Meklēšanas rezultāti

NS King - Nevozvraschajut dengi ( Komentārs)

Nevozvraschajut dengi Da uz!Ja soglasen cto etot NS KING g...no! Vam nado bilo delatj SAMOJ ekspertizu!Ja delal sam!Tak kak mne kazetsja cto u nih kuplennij ekspert, i poetomu ekspertiza ne v vashu polzu! Ja viigral delo!Takze nadel obuvj tolko 2 raza i zametil cto gde shvi popadajet voda, ponjoss im oni mne takze govorili pisatj zajavlenije, potom nedelju zdatj, potom prislali otkaz, potom ja shol na ekspertizu! Koroce morocjat golovu tak cto bi tebe bolshe ne hotelosj menjatj obuvj i voobshe idti k nim!Takih nado proucitj!

O Olegs 05.02.2008
Komentāri 6 Apavi

Euroskor Spica - Sliktā apavu kvalitāte, apkalpošana ( Komentārs)

Sliktā apavu kvalitāte, apkalpošana Jums vajadzēja aiziet pie eksperta un veikt ekspertīzi ka es! Bet to javeic ja esat vairāk par 50 % pārliecinātska tas ir ražošanas brāķis!Es tā darīju NS KING un vinnēju! Man atgrieza naudu gan par ekspertīzi gan par apaviem!

O Olegs 05.02.2008
Komentāri 8 Apavi

Trend Express (DOMINA SHOPPING) - ( Komentārs)

...akcii prodavali horoshij tovar?Za nizkuju cenu otlichnoe kachestvo pomoemu stidno prositj.Eshjo pro ekspertizu i remont,uzh izvinite takov zakon o potrebiteljskom prave i otvetstvennosti prodavca.Radujtesj chto vam ne morochili mozgi kak eto delaet NS king ili Danija.Vam poshli navstrechu sdelali remont i esli vi bi otdali na ekspertizu i ejo vijgrali bi to firma oplachivaet ekspertizu i vam bi otdali denjgi ili pomenjali na druguju obuvj.A esli vi naezhate na prodavca i prishli prosto vibrositj plohoe nastorenie na ljudej to chto vi dumaete vam zad lizatj budut?

M Mda 07.10.2007
Komentāri 5 Apģērbs

NS King - ( Komentārs)

Man loti patiik veikals DOMINA! Noskatiiju tur jaukas kurpiites- tas bija veikalinaa NS KING. Paadeveejas jau negribiigi nesa man taas pielaikot, bet, kad veeleejos noreekinaaties ar krediitkarti, paardeveeja negribiigi pieneema pirkumu, iznemot karti, pazinoja, ka nedarbojas. Nesapratu kas nedarbojas. Sieviete nelaipni pajautaaja, vai naudas jums nav? Es atbildeeju, ka tomeer veelos maksaat ar karti. Vina sliktaa latvieshu valotaa paceltaa balsii noblaavaas- es tachu teicu, ka nedarbojas, bez maz vei izdzenot mani no veikala. Es apstulbu un izgaaju no veikala. Un taa arii nesapratu...

Z Zaiga 30.03.2006
Komentāri 7 Apavi

NS King - apavu kvalitāte ( Komentārs)

apavu kvalitāte ...būt tādas kurpes kā papīrs? Kas būtu, ja būtu izgājusi uz ielas, kur vispār ir apmales un visur kur var uzgrūsties, pieskarties. Līdz šim domāju, ka Tamaris ražo ļoti kvalitatīvus apavus, un tie ir arī pietiekami dārgi! Vai tikai šis veikalu tīkls NS Kings netirgo kādus lētus pakaļdarinājumus no nelegālām ražotnēm - viltojumus? Latvija esot vienā no pirmajām vietām viltoto preču tirgošanā. Nezinu, ko darīt, kā pārbaudīt, vai kurpes, ko tirgo NS Kings, ir viltojumi. Diezvai to vispār var pārbaudīt, visi dokumenti nopirkti - vienīgais, kas atliek - vairs nespert tur kāju!!

L Lina777 22.09.2014
Komentāri 6 Apavi

NS King - Nekvalitatīvie apavi, sūdīga apkalpošana ( Komentārs)

Nekvalitatīvie apavi, sūdīga apkalpošana ns kings miskastē nepērciet, tad jau labāk pa tirdziņiem. Pa latiem 10 var staigāt sezonu, divas vai pat trīs - ns kings 30ls divas - trīs dienas un protams pašam viņi jāmeklē (jāstaigā, jāzvanās). TAS JAU VELKĀS PUS GADU, UN VĒL NAV BEIDZIES!

R ritvars 21.03.2011
Komentāri 27 Apavi

NS Kings t/c Mols - Neveic garantijas remontus. ( Komentārs)

Neveic garantijas remontus. pagājušonedēļ nopirkām bērnu zābakus NS kings (Spice), protams, pēc nedēļas rāvējslēdzējs beidza darboties, aizejot uz veikalu sākās pats interesantākais, naudu, NS kings, principā nemaksājot un preci arī nemaina (pēc veikala darbinieku vārdiem) un, vispār, paši esat apavus pa 1 nedēļu noveduši līdz tādam stāvoklim, pēc ilgas stīvešanās tika piedāvāta vienīgā opcija - remonts. Rodās jautājums, vai tiešām veikals var atteikties izmaksāt naudu par nekvalitatīvu preci, jo kur ir garantija, ka pēc vēl vienas nedēļas nesaplīsīs nākošais rāvējslēdzējs?

M Māris 26.01.2009
Komentāri 12 Apavi

NS King - PApeedis ( Komentārs)

PApeedis starp citu, pagājušo ruden, nopirku ns kingā vasaras sandeles-ar altaidēm 26ls, bet man tiešāāām ļooooooooti patika, naudas pietika un nopirku, nēsājās labi, neplīst, bet šovasar IDENTISKAS(tiešām identiskas, jo novilku no k''ajas nskingā nopirktās un salīdzināju) redzēju tirgū par 12ls. skumji, ka tā.

A Anda 28.10.2009
Komentāri 17 Apavi

NS King - Neejiet strādāt ( Komentārs)

Neejiet strādāt TU DURAKS ESI VAI?! Lasi uzmanīgi, tā nav NS Kings vadība, bet izbijusī darbiniece, mūLLāps! NS vadība nav labākā Alfā, bet Tevi kurā veikala tīklā atlaida?

NS King - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Ns kingā ir tāda vadības politika, ka pārdevējas ir nejaukas, i Spicē, I Plazā...laikam mazas algas un nav pienācīga pricentu likme. Fuj šim veikalam...

NS King - PApeedis ( Komentārs)

PApeedis NS kingā kā kuram veicas, piemēram, man pagaidām ir pozitīva pieredze gan ar Rīgā nopirktiem gariem rudens zābakiem (120 Ls ar atlaidi) un vasaras kurpēm, gan Daugavpilī pirktām kurpēm,zābakiem, puszābaciņiem. Principā apavi turas 2-4 sezonas, protams, ja nenesā dien dienā )))).

I Iveta K. 08.10.2016
Komentāri 17 Apavi

NS King - Nekvalitatīvi apavi un briesmīga attieksme ( Komentārs)

Nekvalitatīvi apavi un briesmīga attieksme NS KIngaa, ka ari citos veikalos redzeju apavus, kurus no UK var pasutit everything for 5 pounds majaslapaa. Tie ir pilnigi mesli (lielakoties). Pirkt var tikai zimolu preces (Tamaris, MTozzi, Ara), un ari nav garantijas, ka neizjuks. Belwest'aa ir labi Baltkrievijas apavi, bet tie nav no letajiem. Bet rudens zabakus valkaju jau tris gadus (bet parsvara masinaa, ara isaas distancees), svetku kurpes un kurpes-platformas neesmu daudz valkajusi, bet izskatas, ka kalpos ilgi.

donna b 28.09.2016
Komentāri 6 Apavi

NS King - Nekvalitatīvi apavi un briesmīga attieksme ( Komentārs)

Nekvalitatīvi apavi un briesmīga attieksme NS Kingaa jau padsmit gadus tirgo 90% kartona meslus. Cilveki toties tur maniakali turpina iepirkties. Pameginiet vismaz CCC, tur ir labi Baltkrievijas apavi (Inblue), vismaz budzeta variants, sandales un parastas kurpes valkaju jau 3 menesus, nekadas vainas. Bet ari tur ir sliktas kvalitates apavi.

donna b 27.09.2016
Komentāri 6 Apavi

NS King - apavi neiztur garantijas laiku ( Komentārs)

apavi neiztur garantijas laiku Nu tad neperciet Ns Kinga neko, un nesudzejeties seit, nau ko darit, noperciet 2 parus gumijas zabakus un busiet laimigi, uz 5 gadiem pietiks :)

B bubulik 04.03.2014
Komentāri 5 Apavi

NS King - kad apavi šķiet kā mirāža ( Komentārs)

kad apavi šķiet kā mirāža Tev jasak rakstit dramas kaut kadas, nevis sudzibas. Un ja, visi zin ka NS Kingaa pardod meslus, bet tik un ta tur iegadajas ta saucamos *apavus*, kuram tira cena ir kadas 5 marcinas, bet pardod ar 5x-10x uzcenojumu.

Stilīgi apavi - Apkalpošanas operativitāte ( Komentārs)

Apkalpošanas operativitāte ko tādu redzu pirmo reizi mūžā :D forši zābaki! brīnos, ka nav no NS Kinga

N nautilus 13.06.2013
Komentāri 19 Apavi

NS King - Neatgriež naudu ( Komentārs)

Neatgriež naudu Nez vai ar tādu preces kvalitāti viņi ilgi noturēs savus klientus! Tad jau tirgū nopirkt labāk pa 10-20 ls apavus, kuri var izrādīties pat izturīgāki. Es ar pagājušā ziemā nopirku NS Kingā zābjus, kuriem sprādzīte atplīsa jau nākamajā dienā, zole sāka atdalīties pēc kādas nedēļas. par 40 ls... labi, nav liela nauda, bet par to cilvēks cer vismaz sezonu nostaigāt! Un arī rudens zābaciņiem (pirktiem tajā pašā veikalā) bija īss mūžs, jo vienā jaukā vakarā no papēžiem izlīda kaut kādi metāla...

A aga 10.12.2012
Komentāri 2 Apavi

NS King - Nevozvraschajut dengi ( Komentārs)

Nevozvraschajut dengi vienmer uskatiju ka ecco apavi ir viss labakie virs ar vinam tikai stajgaja pagas gad nopirkam spice ns kinga ecco stenda kupes pa 99.99 septembri izjika abas zoles kads varbut var ieteikt ko mums darit nekad ta nav bijis varbut cilveciski griezties veikala ceks un karba ir

R reginakozlova 15.10.2012
Komentāri 6 Apavi

NS King - nekvalītātīvie apavi ( Komentārs)

nekvalītātīvie apavi NS KINGA vairs neko nepirksu. Kvalitate nekada, cenas augstas. Nopirku vienreiz ziemas apavus par 50 ls. Izradijas, ka ara tajos apavos nedrikst staigat. Tikai iekstelpas, kur ir sauss.

N nastavsevs 08.10.2012
Komentāri 3 Apavi

NS King - Slikts veikals/ Sliktas preces ( Komentārs)

Slikts veikals/ Sliktas preces Eu, nu es nezinu, kā citiem, bet man atkal visi apavi no NS Kinga ir ļoti labi! Esmu pirkusi divreiz laiviņas, vienreiz slēgtas kurpes ar šņorēm. Neraugoties uz to, ka visām ir ļoti augsti papēži, staigāt ērti un nekas nav saplīsis. Izņemot papēžus, kuri nodilst. Staigāju tiešām daudz un mūžīgi kavēju, skriet arī sanāk :D Visas kurpes ir ar zīmolu "CARA". Zābakus vai kādus citus apavus gan neesmu tur pirkusi. Varbūt man vienkārši ir noveicies.

K Kurpe 30.09.2011
Komentāri 11 Apavi