Reitings Veikali

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
Galangal
Vintage4you.eu
House

Mego - Cenu norāde

Cenu norāde Veikalā Mego, Kārsavā, Malnavas ielā 2, cenas uz cenu zīmēm pie produktiem norādītas latos, arī kases čekā cenas pie precēm un kopējā summa tiek norādīta latos, un tikai apakšā tiek norādīta summa euro. Tā tas drīkstēja būt pārejas periodā, nevis tagad, kad no euro ieviešanas pagājis jau gads. Kur mēs esam?!

V vista 30.01.2015

Mego - Pateicība

Pateicība Gribēju savā un savas sievas vārdā pateikt LIELO PALDIES veikala gaļas nodaļas gaļas izcirtējam par perfekto apkalpošanu. Viņa apkalpošana man asociējās ar Vācijas mazpilsētu servisu. Nezinu, kā viņu sauc, bet lai viņa priekšnīecība izraksta viņam prēmiju par viņa attieksmi pret saviem pienākumiem un attieksmi pret klientiem.

V Valco 29.01.2015
Komentāri 0 Veikali

Maxima - apkalpošana un darbinieku uzvedība

apkalpošana un darbinieku uzvedība ŠODIEN AP PLKST. 18.15 IEPIRKOS CENTRĀLTIRGUS PAVILJONA MAXIMĀ, STĀVĒJĀM KĀDI 10 PIRCĒJI UN STRĀDĀJA DIVAS KASES, PIE VIENAS NO KASĒM PIENĀCA KASIERE UN KRIEVU VALODĀ KASIEREI TEICA:: KAS ES KĀDA MUĻKE RINDĀ STĀVĒT, PATI LIKA PRECES UZ KASIERES KASES, SVĒRA APELSĪNU , KRĀMĒJA PRECES UZ SKENERA, NO KASIERES AIZMUGURES MAKSAJA PAR PIRKUMU UN SAVĀ STARPĀ SARUNĀJĀS, KA , APELSĪNS IR LIELAIS , BET KASĒ , LAI SITOT KĀ MAZO, CIK SAPROTU , TAD ŠAJĀ MAXIMĀ VAR SVĒRT KĀ GRIB , APKALPOT KĀ GRIB...

Rimi - "Svaiga" maize

'Svaiga' maize Sveiki!Šodien nopirkām rozīņu maizīti, Rimi cepto. Diemžēl bez realizācijas laika un cietu. Par cik mamma man bija likusi to nopirkt, es tam nepievērsu uzmanību un diemžēl tā acīmredzot izrādījās veca ar beigušos termiņu.Mēs to izbarosim putniem. Lūdzu, citiem pievērst uzmanību Rimi ceptajām maizītēm Lielupes veikalā un nepaļauties uz to svaigumu.

P pircejaRimi 18.01.2015

Maxima - pateiciba

pateiciba gribu nevis sudzeties,bet pateikt PALDIES maximas darbiniekiem....taadu apkalposhanu neesmu vel redzejusi un vel pie tm maximas..vienmer smaidigi,noveles labu dienu......es no maximas izeju vienmer ar smaidu...lielu,lielu paldies jums,neskatoties kaadas algas,juus nenokarat degunus.....

M mierigaa 17.01.2015
Komentāri 3 Veikali

E-Maxima - Divas dienas jau nevar piegādāt.

Divas dienas jau nevar piegādāt. Pasūtījām produktus uz pirmdienu piektdien. Pirmo reizi pirmdien neatveda, tāpēc, ka kaut kas nebija, bet neviens nepiezvanīja. Paši zvanījām. Saskaņojām laiku uz otrdienu. Otrdien kurjers neatbrauca saskaņotā laikā. Zvanījām uz info. tālr. teica, lai zvanam kurjeram. Kurjers neceļ. Sežam ar mazo bērnu, neejam uz veikālu, jo pasūtījums bija liels, un lai produkti nesabojātos. Nāksies skriet uz veikālu no rīta. Vot tāds baigais Maximas pakalpojums, kuram jātvieglo dzīvi. Vēl ir smieklīgi, kad to reklāmē radio. Neiešu un nekad neiepirkšos Maximā.

L Lietotājs 13.01.2015

Jānis Roze - Vija Lossāne

Vija Lossāne Ļoti nesmuki šī kundze izturas pret saviem darbiniekiem,saucot par stulbenēm,jo es uzskatu,ka tas ir cilvēktiesību ļoti rupš pārkāpums,jo nu mūsu laikos darbinieks nav vergs vai suns,kā arī es neuzskatu,ka darbinieku izsmiešana citu kolēģu priekšā ir ētiska. Varbūt var šo personu vajadzētu pārmācīt.

Supernetto Dobele - drausmiga apkalposana SUPER NETTO DOBELEE

drausmiga apkalposana SUPER NETTO DOBELEE drausmiga apkalposana SUPER NETTO DOBELEE.VISPAAR jau sai veikalaa labi ja 2 x esmu bijusi, jo neeju uz taadiem bomazariem, bet jaa, nacaas pabut, un velos tikai pateikt,NESPERIET SAVU KAJU TUR!!!!nepietiek,ka tur pirceeju publika-Bomzi, urlas, cietumnieki, pedejie narkaani,alkaani,kaut kadi sabiedriibas ATKRITUMI, ieiet bailigi, tad tur klaat tam apsargi-taa kaa no psihenes vai cietuma izlaisti, bet PARDEVEEJI PAARI VISAM. VIENA AR BRILLEEM,VECA, TOTALAKA VECMEITA IZSKATIJAS, GADI 60, MATI...

K kahajajajaj 11.01.2015
Komentāri 5 Veikali

Maxima - bojātas pupiņas

bojātas pupiņas Labdien! Rakstu sūdzību pat Maxima , kas atrodās Deglava ielā 67, Rīgā. Vakar iegāju veikalā un iegādājos beramās pupiņas"maxima favorit". iepakojums pa 0.5 kg. Atnācu mājās un iemērcu ūdenī, pēc dažām minūtēm ievēroju, ka pa ūdens virsmu peld kaut kas melns. Vērīgāk aplūkojot ievēroju, ka tie ir melni kukaiņi, pie tam vēl dzīvi. Paziņoju PVD, bet nezinu vai viņi ko darīs vai nedarīs, tāpēc vēlējos painformēt citus pircējus.

S sanija86 10.01.2015

Maxima - pateicība

pateicība Man nezkāpēc ir tikai labi vārdi par ikšķiles maximu paldies vadītajai un personālam, ja kādam nepatīk lai brauc uz mežu bekot

R reiden 10.01.2015

Rimi - iztecējis termiņš

iztecējis termiņš Vakar vakarā nopirku sieru ar atlaidi, kas nebija pat par puscenu lētāk. Kāda bija mana vilšanās no rīta, kad konstatēju, ka šodien jau iztek termiņš. RIMI - apkalpojošai personāls nebija atsaucīgs, bet paspēja padalīties ar ''domu graudiem''un pamācībām: ''Ka tas ir pilnīgi loģiski, ka termiņš VIENMĒR IR jāpārbauda, jo tas ir pašapkalpošanās veikals un tas ir pilnīgi normāli, ja plauktā ir pārtika vēl pēdēja termiņa dienā. Un man šis jāuztver kā sava veida mācībā!'' Nopietni?!?! Nē, ta...

Maxima - VEIKALI

VEIKALI Nav nevienam ko teikt ? par Maximu ulbrakas ielā ? Pretīgi ! vienmēr- pie ieejas dzērāju kompānijas ! veikalā ieejot ož pēc bomžiem un alus pudelēm ,kas tiek nodotas ! ap veikalu virmo urīnu smaka -kas notiek ??? Savu bērnu- neriskēju palaist uz veikalu- vienu pēc saldējuma ! jo kompānijas kuras patstāvīgi atrodās pie ieejas ir bīstamas !!! Uz ko skatās Maximas vadība un apsardze ?

ā āķītis 03.01.2015
Komentāri 5 Veikali

Maxima - kur skatas direktors

kur skatas direktors Arprac kaut kads, šodien 1 janvari iegaju iepirkties Maxima xxx Riga Ulmaņa gatve, un ko es tur ieraudziju sieviete stiep un ber kartupeļus, staipa kastes kuras nesver 2kg bet savus 15kg. Es taka virietis biju šoka, kur skatas prieksnieciba? Vai tad patiešam sievietei jastaipa smagus kartupeļu maisus un kastes? Gribas zinat kur skatas veikala direktors?

A Aurelijs 01.01.2015

ELVI - Cilvēku krāpšana

Cilvēku krāpšana Mīļie, cilvēki!Lūdzu, skatamies uz cenām. Plauktos vai uz produkta ir viena cena, bet kases aparātos ir cita cena. Konkrēti man bija gadījums, ka pie kases paprasīja naudu par produktu un + vēl iepakojumu (ta ir smieklīgi, tad jau par čipšu paku arī paprasīs atsevišķu summu). Mīļie, cilvēki turpmāk ejot uz veikalu ņemat savu iepakojumu līdz.Ir arī bijis situācija ka cena pie kases atšķiras pat pat par 2 euro un tas nav maz.KO DARA VAJADZĪJADZĪGĀS IESTĀDES, VAI TIEŠĀM VISAS IR UZPIRKTAS?

S Sanija0000 28.12.2014

Rimi - Spekulācija ar cenām

Spekulācija ar cenām Gribu paziņot, ka veikalāRIMI , kas ir pie Origo, notiek riktīgs bardaks! Piemēram,maize"Zeltene" saldā rakstīts, ka maksā ar akcijas cenu 0.52 centi, bet kasē uzrāda 0.55 centi! Garie gurķi ar akcijas cenu,1.09EUR par kg, kasē uzrāda,1.52EUR par kg., utt. ! Kas tas skaitās par krāpšanas vai nelietības veidu!

D dikens 22.12.2014

ELVI - Apkalpošana

Apkalpošana Cienijamā «Elvi« veikala vadība cenšos saprast, kapēc strādājošais Elvi kolektīvs ir tik polarizēts, viena daļa ir ļoti atsaucīga un izpalīdzīga, bet otrā pat labdien skaidrā latviešu valodā nevar pateikt. Man ir sanācis ne vienu vien reizi iepirkties jūsu veikalā un sastapt diametrāli pretēju atieksmi labam servisam, sāksim ar labiem piemēriem ir patīkami kasieri kuri vienmēr smaida un ir atsaucīgi un vienmēr palīdzēs noskaidrot ja ir kādas neskaidrības, diemžēl nezinu vārdu , bet tāds piemēr...

Z zanis23 10.12.2014
Komentāri 3 Veikali

Maxima - SMALKMAIZĪTE AR CELEFĀNA PIEDEVU

SMALKMAIZĪTE AR CELEFĀNA PIEDEVU Imantas maxima - Kurzemes prospets 141. 06.12 .14 sestdienas vakarpusē veikla konditorejas nodaļā nopirku keksiņus divus ,jo puika dikti prasīja ( 3 gadi ) ,ka lūk vēlas šādus .Mājās bērns priecīgs vienu iedeva vecākiem un otru pats sev . Un par nepatīkamu pārsteigumu mums vienā no keksiņiem bija iecepts paliels celefāna gabals !!! Ptotamas sagaidiju pirmdienu un aizbraucu uz esošo veikalu . Sameklēju veikala vadītāju (a) pastāsstīju un parādīju ,kas un kā viņa pieklājīgi atvainojā...

M Marčiks 10.12.2014

Rimi - Veca forele

Veca forele Šodien (09.12.2014.) Daugavpilī, Cietokšņa ielas 70 Rimi, iegādājos foreli ar atlaidi. Par šo foreli samaksātu 12, 97, bet ar atlaidi tā maksāja 4, 55. Mājās izņemot zivi no maisiņa, konstatēju, ka tā ir sabojājusies un smakoja. Tā kā nedzīvoju Daugavpilī tad iespējas aiznest to atpakaļ, nebija. Paliku neēdusi un vakars sabojāts. Cilvēki! Esiet uzmanīgi pērkot svaigas foreles!

B Bargā 09.12.2014

Maxima - обсчет покупателей

обсчет покупателей В Maxima на ул.Стурманю в Болдерае регулярно цены на полке с развесными овощами и фруктами не совпадают с пробитыми в кассе чеками.Внимательно сравнивайте стоимость товара за кг на чеке! Разница может доходить до 100% от указанной на ценниках. В случае обнаружения обмана Вас хамовато заставят подождать минут 15 и даже не извинятся. Будьте бдительны!

C costick 08.12.2014

Rimi - nepareizas akcijas

nepareizas akcijas Nīcgales 53 Superneto pie plauktiem stāv akciju zīmes(visai nepārtikai 50 % atlaide izņemot akcijas precēm),bet pienākot pie kases izrādas,ka tualetes papīrs un sadzīves ķīmija ir pārtika!!!Nu tad labu apetīti Rimi ofisam,ēdat paši.

I ievucis6 08.12.2014