Meklēšanas rezultāti
SMS Credit - Draudu vēstules uz e-pastu ( Komentārs)
Intresanti... Es arī vairākas reizes esmu izmantojis smscredit.lv pakalpojumus, nesen arī sanāca tā pamatīgi iekavēt tač nekādu problēmu nebija. Saprotu, ka pats vainigs, tāpēc soda naudas jāmaksā, bet tā nebija nemaz tik milzīga kā te raksti. Varbūt tev, kā saki mežonīgi daudz, jo labu laiku neesi likusies ne zinis par savu parādu? Galvenais, ja zini ka grūtības un nevari atmaksat, informet viņus- tad visu var sarunāt, ļoti pretimnakoši. Un klientu apkalpošana ļoti cilvēcīga! Un kas tev pret vīriešiem?
SMS Credit - Normals kantoris ( Komentārs)
Vismierīgākie kavējuma gadījumā ir SMSCredit! VIA SMS ir vispretimnākošākā.
Reti riebīga ir Credit24! Es šo kantori vispār aizklapētu ciet! Strādāt ar klientiem nemāk, tikai draudēt!!!
SMS Credit - Normals kantoris ( Komentārs)
Ar smscredit nesarunāsi nekādu maksājuma grafiku, attieksme drausīga, draudēs ar tiesām, utt. Runāju par puisiem kas strādā, meitenes tiešām patīkamas, bet puiši kas strādā iedomīgi, neprot runat ar klientiem un vēl draud.
SMS Credit - Normals kantoris ( Komentārs)
smscredit pat nepeidāvā maksājuma grafiku, ja tiešām cilvēks ir nonācis grūtībā, kantoris grib uzdzīvoties uz pagarinājuma naudu, ko pagarini uz 30.dienām, vispār nenāk pretī!!
SMS Credit - Normals kantoris ( Komentārs)
SMS Credit - Krāpnieku - zagļi ( Komentārs)
smscredit neskatās ne kredītvēsturi, neko citu un kredītu dod visiem :P tā kā aizver muti...
SMS Credit - Melo ( Komentārs)
Man arī atteica, kau neesmu nevienā parādnieku sarakstā. Viss sākās, ka viņi ir uzlabojuši savu sistēmu, laikam vēl pasliktināja.
Pēdējā laikā arī operatores nejaukas, rupji atbild! SMSCREDIT.LV jau sabojāja savu reputāciju!!!
Open Credit - melīga reklāma ( Komentārs)
...un maz apkalpojošais personāls, jo ilgi izskata kredīta pieteikumu. Es pieteicos naktī 02.:00 pasīju 150ls, bet dabūju plskt. 11:00 un nieka 50ls. Viņi pat bija zvanījuši uz manu darba vietu, un apgrūtinājuši manu darba devēju ar jautājumiem. Piemēram SMScredit.lv ieskaita 15ls minūtēs un nezvana ne darba devējam, ne arī konta izrakstu prasa, kā piemēram to prasa viasms.lv Un vēl kas, Open kredītam pat nav rēķina kārtīga sagatavota pdf vai doc formātā, bet kaut kāds skribelējums :D
Via Sms - klientu pievilināšana ( Komentārs)
SMS Credit - apkalpošana ( Komentārs)
Un ko ta ņēmi kredītu, ja tik nestabils darbs? Ne jau SMSkredīts domāts, lai to notrallinātu, bet gan izmantotu steidzamai vajadzībai un no algas atdotu. Turklāt varēji arī termiņu pagarināt nevis marinēties līdz 400 Ls soda naudai. Man nekad nekādu problēmu nav bijis ar Smscredit- es pret viņiem ar cieņu un viņi pret mani!
Crediton - Krāpnieki ( Komentārs)
ПРО VIASMS и правда маленько дебильная кантора/хоть и проценты поменьше...представителю VIASMS рекомендую взять пример с BIGBANKA...приходишь оформляешь заявку тебе говорят что у вас взят кредит в SMSCREDIT.LV мол как расплотитесь приходите к нам через 3 месяца ...дадим под меньшие проценты и это при том что в договоре SMS CREDIT.LV строго написано что они сволочи не разглашают данные клиента
Kredīts - kredīts ( Komentārs)
Atkarībā cik naudas tev vajag. smscredit.lv ir variants, viņi drošības naudu neprasa, tikai 0.01 Ls, lai piereģistrētu tavu bankas kontu. Pirmā summa, ko vari aizņemties ir 150 Ls, bez procentiem.
SMS Credit - :) ( Komentārs)
kaa tad man pat pirmo atteica 150ls varot pirma reizee aha kaa tad kartejaa falshaa reklaama par smscredit vispar nerunaat reklamee a kred atsaka.
Crediton.lv - Crediton ( Komentārs)
SMS Credit - . ( Komentārs)
Smscredit.lv aizdod visiem, ja ir nokārtotas saistības ar Creditreform Latviju, neskatoties, kāda ir bijusi tava kredīt vēsture. Tiem kam ir atteikts otro reizi, varēs tikai aizņemties pēc mēneša, skatoties kurā datumā ir veikts maksājums.
Crediton.lv - Crediton ( Komentārs)
Es biju šokā, ka maniem draugiem arī CreditOn atteica kredītu, pats biju izbrīnīts, kaut viņiem ir viss kārtībā parādnieku datu bāzi, un nav ņemti kredīti citā kantorī. Atbilde viņiem atnāca, vai ir parādnieku sarakstā, vai ir paņemts citur kredīts. Man kaut kā paveicās, jo, ka ņēmu CreditON, man arī bija paņemts smscredit.lv, tad neko man neredzēja:)
Crediton.lv - izkrāpj ( Komentārs)
Latvijā derētu tikai atstāt smscredit.lv a pārējos kantorus aizklapēt
PayPal - krapšana internetā ( Komentārs)
Ddd, ja Tu man labi atsūkāsi, arī es Tev iedošu kredītu! :D :D :D :D :D smscredit diršlaiža! :D :D :D :D
PayPal - krapšana internetā ( Komentārs)
> TAGAT ARI TU VARI PANEMT KREDITU BEZ PROCENTIEM JA TE PAT IR KREDITSAISTIBAS, TEV ATLIEK TIKAI PIEREDISTRETIES UN GAIDIT KONTA NAUDINU > smscredit.lv/AdActivityNotificationServlet?bpartnerId=1298&linkId=108" class="cuttext">https://partneriem.smscredit.lv/AdActivityNotificationServlet?bpartnerId=1298&li...⇄
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
Vivus tiešām ir labs kantoris! Iesaku arī smscredit un minicredit.