Reitings Veikali

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
Galangal
Vintage4you.eu
House

Pandora - Slikts serviss

Slikts serviss Хотела бы поделиться тем, что в магазине Спице стал не качественный сервисс обслуживания, консультанты одна хуже другой, уровень обслуживания заставляет желать лучшего, еще год назад всё было на высшем уровне. Хотелось бы, чтобы в магазин было заходить приятно, как и раньше и чувствовать себя значимым клиентом, с индивидуальным подходом, а не то, когда продавец смотрит в телефон весь день.

A Amandamanda 24.10.2022
Komentāri 0 Veikali

Lats Veikals - Ļoti slikta smaka ieejot veikala lats

Ļoti slikta smaka ieejot veikala lats Veikalā lats Kr. Barona ielā ieejot veikalā ļoti nelaba smaka. Veikala darbiniece teica ka aiz stenda esot nobeigusies žurka un viņi neko nevarot izdarīt. Smaka veikalā ir vienkārši neciešama, tur atrodas pārtikas produkti. Jūsu veikala darbiniecei to pateicu uz ko bija atbilde, ka es varot šeit nenākt, tas bija ļoti nekorekti no jūsu darbinieku puses. Lūdzu risiniet šo jautājumu un varat visu pārbaudīt paši.

Mego Carnikava Gauja - Slikts serviss

Slikts serviss 18.10.2022. Gāju uz veikalu ar sīknaudu un man viņu nepieņēma jo itka viņiem pilni 5 maisi un neesot kur likt, bet vel pajautāju vai ta nav nauda man atbildēja ir, bet es neņemšu, biju šoka, jo kasieriem ir jāpieņem vienalga kādu naudu pēc manam kasieres vārdu neatceros. Arī preces mēdz būt ar beidzies derīgumu termins. Vienreiz pirkām margarīnu un viņš bija ar pelējumu.

O olxpyyyyyy 20.10.2022
Komentāri 8 Veikali

Barbora - Slikts serviss

Slikts serviss No pandēmijas laika izmantoju Barbora un rimi eveikalu. Pāris režu pamēģināju pasūtīt arī augļus un dārzeņus Barbora. Bija jau aizdomas, ka nebūs labi, un tā arī bija - vai nu pilnīgi zaļi vai sliktākas kvalitātes kā veikalā. Arī piens vienā no reizēm bija skābs. Tad pārgāju tikai uz smagajām un ilgtermiņa precēm, lai pašam viss nav jānes, bet... Tagad visur salikti limiti. Ūdens - max 6 pudeles, akcijas preces max 6 Vienības. Aizejot uz veikalu pērc kaut 30, bet Brabora - nekā. Preču klāst...

J jurisma 20.10.2022
Komentāri 1 Veikali

Lidl - Плохой сервис

Плохой сервис "эффективные мененжеры" придумали новые ценники. они предусмотрели все: вырвиглазное сочетание цветов (темно-серый, черный, грязно-коричневый) плохочитаемый шрифт, уменьшение размера и БИНГО: полумрак. Первое место - на конкурсе идиотов.

ELVI - Pārdevējas attieksme

Pārdevējas attieksme Ļoti nepatīkamu attieksmi saņēmu no Mālkalnes Elvi sarkanmatainās pārdevējas. Vārdu gan nezinu. Situācija sekojoša - stāv Rinda, divas kundzītes, kas aizkrāvušas visu lenti, vīrietis un es ar 3 produktiem rokās. Pārdevēja paskatās uz mums visiem un iedod vīrietim, kurš stāv pirms manis, lai noliek uz lentas - zīmi “jūs apkalpos blakus” nu labi, redzēju, ka viņa mani redz, prom neeju. Stāvu un gaidu savu kārtu. Dzirdu “meitene, ej uz citu kasi” nodomāju - tu taču mani redzēji, ka es tur...

Maxima - Neiedeva atlaidi

Neiedeva atlaidi Gribēju nopirkt 3 kartupeļu pankūkas ar gaļu, rakstīts ka atlaide no 1.05 uz 0.49 pa vienu, uz iepakojuma uzlīmes ari rakstīts ka jāmaksā 0.49 pa vienu, 1.47 pa visiem, pašapkalpošanās kasē samaksāju, neskatos uz cemu jo steidzos - gribas ēst, bet vēlāk čekā redzu ka samaksāju par cenu bez atlaides 3,15

BETA - Slikta serviss

Slikta serviss Kārtējā sūdzība par veikals Beta. Gribēju nopirkt alu, stikla pudelē, bet kā sniedzos vienam pakaļ, visa palete nokrita uz grīdas, viss saplīsa, cilvēki kliedza un lauskas lidoja pa gaisu, man gandrīz trāpīja viena lauska acī. Pie manis pienāca resna apsardze ar netīri rudiem matiem, teica, ka man par to jāmaksā un ja nemaksāšanu sauks policiju un tagad abas gaidām policiju bet kas samaksās par manu zaudēto laiku un netīrām drēbēm?

Komentāri 7 Veikali

Maxima - Veca prece

Veca prece Atkal sastopos ar sliktu servisu un veciem termiņiem, nopirku šodien maxima vecu gaļu, mana vaina, ka nesaskatījos termiņu, jo termiņš bija 25.09. Diemžēl čeka nebija un pārdevēja parādīja durvis un teica, ja atkal atnākšu, tad izsauks policiju. Fuj veikalam un vadībai. Bilde pielikumā. Esmu vīlusies visos un visā šajā lopu pamestā veikalā.

Komentāri 2 Veikali

BETA - Krāpšana, slikta apkalpošana

Krāpšana, slikta apkalpošana Šodien 13.50 veikals beta Aizkraukle nopirku 2 alus pa 99 centi gabala, bet izradījās, ka kase maksā 1.09, es biju šokā. Pārdevēja arī bija rupja, vārdu nepateikšu, jo nebija nozīmītes ar vārdu, bet vienīgais ko varu pateikt, ka viņai bija zili mati, aizšauta resna pakaļa pupi kā govij. Viņa man iespļāva sejā un parādīja vidējo pirkstu. Un nosauca par Orku. Nekad vairs neizpirkšos šajā veikalā. Atlaist tādu darbinieku.

Komentāri 6 Veikali

KL Retail SIA - Valsts valodas likuma pārkāpšana

SIA "KL Retail", reģ. Nr. 40103388462 savā Hospitāļu ielas 1 veikalā "LaTS" pieļauj, ka pārdevēja pārkāpj valsts valodas likuma normas un runā ar nepilngadīgu latviešu bērnu krievu valodā, kuru bērns nesaprot. Turklāt tas nav vienīgais pārkāpumu veids šajā veikalā.

D Dakr 15.10.2022
Komentāri 6 Veikali

Lats Veikals - Valsts valodas likuma pārkāpšana

Valsts valodas likuma pārkāpšana 2022. gada 14. oktobrī Rīgā, Hospitāļu ielā 1 veikala "LaTS" (SIA "KL Retain" ar reģ. Nr.40103388462) pārdevēja rupji pārkāpa valsts valodas likumu, runājot ar 10 gadus vecu latviešu bērnu krievu valodā. Par šo pārkāpumu tika informēts Valsts valodas centrs. Turklāt šī "LaTS" veikala darbiniece uzvedās huligāniski pret 10 gadus vecu bērnu, sekojot bērnam jau no veikala ieejas, grūstot bērnu, raustot aiz somas un nepamatoti pārbaudot bērna personīgās mantas bez vecāku vai likumsargu klātbūtne...

D Dakr 15.10.2022
Komentāri 2 Veikali

Maxima - Slikta attieksme pret darbinieku

Slikta attieksme pret darbinieku Labdien! Katru dienu sanāk iegriezties Baldones Maximā, viss ir ciešami, līdz šim brīdim, kad jau kuro dienu veikalā satieku darbinieci, kura ir slima tiešā vārda nozīmē (šķauda, klepo, un pat izskatās savārgusi) jauka meitene, kas bieži šiverējas pie saldējumiem, smaidīga un laipna meitene, kas šobrīd neizskatās diezgan labi, vienu dienu pat šī darbiniece sēdēja kasē, un apkalpoja pircējus, klepodama un puņķodamās! Nopietni? Uz kurieni skatās šī veikala vadība, vai tikai uz to lai būtu pilni...

Mego - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien, Mego veikalā dārza ielā, Bauskā, ļoti slikts apkalpošanas serviss, nepieklājīgas, rupjas pārdevējas, bieži vien prece ar beigušos derīguma termiņu! Ja cilvēks nav gatavs strādāt apkalpošanas sfērā ar cilvēkiem, tad ir jāmeklē tāds darbs kas būtu piemērots. Ļoti nejauka attieksme.

L LieneLiene1 13.10.2022
Komentāri 3 Veikali

Jāņa Rozes Grāmatnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Vinila plašu sadaļā, nolēmu apskatīt plates, kā tas darās jebkurā plašu iepirkšanas vietā, uz ko saņēmēju rupju aizrādījumu no plašu sadaļas darbinieka, ar aicinājumu doties mājas lapā ja vēlos apskatīt plates. Visa tā sauktā “maģija” plašu aplūkošanā viennozīmīgi zūd veikalā Jānis Roze spicē, neredzu jēgu vispār izlikt plates uz stendiem, ja tā nevar riktīgi apskatīt, kā piemēram veikalos randoms, plates.lv vai unisons. Pieredze bija neveiksmīgā, kaut vai daži interesanti eksemplāri tur ir, vēlme pirkt plates Jānis rozē pilnībā pazūd

ELVI - Slikta apkalpošana un naudas piesavināšanās

Slikta apkalpošana un naudas piesavināšanās Elvi veikals Ģertrūdes ielā 105. Biju ap 20: 30 8 oktobrī. Pārdevēja atteicās izdot atlikumu, jo neesot sīknaudas kasē. Negribēju strīdēties un aizgāju, jo stāvēja Rindā nākamais pircējs, un mani gaidīja citā vietā ar pirkumu. Atlikuma neesamība kasē gan čeku netraucēja izsist.

2024 09.10.2022
Komentāri 0 Veikali

Citro - Cenas neatbilstība

Šodien pērkot fasētos kartupeļus kuru akcijas Cena līdz 12,09,2022 ir 1,17 pie kases cenu uzrāda 1,75 un tā nav pirmā reize kad šajā veikalā neatbilst Cenas. Informējot pārdevēju kura pārbaudīja visu informāciju cenu zīmē, komunikācija beidzās. Tik pateica, ka akcija vēl spēkā un viss. Gaidīja tik vai maksāšu vai atstāšu preci, kas jau ir darīts ne vienu reizi vien.

Maxima - Nocenotas produkcijas kuras iegādājas darbinieki

Nocenotas produkcijas kuras iegādājas darbinieki 1. Labdien gribētu uzrunātāju kāpēc Jēkabpils maximas darbinieki priekš sevi nocento produkciju kad ir vēl termiņš derīgs vairākus mēnešus 2. Mani neapmierina tas kad maximas darbinieku noceno kafiju vai piemēram cukuru kuriem ir ilgtermiņš lūdzu noskaidrojiet vai šādi var rīkoties vai nedrīkst.

L Latvieti21 08.10.2022
Komentāri 7 Veikali

Maxima - Bojāts produkts

Bojāts produkts Jau kuru reizi pērkot gaļu maximā (vistas, cūkgaļas) un vērot vaļā tai pati dienā produkts jau smird. Pēc būtības glābšanas noradīts laiks ir 2-4 dienas. Kā var pārdot jau bojātus produktus? Diemžēl čeku nepaņemu, nevaru iet strīdēties un prasīt nomainīt. Gaļa gan jau maksā pietiekami dārgi, lai to mest ārā tik vienkārši… paldies, par izmestu naudu un sabojātām vakariņām. Kauns Maxima.

Maxima - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien 07.10 aizgāju uz maximu, ieraudzīju, ka varu iegādāties cukuru pa 99 centi kg, paņemu 1 paciņu, aizgāju uz mājām, gāju otrreiz ar tēvu. Paņemu vēl pāris paciņas, un tēvs paņēma visu iepakojumu. Pie kases teica, ka varam paņemt tikai 5 diena ar paldies karti, tātad es paņemu atlikušas 4 un tēvs 5. Beigas cukuru man 4pac. Izsita pa pilnu cenu, nepasakot un nepaskaidrojot, ka vienreiz diena lietojot paldies karti, otrreiz viņa nedarbojas, to man paskaidroja tikai pašas beigas. Un nu lūk, e...