Meklēšanas rezultāti
SMS Credit - Ko iesākt? ( Komentārs)
Tas nozīmē, ka smscredit.lv paši nesadarbojās ar parādu piedzinējiem. Viņiem pašiem tagad tipa ir uztaisīts kantoris, un ar parādu paši mēģina atgūt, ja nevar atgūt, tad tevi tiesā iesūdz
SMS Credit - Ko iesākt? ( Komentārs)
Ar SMSCredit var sarunāt maksāt pa daļām! Galvenais ir nepadoties un meklēt risinājumu!
šajā ziņā ar Credit24 ir grūtāk sarunāt, jo tur laikam strādā dauni un visu laiku runā tikai, ka visu dara dators un viņi neko nevar izdarīt! Šie tagad taisās ar mani tiesāties 7 latu dēļ! Ar mani, kurš ir vinnējis ne vienu vien šādu procesu! Nu, nu-lai jau viņiem izdodas!
www.creditON.lv - Visiem sūtīt un anulēt kontu ( Komentārs)
Un par manu sūdzību, jā protams varbūt visiem tā nav jādara, bet ir daudz uzticīgākas kompānijas, kā piemēram smscredit utml. Vnk aicinu cilvēkus saprast par ko maksā procentus, ja es maksāju tādus %, tad gribu attiecīgu servisu saņemt, bet ja nu man 1h nevar atbildēt, ņemot vērā, ka ir nesabojāta kredītvēsture, ar nekavētu maksājumu esmu norēķinājies iepriekšējo reic, tad nu piedodiet atvainojiet, es cilvēkiem nekad neieteikšu aizņemties no ši kantora. Un Maddalena, Ej bojā!
SMS Credit - Par kompāniju ( Komentārs)
Tās viņu uzbāzīgās reklāmas nu "piegriezušās"!Izdevīgāk taču ir no parādnieka piedzīt parāda procentus, procentus par aizdevumu, vēl visu summu.Ar kādām metodēm to panāk, pie ''kājas''. Pasakiet vēl, ka kredītdevējs nenodrošinās ar zināmu summu, kuru neatdos... Plānojot ieņēmumus un izdevumus, jebkura kredītiestāde to paredz. SMScredit.lv ir visur - TV, interneta vietnēs... Apnicis!!!
Open Credit - rēķinu nejēdzības ( Komentārs)
Galvenais pašam ir sekot visam līdzi, cik kur jāmaksā. Tā var pasargāt sevi no problēmā. Es parasti visu atmaksāju laikā, līdz ar to cik aizņēmos, tik arī atmaksāju. Iesaku visiem lietot Internet Credit www.ic.lv aizdevumu mājas lapu, tur ir foršs kredītu salīdzinātājs. Iepriekš minētajiem SMSCredit, SohoCredti un Credit24 patiešām nav ne vainas. Bet credit 24 ir labs tad, ja jāaizņemas uz ilgāku laiku, ne uz mēnesi.
Greencredit - Lotereja vai mānīšanās ( Komentārs)
Pamēģini mazāku summu. Esmu ievērojusi, ka tie, kas dod pirmos bez maksas (izņemot SMSCredit, kuri man šķiet ir vislabākie šajā jomā un reti kad atsaka) tikai reklamē tos 100, 150 vai 200Ls bez makas, bet realitātē nevēlas riskēt. Man reiz piedāvāja 100Ls vietā 50Ls uz 14 dienām bez maksas. Man jau šķiet, ka tas tāds mānīgs triks, lai iedotu mazāku summu un tu pēc tam lielāku ņem jau par maksu. Ar tām mazajām firmām tā ir un ir viņiem tiesības atteikt nepaskaidrojot iemeslu, jo nauda tā tomēr ir viņu nauda, gribu aizdodu, gribu neaizdodu.
SMS Credit - Вернуть долг! ( Komentārs)
Об smscredit.lv могу сказать лишь только добрые слова.
У них более демократичные суммы на продление кредита, нежели у viasms.lv.
SMS Credit - Вернуть долг! ( Komentārs)
о каких частях речь? SMS credit.lv выдает денежный займ до 30 дней и бонус 5 дней на возврат...я не спорю SMScredit.lv самый лучший по сравнению с другими шарагами
Soho Credit - nekompetence ( Komentārs)
Man bija līdzīgi ar viņiem, vienīgi pa skpype. No ātrajiem kredītiem iesaku tikai un vienīgi SMScredit.
Via Sms - Drausmīga attieksme pret klientiem! ( Komentārs)
No ātrajiem kredītiem izvēlos tikai SMScredit un VIAsms, ar VIASMS nav bijušas problēmas, esmu ņēmis kredītu reizes trīs, tiesa neesmu neko kavējis. Par klientu tālruņiem nezinu, nebija iemesla zvanīt.
Via Sms - Atsaka ( Komentārs)
nu nevajag, man bija smscredit.lv panemts, un ari iedeva viasms.lv
Andrejs, Ilze Krūmiņa, Ināra Zariņa - Naudas izkrāpšana ( Komentārs)
...Zane Greidina : Zane Greidina 17. okt. kam: Ilze Nav variantu no kā aizņemties. Diemžēl . 2011. gada 17. oktobris 11:43 Ilze Krūmiņa rakstīja: Ilze Krūmiņa [slēpt]@inbox.lv 17. okt. kam: man varianti ir vienmer, kaut vai no www.smscredit.lv tur 15min laika naudu var dabut Zane Greidina 17. okt. kam: Ilze Nju ja es paņemu kredītu, tad jau ar 40 latiem man pietiks??? Un klients jau man tuvākajā laikā pārskaitīs naudu ja? 2011. gada 17. oktobris 11:47 Ilze Krūmiņa rakstīja: Ilze...
Vivus - kredīts ( Komentārs)
Var aizņemties abos, gan SMSCredit, gan Vivus.
Tieši VIASMS nevar saņemt vienlaicīgi naudas kredītu un aizdevumu līdz algai.
Autoram iesaku visupirms reģistrēties. Reģistrācija viņiem ātra un vienkārša un naudu pārskaita ļoti ātri...
Andrejs, Ilze Krūmiņa, Ināra Zariņa - Naudas izkrāpšana ( Komentārs)
...neņemu. Es no tiem, kas tērē tik cik nopelna. Citējot Juris Liepins : Varbūt varat no kāda aizņemties? No kāda drauga vai radinieka. varat pat pateikt ka dosiet daļu no klienta peļņas. Ja nav no ka aizņemties, varat megināt kaut vai no www.smscredit.lv, tur naudu 15min laikā var dabūt. Nezinu, laikam kādi nepilni 20 Ls. Citējot Juris Liepins : cik jums ir uz doto bridi pieejama nauda? Nevaru gan, man nav tādas naudas. Citējot Juris Liepins : par katru gramatu 10ls, tatad kopa 60ls pirksiet...
Via Sms - Kredits ( Komentārs)
Es ar nezinu ka wini izvelas kam aizdot bet zinu smscredit.lv aizdod!
SMS Credit - KreditsKredits ( Komentārs)
Man nav problēmu ne ar SMScredit, ne ar VIASMS. Abi ļoti ātri un korekti strādā. Šie abi ir vienīgie, pie kuriem principā aizņamos, jo vissakarīgākie procenti.
Crediton.lv - Neiesaku ( Komentārs)
SMS Credit - Draudu vēstules uz e-pastu ( Komentārs)
Nez, ar esu smscredit parādā labu summu, nebija darba, tagd ir, sazvanījos, atbildēja draudošā balsī nedabūjusi kuce, noliku trubu - pārzvanīju, bija jauks cilvēks (vīrietis) visu sarunāju un maksāju katru mēnesi pa 20 Ls! Nez tur vēl tā KUCE strādā (žēl, ka nenoskaidroju tās padibenes uzvārdu)! Šitādas žogu vāveres uzreiz vajag sūtīt ar atbildi: EJ NAHUJ MAUKA! Tad nākamreiz pret Jums cilvēciskāk izturēsies! :)
SMS Credit - Draudu vēstules uz e-pastu ( Komentārs)
tiesa gan nenak preti smscredit.lv piekritu visam rakstitajam