Meklēšanas rezultāti

Krāpnieks - Krāpnieks ( Komentārs)

Šis ir labais tipiņš. Es arī meklēju kredītu no privāta aizdevēja. Zvana viņš man un piedāvā, ka varot palīdzēt un aizdot, tikai jautā kāda esot mana kredītvēsture. Kad atbildu negatīva jo neesmu nokārtojis saistības ar smskredit, jautā vai neesot kāds ar tīru vēsturi, kas varētu uzņemties kredītsaistības manā vietā. Saku, ka padomāšu, lai zvana rīt. Nākamajā dienā zvana. Saku ir cilvēks, kurš varētu uzņemties. Un tad sākās ūdens liešana, vajadzēšot uztaisīt kontu krājbankā, un uzmaksāt 50...

Open Credit - melīga reklāma ( Komentārs)

Piekrītu, aizņēmos smscreit.lv un man viss bija kārtībā, aizņēmos pēdējo reizi opencredit.lv, tā uzreiz summa sāka augt, kaut pirmais kredīts viņiem itkā bezmaksas. ok, nav ne vainas, es samaksāšu, bet pie viņiem vairs neņemšu, lai aizrijas ar to 10, ko es pārmaksāšu.

Tele 2 - Nav zonas ( Komentārs)

Nav zonas Vispār var būt arī telefonam vai SIMkartei vaina. To vajadzētu pārbaudīt pirms TELE2 nolikt!!!

Via Sms - krediti ( Komentārs)

krediti pilniigs ...!!! smsredit vis labakais man ari atsaka

Via Sms - krediti ( Komentārs)

krediti man bija tada patisituacija...viasms.lv aizsutiju nolapitos 69sant un sutiju sms kadas 10 pa kurām man nonema katra reize 5 sant..un atbildes sms ta ari nesanemu...tadi krapnieki!!es vjiniem zvaniju..atbildeja virietis krievu valoda un teica ka man parzvanis latvietis..luk jau 2.nedelu gaidu kad zvanis...bet pec tam smscreditj uzreiz iedeva:)

LMT - Sūds! ( Komentārs)

Sūds! Lieta ir taada, ka ja cilveeks ieliek telefonaa pirmo simkarti to no kaa njeemis telefonu, tad telefons var uzreiznoblokjeeties. Kad panjemat mazcenas telefonu pienjemsim no LMT, tad pirmo sim karti lieciet iekshaa TELE2, un peectam lieciet ko veelaties, taadeejaadi telefons apjuuk, un iekshaa ielikta programma kas blokjee telefonu dzeeshas, jo vinja ir ieprogrammeeta uz to ka vinja pirmo sanjem LMT un pie vinjas pielaagojas. A tev radik, kaa jau ieprieksh teica, TEV NEVAJAG TELEFONU BET GAN BRILLES.