www.sudzibas.lv Cmdk apsardze-ekas dežurants Tērē laiku nevar messanger piezvanīt, nemaksā naktsmaiņām divreiz

Cmdk apsardze-ekas dežurants - Tērē laiku nevar messanger piezvanīt, nemaksā naktsmaiņām divreiz

Cmdk apsardze meklē dežurantu daudzīvokļa māja, lai sēdēt kamorka un atver slakbaums ar pulti. Biju tur 2023 gada aprili-maja, tur sēdējā divi cilvēki ap 50 gadiem ar vēderu, bez matiem, vel fotogrāfija uz ar motocikliem ar kik bokserim no kluba golden glory, uz senam daudz sertifikāti. Uz senas daudz sertifikāti. Kad atnācu viņi jauta kur strādā, cik un to tālāk. Ir sertifikāts un tālāk. Viņiem ir objekti Jurmala-Jugla-Purvciems visa Rīga. Viņi saki ka padomās un ja kas piezvanīs. Neviens nepiezvanīs un šodien atradu sludinājumu, piezvanīju un atkal saki cilvēka uz telefona-ka vajag atbraukt. Es neesmu debils un protams nekad nebraukšu uz sito sudu firmu. Piedāvāja par dienakti-50 euro un strādāt sutki pēc divas brīvas. Smieklīga firma. Etalons maksa nav leti un braukt pie sitim es negribu ofiss atrodas pie Tc ''spice'' Jaunkmoku 34.

cmdk фирма ищет дежурного, чтобы сидеть в мониторке в новостройках и смотреть за порядком, смотреть камеры и делать обходы раз в несколько часов. Приехал по адресу-jaunkmoku 34, рядом с тц спица. Сидели два толстых мужика, которые спрашивали вопросы где работал, название фирм и так далее. На стенах были увешанны в каких-то дипломах, и фотографиях. Одна фотка была из клуба-golden glory по кик боксингу, пацаны на мотоциклах. После опроса всей информации сказали, что позвонят если возьмут на работу. На следущий день позвонили сказали, что взяли другово человека. Потом смотрю через 2-3 месяц на ss.com опять объявление из их фирмы, что нужен дежурный в новостройку кароче тоже самое. За смену платят-50 евро, ночные не оплачивают вдвойне. Работа сутки через двое. Этим толстякам с этой фирмы нужно на диету сесть, а не людей набирать-клоуны. Платят копейки-гордыня как у тони сопрано

P Palīgs neskaidrajiem 11 st atpakaļ

Kas tevi neapmierina? Vēl nav resns vēders un nav pliks pauris? Neuztraucies, dzīve ātri paiet, drīz būs..

Cūkurgailis 10 st atpakaļ

50 par sutku nav alga. Neatbilst likumdošanai

P Palīgs neskaidrajiem 9 st atpakaļ

Nu ja tā nav alga, tad ko apraksti personālu? Pis taisni.. ko vairāk te runāt?

ž žurcis 6 st atpakaļ

Atkal viss tev slikti.