Drogas

A.S. Watson Group
www.drogas.lv
Adrese: Dzirnavu iela 57
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 80008030
+371 67084800
Fakss: +371 67084850
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
290
Atrisinātas
11
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Drogas - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaDrogās - krāpšana

krāpšana nopirktu 2 bet gribeju 1 pacinu vina noskeneja 2 reiz pec tam gribeju vel maisinu nopirkt kartona vina man iedeva plasmas maisinu mazo vel ar mani runaja ar sliktu atieksmi un skatijas jocigi gribeja laikam apkrapt mani vienkrasi drausmas neatgreizisos tur nekad

AtrisinātaDrogās - Обман

Обман Столкнулась с не приятной ситуацией. Получив зарплату, сегодня увидела зарплатный лист. Отпускных там было 160 часов, вместо положенных 80. В итоге оказалось, что у них произошла ошибка и я должна вернуть им достаточно большую сумму. Было очень не приятно, никаких извинений лично от офиса мне не поступало. Хотя виноваты в этом они, из-за своей невнимательности. Надо изначально проверять все, а не после выплаты! Чтобы работник еще и должен остался.

Drogās - Pārdevējas, krāpšana

Pārdevējas, krāpšana Кассир надежда в дрогас - Gaiļezera iela 8, ворует накопленные пункты с карточки " дрогас", купила товар на 30 евро, было 30 центов на карте, стало 10 внезапно. Зачем принимать на работу воров?

Drogās - slikts serviss

slikts serviss ienācu veikalā,gribēju kautko nopirkt pajautāju darbiniecei palīdzību un darbiniece centās palīdzēt bet nevarēja atrast produktu, nācās pasaukt otru darbinieci,kura bija neapmierināta "un aizrādija darbiniecei un var redzēt ka tā nav bijusi pirmā reize, kad kautko aizrāda vai uzbļauj,meitene bija apmulsusi un izkatijās nogurusi. tiešām centās palīdzēt kaut viņa tikai mācās,ļoti nepatīk attieksme šajā veikalā, jāizturās pret jauniem darbiniekiem ļoti slikts kolektīvs nav draudzīgs,nav atbalsta...

Drogās - Latviešu valodas nezināšana

Latviešu valodas nezināšana Ceturdien 13.06 ieejot drogas veikala un uzprasot pardevējai par matulaku, ta uz mani izbrinīti skatijas un prasija “po ruski mozna?”, nodomaju ka ukrainiete taču pie varda zimites nebija ierastais karodzins. Neviena cita darbinieka apkart nebija ari kas varetu palidzet.

Drogās - Slikts serviss

Slikts serviss Es neesmu aizskārusi ar tādu situāciju, redzēju, ka vienai meitenei tas notika un arī redzēju līdzīgu situāciju sociālos medijos. Meitene (apmēram 15-17 gadi) atnāca uz drogām un aizgāja uzreiz pie kosmētikas plauktiem. Pacēla galvu un pamanīja, ka 3 pārdevējas stāv no katras puses. Nav mazliet par traku? Tiešām meitenēm ir jājūtas nekomfortabli dēļ pārdēvējām? Vai Drogu pārdevējiem maksā bonusus par to, ka viņi lēnām sāk aplenkt cilvēkus pie kosmētikas plauktiem? Man vispārīgi sāk mazliet...

Drogās - Благодарность

Благодарность Хочу поблагодарить работников дрогаса с Олайне, за их отзывчивость. Консультанты все расскажут, покажут и посоветуют что брать лучше. Особую благодарность хочу выразить консультанту наталье за её компетентность, доброту и. Улыбчивость. В магазин всегда очень приятно зайти, тебе всегда улыбаются и уважительно относятся к клиентам. Хоть магазин и не большой, но есть все необходимые товары.

Drogās - Slikts darba devējs

Slikts darba devējs Sāku strādāt drogās, murgs. Alga ir niecīga, jāstrādā ir gan kā apkopējai, gan kā apsardzei, gan pārdevējai, kā arī kā noliktavas darbiniekam. Atrodiies darbā 11h un 30min, apmaksātas ir tikai 10h. Kāds kaut ko nozog - maksā no savas algas, pat ja naudas summa ir pus algas vērtībā. Pārtraukums ir tikai 1h. Kā arī, kosmētika drogās ir veca un saslāņojusies, vairs pat preces tur iegādāties nevēlos.

Drogās - Uzslava

Uzslava Gribētu uzslavēt darbiniekus. No rītiem skrienot uz darbu vienmēr man kaut ko vajag Jūsu veikalā :) Tādi kā es noteikti ir daudz, veidojas protams rindas, bet šajā veikalā rindu neizjūtu. Paldies veikala personālam par tik noorganizētu darbu, priekš skrienošiem klientiem.

Drogās - Labs serviss

Labs serviss Biju drogas veikalā Jelgavā, pasta ielā, biju patīkami pārsteigta par konsultantu laipnību. Konsultante zāle sniedza labu konsultāciju, padalījās ar labiem ieteikumiem. Pie kases apkalpošana notika ļoti ātri un kasiere bija ļoti jauka! Prieks doties uz tādu veikalu, kura klientus sagaida ar smaidu!

Drogās - Darbs drogās

Darbs drogās Viņi neveic nekādas apmācības, kas ir aprakstītas internetā. Viņiem nepieciešama integrācija pensionāru vidū. Spēles ar strādniekiem (no vārda “lemt likteni”) tiek uzskatītas par vadību. Personisko nopelnu devalvācijas sistēma. Viņiem ir nepieciešams zems higiēnas līmenis un nekādas citas pieredzes neesamība. Tiek veicināta alkohola lietošana. Sievietes ar garīga rakstura traucējumiem tajā var viegli strādāt, darba procesā pastāvīgi pieļaujot lielu skaitu kļūdu. Aizliegts risināt jautājumus ar...

Drogās - Slikts serviss

Slikts serviss Jelgavas drogas pasta iela, pārdevēja neiedeva man dāvanu, kamēr es pati nebiju par to dāvanu pajautājusi, stāvot Rinda pie kases nesaņemu informāciju par nedēļas piedāvājuma preci ar atlaidi, pārdevējas visas staigā ar neapmierināto seju, var redzēt ka nepatīk viņas tas darbs, pilnīgs bardaks notiek…. Pie dezodorantiem ari ļoti liels bardaks. Viss sliktāka vieta kur esmu bijusi 🤦🏻‍♀️ es saprotu ka drogas darbinieki saņem ļoti mazu algu, bet tad jāmaina darba vieta, nevis to visu agresiju laist uz klientiem.

Drogās - Товар Подделка

Товар Подделка Я не понимаю, почему владельцы магазинов дрогас торгуют только польской подделкой? Неужели успешные страны отказываются поставлять свой товар в латвию? Какую фирму на полке в дрогасе не посмотри - польская подделка, loreal, nivea, garnier, при чём цена товара, как у оригинала. Все фирмы - польша, даже бритвы gilette тоже польша. Немецкая шампунь wella - за 15 евро - опять польша, не многовато ли владельцы магазина хотят за польское *ерьмо? Цена должна быть за подделку 2 евро, не более! Надо...

Drogās - Labs serviss

Labs serviss Izsaku lielu pateicību pārdevējām no veikala drogas olainē, par godīgu ieteikumu sniegšanu un alternatīvu iespēju piedāvāšanu. Jautāju meitenei par mitrinošo krēmu un uzacu kosmētiku, ātri atrada visu nepieciešamo, man bija liels prieks, ka sniedza godīgu atsauksmi par izmēģinātajiem produktiem un ieteica alternatīvas. Ceru, ka tādu konsultantu būs vēl un noteikti pastāstīšu saviem draugiem daudzos veikalos.

Drogās - Labs serviss

Labs serviss Visi sūdzās, bet es vēlos izteikt pateicību mūsu pārdevējām veikalā drogas, Olainē. Pieklājīgas, atsaucīgas. Vienmēr aizved un parāda kur atrodas vajadzīgā prece un iesaka kura ir labāka. Vienīgais veikals, kur ivienmēr atvēr durvis māmiņām ar ratiem. Veikalā vienmēr valda patīkama atmosfēra. Ļoti laba attieksme pret klementiem. Daudz atlaides un var nopirkt vajadzīgo preci par patīkamu cenu. Noteikti nākšu vēlreiz un iesaku saviem draugiem. Paldies

Drogās - Ужасные продавцы

Ужасные продавцы Приходил 17.03 где-то примерно около 18: 00 в магазин drogas в торговом центре solo. Попросил помощи у консультанта по имени кинтия. Милая девушка и вроде бы помогла но видно что у девушки нет мужчины. Начала флиртовать и узнавать в отношениях я или нет, женат и тд. На ответ что есть девушка было сказано что нечего, не стенка можно и подвинуть😳засмеялась и сказала что шутка. Я улыбнулся и сказал что у нее хорошее чувство юмора и в шоке ушел даже не купив то зачем туда шел.

Drogās - Slikts serviss

Slikts serviss Laikam vecakā pardevēja , Jelgavas drogas (nu ļoti nelaipna ) Vārdiņš bija Jana . Ar klientiem runā ka ar ( atvainojos Sūdu)

Drogās - Darbinieka flirts

Darbinieka flirts Biju iepirkties uz drogām kopā ar vīru un pajautāju konsultantes Kintijas vai Kitijas palīdzību. Viņa protams laipni atnāca ar smaidu izpalīdzēt, bet konsultantes uzmanība netika vērsta man, bet ļoti liela uzmanība tika veltīta manam vīram. Visas atbildes uz maniem jautājumiem tika pasniegtas manam vīram kaut gan viņš neko nejautāja un vienkārši stāvēja blakus klusumā un skatiens bija vērst tikai uz viņa pusi. Nekad problēmu ar šī veikala konsultantēm nav bijis līdz šim brīdim un nekad neesmu...

Drogās - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti nepatīkama attieksme no konsultantes puses - visu manu iepirkšanās laiku (es iepirkos, nevis pastaigājos) ļoti uzmācīgi vilkās līdzi, burtiski stāvēja klāt, kad sniedzos pēc vajadzīgās preces. Tā vien gribējās pateikt ko riebīgu. Kā tā var katru klientu, bez maz, uzskatīt par zagli? Ļoti pretīga sajūta!

Drogās - Labs veikals

Labs veikals Vēlos izteikt pateicību mūsu veikala Drogas pārdevējiem konsultantiem. Vienmēr pieklājīgas, viasi jums pateiks, kur atrodas pareizā prece, kura ir labāka. Vienmēr draudzīgas. Vienīgais veikals, kur ivienmēr atvērs durvis mammām ar ratiem. Veikalā vienmēr valda patīkama atmosfēra. Ļoti laba attieksme pret klementiem. Es vienmēr nākšu vēlreiz. Paldies

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes