www.sudzibas.lv MAXIMA Nesaprašanās

Maxima - Nesaprašanās

Saprotu ir 8 marts, burzma. Vai arī ir vainīgs darbinieku trūkums? Sarkandaugavā aizvērtas pašapkalpošanās kases, kas rada dienas laikā lielas Rindas pie parastām kasēm. Nekādas norādes nav, kāpēc aizvērtas. Protams biju pieradis jau pašapkalpoties 😅😅😅daudzi kas stāvēja aiz manis, arī nebija īsti apmierināti ar esošo situāciju.

M

S sannas 5 st atpakaļ

Kā jūsu labsajūtu ietekmētu tas,ka zinātu iemeslu? Ko jums palīdzētu informācija, ka piemēram kāds neadekvātais atnāca un pārgrieza elektrības vadus, vai izdemolēja skaidras naudas savākšanas ierīci,vai piemēram visas kasieres guļ mājās ar rota vīrusu?
Nevienam uzņēmumam nav jāsniedz jums ne rakstisks, ne mutisks paskaidrojums.
Ja kases ir slēgtas, tātad tam ir iemesls un nevajag tur skriet kā auns ar pieri sienā. Nepatīk rindas? Tas nav vienīgais veikals kur iepirkties.

Silbalodis 4 st atpakaļ

Sakarā ar 'dēmografisko sītuaciju valstī'

ž žurcis 3 st atpakaļ

Nu ja, vienmēr ir izvēle doties uz citu veikalu, ja kaut kas neapmierina.