Meklēšanas rezultāti
NS King - Apmāns ( Komentārs)
Nedavno kupil letnjuju obuvj v azur ns king, zamshevije letnije shlepki 25.00ls, srazu nachali strashno krasitj stopu, tak, 4to ne otmitj nogi bilo, uzhas vobshem.otnes, denjgi ne vernuli, sdelali zakljuchenije, 4to ne mozhet takogo bitj i sluchaev takih u nih nikogda ne bilo.sdelal ekspertizu za svoj schet i vse!!!vernuli mne denjgi za obuvj i za eskpertizu!!!no voeval ja s nimi gde-to mesjac.magazin za poslednije godi stal uzhastnim, kachestvo nikakoe, menedzheri i rabochij personal uzhastnij.delajte sami vivodi, pokupatj tam ili net.
NS King - Nekvalitatīvi apavi ( Komentārs)
Starp citu, es vinnēju NS King un dabūju atpakaļ naudu, jo neatkarīgs eksperts atzina, ka ražošanas brākis. Čakars uz mēnesi, bet bija vērts!
NS King - Nekvalatīvi apavi ( Komentārs)
NS KING ir vissliktākās kvalitātes apavu veikals, kādu esmu redzējusi. Nopirku vasaras čībiņas, pagāju 20 metrus pa piemājas celiņu un izplīsa ārā siksniņa, kas ir starp īkšķi. Nesu apavus atpakaļ, gribēju, lai atdod naudu taču teica, ka atsūtīs vēstuli, vai piekrīt. Aynāk vēstule, ka ir ''maznoīmīgs defekts, kas radies valkāšanas rezultātā (valkāšana, kā minēju bija 20 metri pa sausu celiņu), tādēļ viņi piedāvā remotu, vai ekspertīzi pa 30Ls. Domāju, ka iešu un taisīšu ekspertīzi, jo tā nekādā gadījumā nevar būt mana vaina.
NS King - Kvalitāte,attieksme ( Komentārs)
"Ns King" visu laiku bija ok, bet šodien, kad es viņiem atnesu atpakaļ somu, pārdēvēja bija forša. Gandrīz kliedza uz mani uz stāstīja, ka somai pa 30 Ls, tādai arī jābūt...nekvalitatīvai!! Un teica, ka somas neviens viņiem nenes! Esmu šokā, tagad gaidīšu atbildi, bet jau sapratu, kas tas par organizāciju :(
NS King - Nekvalatīvi apavi ( Komentārs)
Es gan nopirku apavus NS king un nākamajā dienā sapratu ka slēdzējs nestrādā aizgāju un man atļāva iemainīt parcik tāda paša modeļa nebija piemaxāju klāt un dabūju kurpītes bez brāķa :)
NS King - Bērnu gumijas zābaki ( Komentārs)
NS King - Apmāns ( Komentārs)
nedavno kupila sapogi na kabluke v etom magazine, cherez denj kabluki na4ali otjezatj, othoditj.
Ja otnesla ih v remont, a tam skazali, chto ih voobwe otkazivajutsja bratj i remontirovatj, t.k. obuvj sdelana obsoljutno ne praveljno! v posledstvii ja ih otvezla obratno v magazin i hotela vernutj denjgi, objasniv prolemu, v 4em mne otkazali!
nekotorie pohozie incidenti proishodili i s mnogimi moimi znakomimi.
teperj vse naproch otkazivajutsja pokupatj, chto libo v NS king...
NS King - Kvalitāte,attieksme ( Komentārs)
Lasot šeit izvietotās daudzās sūdzības par NS KING, man ir pilnīga pārliecība, ka šajos veikalos tiešām nevajag iepirkties. Ja grib sev problēmas, tad var riskēt, bet labāk tomēr neriskēt. Apavus var nopirkt arī citur. Katrā ziņā es skatos, kāda ir veikala attieksme tad, ja ir gadījies defekts. Tā jau ir veikala vadības politika.
NS King - Domina veikala vadītāja ( Komentārs)
ja ta dominas pardeveja ir sizofrenike !!!vina uzreiz breca virsu ka nemak apavus velkat jo divos menesos izjuka hehehe!!!tad vina skaidroja ka vina bernam perk apavus pa 100 ls un tie ari plist un vina tik met ara un neskrien zeloties !!!ieteikums NS KING vadibai ar tadu slimu kuci parasti tiek gala vai nosaujot vai iemidzinot -nu tas butu vai sodot vai atlaizot !!!ja vinai ir problemas tad noteikti ar galvu !!!
NS King - Nekvalitatīvie apavi, sūdīga apkalpošana ( Komentārs)
Mēs arī ar viņiem cīnīsimies, ziemas zābakiem pa 80 ls pēc pāris valkāšanas reizēm zole līmējas vaļā gan uz papēža gan sānos- šie saka valkāšanas vaina. Fui! neiesaku tajos NS-King veikalos iepirkties, tad jau labāk tirgū pirkt pa 15ls un katru mēnesi jaunus tur kvalitāte labāka.
NS King - Nekvalitatīvi apavi ( Komentārs)
samie lutshie prodavci-spice NS King, i obuv horo6aja, sami pokupaete samoe deshovoe, vidite 4to, a potom zaluetes.Ja vsegda davolna bila obuvju iz etogo magazina
Trend Express (DOMINA SHOPPING) - ( Komentārs)
...mol 4to vi xoteli za nizkuju cenu xorosheje ka4estvo...eto ne tak v toizhe germanii takajazhe obuvj budet stoitj deshevle v polovvinu a v kitaje gde ix delajut gde oni toljko soshli s konveera budut n edorozhe 50 santim)))) mozhno kupitj dazhe o4enj deshovuju obuvj i otnositj godd-dva ja tak noshu krosovki kuplinije v pull and beer kupila djoshevo za 28 lat kogda vezde ta nazivajemije shuzi stojat ne menjshe 5o noshu dovoljna a vot ns king ja sama terpetj ne mogu otvratiteljnij magazin
NS King - kvalitāte zem visām robežām ( Komentārs)
Aha! Man ar bija atgadījums ar NS King. Nopirku sezonas (rudens- pavasaris) zābakus. Pagāja aptuveni mēnesis, kad pārlūza subinators vai kāviņtursauc'un papēdis sāka "staigāt". Aiznesu salabot. Taču vēl pēc nedēļas nāca otrais šokējošais jaunums - arī ar otru zābaku tas pats. Tā kā ar citur iegādātiem zābakiem tā nekad nebija ga'dijies, tad nenorakstu to visu uz kaut kādu savu nepareizu gaitu vai neatbilstošu lietošanu... Skumīgi. Lai arī maksāja tikai Ls 20, tomēr gribētos, lai apavi nokalpo vismaz to vienu sezonu...:( Un šajā veikalā savu taisnību pierādīt nevarēs nekad!
NS King - Produkcijas un apkalpošanas kvalitāte ( Komentārs)
...likumdošana, ko neievēro nevis pārdevēji, bet darba devēji.Kuri uztaisa iekšējos noteikumus un darbiniekam jāpakļaujas viņiem.Nākamās problēmas risina vadība.Ja nebija uz vietas, tad pārdevējam bija tikai jāpieņem sūdzība...Ja veikalam ir viens īpašnieks (iecelts direktors utt) viņam pēc darba likumdošanas ir 8-ņas h darbalaiks.Ja veikals strādā no 8-22 (vai vel labāk 24h)nebūt nenozīmē, ka vadība tur nakšņo.Katrā uzņēmumā (normālā) ir sūdzību pieņemšanas akti utt...Tas, ka Jūs iradāties ārpu...
NS Kings t/c Mols - Neveic garantijas remontus. ( Komentārs)
Nekad vairs nepirkšu apavus šajos (NS king) veikalos. Divas reizes bija problēmas ar bērnu apaviem, un abas reizes bez atrisinājuma. Mūsu vaina esot- un viss!
NS King - PApeedis ( Komentārs)
Ko var daudzi muldēt par KOPŠANU. Ja nolūzt papēdis, pārplīst zole, pārtrūkst siksniņa pirmajā mēnesī KĀDS TUR SAKARS AR KOPŠANU??? Domāšana dažiem nav stiprā puse. NS KING pēdējā laikā jau vairākus šādi "čakarē", tas tiešām par kaut ko liecina.
NS King - PApeedis ( Komentārs)
Man gan patīk NS KING iepirkties, pagaidām cik apavus esmu pirkusi, nereizi neesmu nesusi atpakaļ.Vajag kopt apavus.
NS King - Nekvalitatīvi apavi ( Komentārs)
Njaa NS King savus braakus neatziist par razotaaja vainu..kautgan tie ir braaki razojuma vainas peec...Esmu daudz dzirdeejusi suudziibu...
NS King - Kvalitāte ( Komentārs)
Jā piekrītu gan, apavi ir sliktā kvalitātē. Pavalkā mēnesi ziemas zābakus un pēc mēneša zole sāk šķiebties u vienu pusi un atlīmējas šuves, tā ka kājas slapjas. Ā, un rāvējslēdzējs ar sabojājās. NS KING iepirkos pirmo un pēdējo reizi. Vairs šjā veikalā neiepērkos un viss ir ok.