Reitings Veikali

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
Galangal
Vintage4you.eu
House

BETA - Slikts serviss

Slikts serviss 21 марта зашла за покупками как и каждый раз после работы. Взяла чек, потому что показалось, что многовато. Вежливо сказала, что у меня 1 банка кабачковой икры, а с меня взяли за 2. Кассирша захлопнула кассу и стала орать на меня, что покупатели дебилы не смотрят. Отказывалась возвращать деньги. Орала на весь магазин, назвала меня кроме дебилки ещё идиоткой, бл***, приказала, цитирую, "не пи***ть, заткнуться и идти на ***". Вот хочу узнать, почему в магазине работает настолько психически...

Rimi - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Darbiniece, kas šodien, 21.03.2020. Plkst. 9.30, sēdēja, neko nedarot, pie pašapkalpošanās kasēm (es biju vienīgā pircēja) , burtiski metās man virsū ar pārmetumiem, neievērojot 2m distanci, ka pirkuma čeku esmu atstājusi pirkuma grozā. Un šī nav pirmā reizi, kad piedzīvoju šīs konkrētās darbinieces agresīvo izturēšanos. Varbūt veikala vadībai būtu vērts apdomāt, vai šāds cilvēks vispār drīkst strādāt apkalpojošā sfērā!

BETA - Обслуживание

Обслуживание Очень не компетентное обслуживание. Всем колективом набрасываются как стервятники, охранник в возрасте повышает тон. Очень неприятное отношение, обслуживание на кассе в результате было на таком уровне что мои продукты просто швыряли. Моя ошибка - зашла в магазин за 10 минут до закрытия. Все мы люди, согласна не все адекватные, но я адекватная и можно спокойно разговаривать и обслуживать. Не только у продовцов тяжелые дни...

Jysk - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki. Nekad nedomāju, ka rakstīšu sūdzību, bet jutos loti aizvainota ,11 marta pasūtīju jyska pasūtīju madraci samaksāju taja paša diena, saņemu sms, ka prece saņemšu 13 marta līdz manim ta prece nenonāca, jo pacelamtika bojāta. Otrs mēģinājums. 17 marta man dpd atsūtīja izzinu, ka preci atvedis 2 dienu laika. Un atkal neka. Gribētos zināt iemeslu, kāpēc nepiegada preci.

Mego - Sanitāro notekumu pārkapšana, slikts serviss

Sanitāro notekumu pārkapšana, slikts serviss Katru veikala apmēklējuma reizi redzu, ka vitrīnas darbinieces strāda'bez cimdiem un cepuriem. Ņem produkciju (vistas gaļas ruLetes un t. T.) ar kailām rokām! Ņemot kasti ar salātiem (arī bez cimdiem) pirksti gandrīz pieskārās salātiem. Ir jautājums-vai ''mego'' ir savs likumsa normām, kurš atšķiras no valsts likuma? Pārdevējas parastīja dokumentus, kuros teikts, ka viņas ievēros normas! Rakstīju veikala vadībai, bet bezjēdzīgs. Vai pircēju Veselība tur vairs neko nenozīmē?

Maxima - Kase apkalpošana

Kase apkalpošana Labdien! Es gribēju pajautāt par to, kāpēc bērnu kase apkalpo vispirms cilvēkus bez bērniem un tad pēc tam ar? Es stāvēju rinda ar bērnu, kad man priekšā bija cilvēki bez viņiem. Kasieris pat neko neteica un neizdarīja. Un tas jau nav pirmo reizi. Tad kāpēc vispār vajadzīgas tas kases, ja Tu stāvi un gaidi , kad apkalpos citus bez bērniem. Kasieris: Matīss.

D Damicela 10.03.2020
Komentāri 1 Veikali

Maxima - Patērētāju maldināšana

Patērētāju maldināšana Vienmēr pārbaudu maxima salātu derīguma termiņu, svarīgi lai iepakots šodien. Nopirku salātus, kas iepakoti šodien 10.03. (Cena 1,29€) . Atnākot no veikala pamanīju, ka vecajai uzlīmei rupīgi uzlīmēta jauna. Iepriekšējā uzlīmē redzams, ka iepakots 08.03. (Cena 1.08€) . Acīmredzama patērētāju maldināšana.

A Ausma 10.03.2020
Komentāri 11 Veikali

Jāņa Rozes Grāmatnīca - Slikts serviss, pārdevējas attieksme

Slikts serviss, pārdevējas attieksme Sveiki! Varbūt šī nebūs konkrēti sūdzība, bet aizvainojums par pārdevējas attieksmi.07.03 bij iegājusi Tukuma rimi Jāņa Rozes grāmatnīcā, lai nopirktu bērnam grāmatiņu, tā kā grāmatu ir daudz, laiciņu stāvēju, pētīju Cenas, domāju ko labāk 5 gadīgam bērnam, tad pēkšņi pārdevēja Saka lūdzu ejiet ārā, man steidzīgi jāiziet, slēgšu veikalu ciet, no sākuma nesapratu kam tas domāts, viņa atkārtoja vēl, lai eju prom, nepajautāja vai ko izvēlējos, vai nevarētu ātrāk, kad viņai ir savas vajadzības, vai...

Rimi - Slikts serviss un preces ar beigušu termiņu

Slikts serviss un preces ar beigušu termiņu Vakar (05,03,2020) bijām veikala rimi Krišjana Valdēmara iela 112, uz stenda ar zivim, bija lasis kuram beidzas derīguma termiņš (lasis 04.03.2020) iepakojums bija pietūcis. Mēs stāvejam lai pateikt to 5 minūtes un Ludzas viņus nākt, bet neviens nepievērsa uzmanību. Iznāk tā ka visu dienu šis zivs bija šajā ledusskapi, un cilveki kuri neskata uz termiņu to varēja viegli nopirkt. Pēc tam piegāja pie stendiem ar sieru, meginajam pajautāt par beztauku sieru, mums atbilde "es nevaru, man vajag...

Rimi - Veci saldumi

Veci saldumi Šodien pērkot sveramās konfektes veikalā Rimi (Vecrīgā, galerijā centrs) , arī konfektēm "lācītis ķepainītis" bija pelējuma garša un visas paņemtās konfektes ("Lācītis Ķepainītis", "Magone", "Serenāde", "Vāverīte") bija vecas, pilnībā baltas un negaršīgas. Kā drīkst pārdot vecu preci un krāpt pircējus? Vairs nepirkšu saldumu ražotāja "laima" saldumus un neiesaku to darīt arī citiem pircējiem, kvalitāte ir stipri kritusies.

P Pircejs2019 05.03.2020
Komentāri 2 Veikali

Mego - Akcijas cenu zīmes

Akcijas cenu zīmes Baložu mego regulāri ir akcijas cenu zīmes. Ātrumā neizlasīju akcijas datumus, paņēmu preci, pie kases izrādās, ka nekādas akcijas nav! Vairs nav! Un tā regulāri maldina klientus. Uzņēmumam ienākumi, jo liela daļa klientu vien norausta plecus un atpakaļ preci neatdod, īpaši, ja jāsteidzas. Uz jebkuru jautājumu kasieres atbild: tā nav mana atbildība.

Z Zaiga Runce 05.03.2020
Komentāri 3 Veikali

Maxima - Veca gaļa

Veca gaļa Vakar, 04.martā, ap plkst.21:40 tika iegādāts cūkgaļas lāpstiņas gabals, ar akcijas cenu. Mājās, atverot iesaiņojumu un ķeroties pie gatavošanas, tika konstatēts, ka gaļa ir veca, par ko liecināja raksturīgs aromāts un nedaudz lipīga virsmas struktūra. Pēc kārtīgas mazgāšanas, gaļa tika pagatavota, taču tai jūtama vecas gaļas piegarša. Maxima, johaidī!? Turklāt, tā nav pirmā reize, iepriekšējā reizē uz 2019.gada Līgo svētkiem Jūs iesmērējāt šašlikam vecu gaļu. Kas tā par pircēju uzmešana...

M mcduck 05.03.2020
Komentāri 1 Veikali

Rimi - Bojāta, veca, smirdīdga gatavā maltīte

Bojāta, veca, smirdīdga gatavā maltīte Šodien (04.03.2020) iegādājos Rimi, T/c Mols gatavo maltīti pusdienām-griķus un vistas ģirosu 2gab. Attaisot kastīti, sapratu, ka smird nereāli, pat nevar saprast pēc kā.. Samazgas, likās, ka viņš ir bijis kaut kā apstrādāts... Jo ceptas vistas smakas nebija vispār. Un +čeku iedeva nepareizi, samaksāju kā par šašliku. Kontroles nekādas laikam.. Fuij

I Irēna 04.03.2020
Komentāri 0 Veikali

Rimi - Krāpšanas, slikts serviss

Krāpšanas, slikts serviss Šodien vakara gāju uz rimi nopirkt jogurtu un pārdevējs man lika maksat 2 eur eur plusa jo redz es pa dienu esmu iepircies un viņš nepareizi izdevis naudu bijis, kautgan atceros ka viss pareizi bija, reāls izspiedējs. Vel uz mani pa visu veikalu blāva un draudēja:) rimi gaidu jūsu atbildi. Te būs personas foto ja kas. Vel muld ka es esot aizmucis. Nu wtf cuvak, iemācies stradat. Rimi gaidu savus 2 eur atpakaļ😂😂 un sis kretīns lai tiktu atlaists

S Skapis62 04.03.2020
Komentāri 17 Veikali

Dormeo - Krāpšana

Krāpšana Top shop veikalā T/C Akropole iegādājos dormeo virsmatraci roll up green tea, kas tik reklamēts kā ļoti komfortabls. Pirku meitai, kuta pēc pāris naktīm konstatēja, ka matracis ir ciets un diskomfortabls. Protams, ka liela vilšanās, ka uzticējāmies dormeo virsmatrača Skaistajai reklāmai!

G GiGa 03.03.2020
Komentāri 5 Veikali

BETA - Slikts serviss

Slikts serviss Beta Gulbene plkst 9: 30 2. Martā 2020. Gadā gājām uz tualeti, visas durvis ciet pat invalīdu. Apkopēja Saka ka jāprasa atslēga apsargam, tā arī daram. Pieejam pie apsarga un prasu: atvainojiet, vai varētu dabūt tualetes atslēgu, uz ko saņēmu atbildi prasiet. Ok vēlreiz to pašu uzprasām. Nekā. Apsargs atbild: lūdzu nav jāsaka... Ok pasaku lūdzu. Dabūju atslēgu... Dīvaini sanāk ka tualetes atslēga jālūdz... Publiski pieejamas tualetes, un apzīmēts ka invalīdiem arī.

N Normunds 02.03.2020
Komentāri 0 Veikali

Maxima - Slikts serviss

Slikts serviss 27.02.20. Pēc plkst. 19 iepirkos Rēzeknes Maxima XX veikalā. Bija nepieciešama prece kas ir nopērkama tikai info centrā. Info centra darbiniece mani redzēdama paņēma kasti ar precēm un aizgāja kārtot veikala plauktus. Jautājot vecākajam kasierim, lai pasauc info centra darbinieci, viņa atbildēja, ka šobrīd viņai nav laika. Es aizgāju prom, citi klienti gāja meklēt paši darbinieci. Attieksme noteikti nerada vēlmi vēl tur iepirkties.

A Anna29 29.02.2020
Komentāri 4 Veikali

Rimi - Maldinošs produkta sastāva apraksts

Maldinošs produkta sastāva apraksts Izpētot visas rimi pieejamās maizes saturu, ir gandrīz neiespējami iegādāties maizi, kurai nebūtu pievienots raugs. Šorīt rimi plauktā ieraudzīju maizi ar čia un ķirbju sēklām, kur uz cenu zīmes pieejamās produkta sastāva informācijas lieliem burtiem rakstīts "rudzu ieraugs (ūdens, rudzu milti) ". Parastais raugs netika minēts. Iegādājos maizi un pārnesot to mājās, uz kasieres printētās uzlīmes tomēr atklājās, ka produkta sastāvā ir raugs. Rimi, kādēļ maldināt pircējus un pasniedzat produktu...

Rimi - Garīgi atpalikusi kasiere

Garīgi atpalikusi kasiere Kalnciema ielas Mini Rimi kasē strādā garīgi atpalikusi melnmate, kura izskatās kā mironis no šausmu filmām un neprot pilnīgi neko no kasieres darba un regulāri pieļauj kļūdas, nemāk apieties ar kases aparātu, strādā ļoooti lēni, Rinda tiek bremzēta un klienti regulāri atstāj preces uz Letes un dodas prom neko nenopirkuši! Fui rimi veikalam. Šādu kasieru nodarbināšana gremdē veikala kvalitāti. Kalnciema mini rimi vairs nekad neapmeklēšu. Pirms tam gāju bieži!

E EnrikoTik 27.02.2020
Komentāri 9 Veikali

Europick - Slikta apkalpošana

Europick veikalā rupja pārdevēja.Šodien gribēju ieiet veikalā Brīvības ielā 90,tad ārpusē stāvēja pārdevēja,kura nelaida mani veikalā,jo viņa pīpējot,vai es neredzot.Nu tik rupju attieksmi reti kur var redzēt.Nekad neiešu vairs šajā veikalā!

S Sangruta 26.02.2020
Komentāri 4 Veikali