Krāpšana

Velos Bankā Revolut, kas atrodas Lietuvā atvērt kontu. Kadi riski ir iespējami?

A Alex 65 24.05.2025

Atbildes (1)

Sudzibas.lv Admin 17.06.2025

Riski Latvijā dzīvojošam lietotājam:
Risks Paskaidrojums
🔒 Konta bloķēšana Revolut bieži izmanto automātiskas sistēmas naudas atmazgāšanas kontrolei. Konts var tikt īslaicīgi bloķēts bez brīdinājuma.
🧾 Verifikācijas sarežģījumi Pieprasot papildu dokumentus (algas, ienākumu avots u.tml.), konts var tikt iesaldēts, līdz tie tiek pārbaudīti.
📞 Vājš klientu atbalsts Ir sūdzības par grūtu saziņu ar klientu servisu nopietnu problēmu gadījumos.
💻 Tikai digitāli – nav filiāļu Ja vēlies klātienes apkalpošanu, šī nav piemērota banka – viss notiek lietotnē.

Revolut kopš 2018.–2019. gada darbojas kā Eiropas Savienībā licencēta banka, tāpēc:

Latvijas VID sadarbojas ar Lietuvas nodokļu administrāciju (jo Revolut ir reģistrēta Lietuvā);

Saskaņā ar OECD automātisko informācijas apmaiņu par finanšu kontiem (CRS/AEoI), Revolut sniedz ziņojumus par ārvalstu (tostarp Latvijas) klientu kontiem.

Pievienot atbildi