Meklēšanas rezultāti
Swedbank - Serviss (Sūdzība)
Три недели назад, на kalku 26, в Риге, меня консультировала некая j. Ez... - молодая женщина, грамотная в техническом аспекте услуг, предоставляемых банком. У меня - недавняя проблема со слухом, но она помешала мне понять первые же слова консультировавшей. И я попросила её говорить погромче, объяснив причину. Она заговорила чуть-чуть громче, что мне не помогло, и я очень вежливо повторила свою просьбу. После чего консультант закричала во весь голос. Её лицо при этом исказилось, выражая жуткое...
Swedbank - Serviss (Sūdzība)
Vecmammai nederīgs internetbankas lietotāja nr. Zvanot uz filiāli 1x mums tika atbildēts ka zvanot no vecmammas NR mums sniegs nepieciešamo info, 2x zvanot pēc 25 min gaidīšanas, sarunā vairākas x tika pārjautāts tas pats, nesaņemot skaidras atbildes, beigās pēc 51min sarunas paziņoja, ka jānāk uz filiāli. Apkalpošanas serviss bija drausmīgs.
Swedbank - Krāpšana bankomātā (Sūdzība)
Gribēju uzlikt uz bankomāta 10€ bankomāts sākumā izspļauj ārā jo ķemeru naudu lieku pa jaunu šoreiz akurātāk bankomāts domā domā uzraksta kļūda un izdod karti naudu neatdod un ne uz kontu zvanu uz norādīto nr Saka ka naudu nedos jo bankomāta kļūda bravo! Ja kādam būtu 500€ tāpat pateiktu?
Swedbank - Ļoti slikta apkalpošana (Sūdzība)
Tātad atnācu ar tēvu uz konsultāciju konta atvēršanai, ieejot viss kārtībā konsultants iedeva numuriņu, bet tālāk pieņemšanas konsultanta attieksme bija ļoti ciniska, tēvs ir gados un nesaprot tik daudz jaunajās tehnoloģijās, bankās un šādās lietās, lēnām cenšos viņu iemācīt. Konsultants uzreiz atteica man palīdzēt tēvam jebkāda veidā un aizdzina prom, sakot, ka runās tikai ar klientu. Tālāk sarunā ar tēvu izvēlējas runāt citā valodā, kaut uz konsultācijas pieteikšanu bija noteikta tēvam ērtā...
Swedbank - Lojalitātes iztrūkums ilggadējiem klientiem (Sūdzība)
Esmu bijusi par tele2 klienti kopš 2007. Gada. Viena no jūsu kolēģiem teica, ka varu ierasties uz vizīti par atrastās kartes atjaunošanu. Bija ļoti laipna un nozīmēja man vizīti. Bet es saslimu. Nevarēju ierasties. Tagad varu, bet man par jaunās kartes izdošanu, kas nav iespējams aplikācijā, tagad ir jāmaksā 15 eur? Kur ir jūsu lojalitāte pret ilggadējo klientu? @tele2.lv
Swedbank - Погане обслуговування, знущання з людей (Sūdzība)
Дуже погане обслуговування. Звернулася для відкриття рахунку, щоб отримувати заробітню плату. Так як мови не знаю то не відкрили, але сказали привести перекладача і записали коли прийти. Прийшла а вони вже говорять що треба завантажити програму, там відмітити а тоді приходити. І сидять тупо посміхаються.
Swedbank - Briesmīga apkalpošanas kultūra (Sūdzība)
Rēzeknes filiālē klientu apkalpošana ir zem jebkuras kritikas. Klients tiek nostādīts neērtā situācijā, pazemots, izsmiets, vairākkārtīgi vārdiski aizskarts. Darbiniecei Jutai Gudrinikai ieteicams pārvērtēt, vai darbs ar klientiem tiešām ir viņas aicinājums, jo pēc pieredzētā, šķiet, ka tā gluži nav. Kompetences, empātijas trūkums, neadekvātu un nepamatotu padomu sniegšana tā vietā, lai veiktu savus tiešos darba pienākumus. Skumji, ka šādi cilvēki strādā ar bankas sfērā. Pakalpojumu pēc kura ieradāmies, tā arī nesaņēmām. Nožēlojami.
Swedbank - Krāpšana (Sūdzība)
Filiāle pieslēdza manam kontam pensiju 3. Līmeņa kaut vai esmu bezdarbnieks un tiklīdz tika ielikta nauda konta viņa pazuda, es ne reizi neprasīju nekādu suda pensiju un tagad to naudu ko atņēma es viņu vairs nedabūšu atpakaļ, ļoti banka neiesaku nevienam tur iet, it īpaši uz filiālēm kur jūs centīsies pierunāt uz visādām.
Swedbank - Neparskaita naudu (Sūdzība)
Netiek parskaitita nauda laicīgi lūdzu pārskaitat naudu lai par jums nebutu daudz sūdzību cerams ka sapratāt visu ko es jums un citi sākam paldies par sapratni lai turpmāk tas vairs neatkārtojas paldies Jums visiem cilvēkiem ...paldies jums
Swedbank - Attieksme pret darbiniekiem (Sūdzība)
Vadības attieksme pret darbiniekiem ir zem katras kritikas. Pirmo reizi ko tādu redzu. Kārtojām darījumu ar darbinieci, saruna noritēja pozitīvi, ļoti labi sapratāmies, viss tika izskaidrots un paskaidrots ļoti labi. Pēkšņi ne no kurienes uzrodas vadītajā, tā varēja saprast un sāka kritizēt darbinieci un iejaukties sarunā. Manuprāt tā nedara nopietnos uzņēmumos. Un likās, ka vadītajā ir daudz nekompetentāka par darbinieci, kura visu ļoti labi izskaidroja. Nezinu, vai tā ir laba attieksme pret darbiniekiem, vismaz ne klientu klātbūtnē.
Swedbank - Krāpšana (Sūdzība)
Pilnīgi nepamatoti banka no mana konta krāpniekiem pārskaitīja divos maksājumos naudu no mana konta uz krāpnieku kontu Spānija. Situācija ir bankas sistēma diezgan traģiska, jo man atrodoties māja, no konta noskaita naudu, banka pati bloķē karti, es apstiprinu, nauda ir rezervācija jo starpvalstu maksājums, zvanu rakstu, lai neveic darījumu, vienalga banka pārskaita, atsūta paziņojumu, pati visu esmu apstiprinājusī. Lai gan nekad banka neesmu izveidojusi digitālo karti un apstiprinājusi...
Swedbank - Ļoti slikts serviss (Sūdzība)
Uzspiestie limiti, komisijas maksas par paskaitījumiem, % par termināļu lietošanu (ārzemēs tādu nav) , sodi par skaidrās naudas iemaksu. Latvijas aitas apcirptas līdz kauliem. Pavemt pie filiāles vajadzētu - bail, uzliks komisiju.
Swedbank - Самый отвратительный сервис (Sūdzība)
Самый отвратительный банк по скорости обслуживания. Отправляешь международный платёж, дойдёт только к глубокой старости, такая же ситуация с приемом платежа, ждать долго. С любого другого банка отправляй хоть в воскресенье ночью, доходят в момент. Так же являюсь клиентом банка уже на протяжении 10 лет, со стабильным доходом выше среднего, за это время банк мне предложил ровным счётом - нихуя! Даже кредитку на 100€ не дали. Но зато если у вас есть долг, приставы через эту у***скую контору сядут к вам на счёт в момент.
Swedbank - Slikts serviss (Sūdzība)
Mēģinām ar vīru paņemt kredītā māju. Sazinājāmies ar konsultantu. Dabūjam vērtējumu, par izvēlēto īpašumu. Sazinoties ar konsultantu viņa ignorē. Šis ir jau 3 konsultants kas nespēj pildīt sava darba pienākumus. Esmu stāvoklī, un māju es velētos tomēr dabūt tuvākajā laikā nevis tuvākajā 10 gadē. Viens konsultants Saka varam dabūt lielāku summu, otrs konsultants Saka kad nevaram neko dabūt. Varbūt sāksiet vienreiz stādāt.
Swedbank - Slikts serviss (Sūdzība)
15. Augustā kopā ar bērnu ierados filiālē atvērt bankas kontu skolēnam, darbiniece bija ļoti laipna, paskaidroja, ka 2 nedēļu laikā karti saņems pa pastu, pagāja noteiktais laiks, karte nav, vakar piezvanīju bankai, atbildēja, ka karte sen gatava, un esot nosūtīta sms, nekādu sms ar info nebija saņemts! Šodien kopā ar bērnu ierados bankā, tur izskaidroju situāciju un izteicu pārmetumu par bankas nekorekto attieksmi, pat ja bija radusies kāda kļūda, bankas pienākums ir informēt, darbiniece...
Swedbank - Плохой сервис (Sūdzība)
Запись была на 14.00 для получения справки в 14.30 мне даже номерок не выдали для получения справки! За чем существует запись? Что бы прийти в филиал, потратить свое драгоценное время и не получить справку? P. S я занятой человек и не имею лишнее время ждать и тратить свое время!
Swedbank - Slikts serviss (Sūdzība)
Lielvārdē maxima nomainīts bankomāts kura nav iespēja ielikt naudu mūsu uzņēmums vidēji 2 reizes nedēļa liek iekša naudu tagad tuvākais ir Ogre tas nozīme jātērē vismaz 6 e par katru reizi un jātērē daudz laika lai ieliktu naudu man daudz paziņās sūdzas kad vairs nevar rēķinus samaksāt lūdzu uzstādāt bankomātu kura var ieskaitīt naudu vai mēs mainīsim banku.
Swedbank - Плохой сервис (Sūdzība)
Просто "шикарное" отношение к клиентам. Разбился телефон, соответственно на новый надо зарегистрировать smart-id, оказывается это надо приходить в филиал по предварительной записи, а ближайшая запись через полторы недели. То есть полторы недели ни деньги не перевести, ни счета оплатить.
Swedbank - Bad service (Sūdzība)
Today i visited a bank in Sweden, hudding. I waited an hour for a visit, my impressions are bad after the visit of this bank. I am from Ukraine, i decided to choose this bank. The staff is not polite, when asked if the employee knows english they laughed at me, did not help me solve my problem, did not even try to explain something. I feel offended, employees do not value their customers, i will choose another bank.
Swedbank - Komisijās maksa (Sūdzība)
Atkal saskaries ar to, ka savu līdzekļu izņemšana maksā komisijas naudu. Nepietiek ar to, ka par karti tiek maksāts katru mēnesi, tava nauda tiek izmantota un beigās tev vēl novelk no tavas naudas, ja tu to vēlies izņemt vairāk par savu limitu. Skaidrs, ka šīs sūdzības neko nemaina, politika ir viena. Jāmeklē risinājumi, lai pēc iespējas mazāk izmantotu bankas.