com. Ir tikai dargaki varianti. Nevar dabūt konsultāciju par materiāliem. Meitenes uz vietas neko nezinot saka ka neesam būvnieki. Saka ka pie mums brauc būvnieki un saka mums to to un to.
Ortodonta Ingas Tjuterevas darba kvalitāte - Ortodonta zema darba kvalitāte un etikas neieverošana (Sūdzība)
Daktere ortodonte Inga Tjutereva uzstādīja breketus manam 13 g. V. Vecam bērnam pirms gada. Kopš šī laika regulāri apmeklējam dakteri, lai veikt breketu apkalpošanu un kontroli. Gandrīz katru reizi darbs bija padarīts tik slikti, ka bērnam breketi vai stienis krita nost, dažreiz pat bija nepieciešams stieni pārgriezt, citādi tas ieduras smaganās vai mutē. Griezāmies klīnikā, tomēr sazinoties ar dakteri nekad nebija iespējams - bija jāgaida nākamo ieplānoto vizīti, dažreiz 4-5 nedēļa...
AtrisinātaProf.lv - Krāpšana, tukšie solījumi, naudas neatgriešana, naudas iesaldešana (Sūdzība)
Nekādā gadījumā neveiciet šīm krāpnieciskie noskaņotam uzņēmumam priekšapmaksu. Nauda tiks iesaldēta, preces piegādes datumi tik sasolīti un netiks piegādāta attiecīgajos laikos. Naudu neatgriezis solītos 5 darba dienās. Telefonsarūnā tante visu laiku melo, skaisti atbild un runa.
Rd Electronics - Garantijas remonts (Sūdzība)
Nodot preci garantijas remontam, pēc likuma 30 dienas, iet 35 diena, viņi neatbild uz mail, runa tikai telefona un sākt ka var atdod man naudas par preci bet 30 procenti mazāk. Jautājums, ja ir garantija 2 gadi, kāpēc ja viņi nevar saremontiet preci viņi negrib apmainīt uz jauno, bet atdod mazāk naudas, ti ir krāpniece. Es nemag rakstīt patērētajā bedroba, tāpēc ka man nau rakstīga atbilde no viņām, viņi ignorē visi mani vēstule.
Ervīns Kronītis - Slikts servis, bojājumi (Sūdzība)
Ervīns kronītis tika noalgots, kā darbu izpildītājs dzīvokļa remontam, kad apskatīja objektu, stāstīja cik visi darāmie darbi ir viegli izdarāmi un viņa prasmes ir augstā līmenī. Sākumā centīgi strādā un ir aktīva, pretimnākoša komunikācija. Laikam ejot sāk strādāt arvien lēnāk, dodas prom no objekta pēc pāris pastrādātām stundām vai neierodas, nebrīdinot, ka nebūs. Darba kvalitāte zema un pavirša un kad uz kaut kādām kļūdām un neizdarību laipni norāda, tad “Sabesās” un darbu izpildes kvalitāte...
Bolt - Parkojas kur grib (Sūdzība)
Bolt kurjeriem savi noteikumi parkoties, pilnīgi ignorē citus dalībniekus, izmanto skaņas signālu lai visi brauc malā, kauns un negods. Neskatās spoguļos, uzskrēja virsu automašīnai. (pelēkajai Škodai)
Netvision SIA - Krāpšana!! Servisa nav!!! (Sūdzība)
netvision.lv norādīti ''Tehniskais atbalsts: visu diennakti 66-100-100 TEHNISKAIS ATBALSTS(TET tīkls): visu diennakti 67-844-111 '' tie ir MELI! NEPATIESA INFORMĀCIJA! KRĀPŠANA! no 20:48 ( 14.09.2024. ) līdz 23:38 ( 14.09.2024. ) šie un visi pārējie numuri NAV SAZVANĀMI! Man uzrādījās '' pārtrūcis interneta savienojums. Notiek tā atjaunošana'' , bet reāli, no turnīrs mani atskaitīja ( -500 .00 ) zaudēju laiku ,vairāk kā 197 minūtes! Šī sūdzība NAV un NEBŪS atrisināta, kamēr nesaņemšu naudu un sarunas notiks TIKAI ar vadību!
AtrisinātaProf.lv - Preci nepiegādāja, naudu neatgriež (Sūdzība)
26. augustā pasūtīju veļas mašīnu. Mājas lapā rakstīts - piegād 2-3 dara dienu laikā. P,ēc desmit dienu klusuma piezvanīju apvaicāties , kas notiek. Paziņoja, ka prece tomer nav dabūnama. Labi, palūdzu atgriezt naudu. Tā līdz pat šim brīdim nauda nav atgriezta. Ik reizi, kad zvanu , melo ka tūlīt visu sakārtos. Esot visa info nodota grāmatvedībā, kas esot ārpakalpojums un nav sazvanāma. Dīvains uzņēmums un nepatīkama pieredze.
MMK Serviss - Slikts serviss (Sūdzība)
Vēlos padalīties ar savu nepatīkamo situāciju, lai citiem tā negadās.
2024. Gada 9. Aprīlī devos pirmo reizi uz mmk riepu servisu pie Riga Plaza Mūkusalas ielā. Mērķis bija samainīt automašīnai ziemas riepas uz vasaras riepām un vienlaikus uztaisīt savirzi. Riepas tika samainītas un savirze tika veikta. Konkrētajā servisā visu apmaksāju, saņēmu automašīnas atslēgas un devos prom, bet nedaudz vēlāk sajutu, ka automašīnu velk uz kreiso pusi. Nodomāju, ka gan jau viss kārtībā - tomēr mūsu ceļi lv...
Ģimenes ārsts - Lidija Vēbere - Nekārtība, neatbilstoši pieņem laikus (Sūdzība)
Vīram pieraksts 8: 00, nokavējām 5 minūtes, vīrs ierodas ģimenes ārstu praksē, pa priekšu viņam tika pieņemti 2 cilvēki bez pieraksta, viņš pienāca pie māsiņas un pateica, ka viņam 8: 00 bij pieraksts, nokavēja 5 minūtes, viņam jābrauc uz darbu, tā jau cilvēks atprasījās uz h no darba, un ko viņam atbild “ko tu melo, kādas 5 minūtes? ! ”, nokavēji, sēdi un gaidi. Vīrs protams nopsihoja, nogaidīja 40 minūtes un aizbrauca un darbu.
Sami - Agresīva reklāma / melošana (Sūdzība)
Šī iestāde piekopj agresīvu reklāmu,traucēšanu ,sūtot cilvēkiem SMS ar atgādinājumiem par neesošiem pierakstiem. Iesaku citiem aŗī painteresēties no kurienes zinu jūsu numurus,ja neesat nekad nekur tos uzrādījuši un devuši atļauju ar jums sazināties.Vissmieklīgakais būs ,kad lielāka daļa no tādiem atbild ka dators to uzradījis .Taču tie ir meli.
Directmarketing Ou - Mārketinga speciālisti atļaujās uzdoties par ārstiem (Sūdzība)
Zvanīja, piedāvāja vitamīnus. Visa saruna bija sakarīga līdz brīdim, kad minēju, ka tā kā pašlaik plānoju grūtniecību neesmu pārliecināta vai viņus maz drīkstu lietot. Dāma nezinot faktus atļāvās izteikt savu viedokli ''tas ir jau ir dabīgs, tur nekas tāds slikts nevar būt''. Es neesmu glupa, lai šo viedokli ņemtu vērā no mārketinga kompānijas, bet pasarg dievs, ja kāda Dāma to būtu uztvērusi kā faktus!
Par piemēru, a vitamīns arī ir dabīgs, bet ja to lieto grūtniecībā tad bērni dzimst ar...
Rinalds Zemītis - Krāpšana (Sūdzība)
Rinalds Zemītis, gāzes katlu apkopes speciālists no Jelgavas, solīja divu nedēļu laikā uzstādīt gāzes apkures katlu un par to 2024. G. 23. Jūlijā saņēma avansu. Piecas reizes noteica laiku, kad ieradīsies un katlu uzstādīs. Katru reizi neveikli melo kāpēc nevar ierasties. Ir pagājušas 39 dienas. Teicu lai atgriež naudu. Neatgriež.
SD Trading - Krāpšāna (Sūdzība)
Artis stiecins kopā ar savu kompāniju iedzīvojas uz dārzaugļu ielas 1 līdzekļiem un mēģina muļķojot un iebaidot iedzīvotājus pārņemt varu pār visiem rezerves fonda līdzekļiem.
Ar dažādu melu un savas harizmas palīdzību rada iespaidu par lietišķu cilvēku un norej jebkuru savādāk domājošo. Ir pat izkāvies jau.
Booking.com - krāpšana (Sūdzība)
The amount of 46.98 eur was illegally withdrawn from my account.
Recipient Booking.com Amsterdam NH NL. I have not made any reservation. The money was reserved on 25.08.2024, 14:21 Please reply to the e-mail [slēpt]@gmail.com.
Dairis Dambergs
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca - Pieraksts (Sūdzība)
Zvana no ehokardiogrammas, - kur es esmu!. Mājās!. Izrādās, ka biju pierakstīts uz ehokardiogrammu. Vai man esot pienācis atgādinājums? Nebija, ko pēc tam telefonā un e-pastā pārbaudīju.
Braucu uz Stradiņiem noskaidrot. Informācijā paskaidroja, - ja ārsti savstarpēji sarunājuši, kas tā arī bija, tad atgādinājumus nesūita. Sūta ja esi pats pierakstījies. Vēl ir variants, ja māsiņa uzņemas šo funkciju, nodrošināt pieņemšanu, bet tas neesot obligāti. Pašam jāsekojot.
Aizsūtīju ziņu par to ko...
Kaspars Bāliņš - Bezzobains lutausis kuram māte pakārās. (Sūdzība)
Es arī iekritu uz šī līko roku celtnieka solījumiem. Nekad neielaidieties ar šo bezzobaino dzērāju! Sākumā viss skaisti, pēc tam tiek izmānīti nepamatoti avansi priekš kodēšanās, zobu labošanas vai nabaga māsai, kura esot kaut kad divreiz izvarota.Uz darbu nāk kad grib, dzerstās, melo u.t.t. Kvalitāte žēlīga, no intrumentiem ir tikai tumba mūzikas atskaņošanai. Stāstīs visādus stāstus, lai iežēlinātu-bērnībā nokritis no zirga un apsitis orgāniņus vai to, ka māte kaut kad pakārusies...Citiem...
Civinity - Slikts serviss, nekompetenti darbinieki (Sūdzība)
Nu jau aptuveni gadu mūsu 12. stāvu daudzīvokļu māju apkalpo Civinity un visu laiku ir kaut kādas problēmas. 30 grādu karstumā nebija auksts ūdens! Un neviens nesteidzās labot. Katru nedēļu nestrādā viens no liftiem, vai par abi lifti. Forši vai nē? It īpaši veciem cilvēkiem, māmiņām ar bērniem un ratiem, invalīdiem, cilvēkiem pēc fiziski smagas garas darba dienas. Katru nedēļu viens no liftiem braukā turpu šurpu no 1. stāva uz 12. stāvu, apstājoties katrā stāvā, un tā notiek diennakti, jo...
Tet - Krāpšana (Sūdzība)
Uz diviem gadiem tika noslēgts līgums par "Tet" pakalpojuma sniegšanu (internets un tv) . Pakalpojuma Cena, līguma parakstīšanas dienā, bija fiksēta. Bez brīdinājuma informācijas, kas parasti tiek izsūtīta uz e-pastu, pēc gada tika pacelta abonēšanas maksa. E-pasts tiek regulāri pārbaudīts, spama ailes bija tukšas, ienākošo vēstuļu ailēs no pakalpojuma sniedzēja "Tet" par abonentu paaugstināšanu nebija nekādas informācijas. Sazvanoties ar "Tet" palīdzību no augstāk minētās organizācijas tika...
Mi-home.lv (Uab Wind Traders Lv) - Slikts serviss (Sūdzība)
Pirms veiksiet pasūtījumu šajā veikalā, pārliecinieties, ka prece ir pieejama, piezvaniet uz telefonu, kurš ir norādīts mājas lapā (kad es zvanīju, telefons vispār bija atslēgts) . Veiciet apmaksu tikai pēc preces saņemšanas, tā jūs pasargāsiet sevi no iespējamām nepatikšanām, kā tas bija man. Pasūtīju preci, kuru solīja piegādāt nedēļas laikā. Pagāja 2 nedēļas, nekādu ziņu nav. Zvanīju vairākas reizes - telefons atslēgts. Uzrakstīju Meilu, atbildes nav. Piezvanīju uz patērētāju tiesību aizsardzības biroju, saņēmu instrukcijas, ko var darīt šādā gadījumā. Tad man izdevās dabūt naudu atpakaļ.