www.sudzibas.lv MAXIMA Preces kvalitātes problēma, Maxima klientu centra vienaldzība

Maxima - Preces kvalitātes problēma, Maxima klientu centra vienaldzība

Nopirkām Maximā laša 4x filejas tomātu mercē konservus, ne pirmā reize, vienīgi iepriekš tika pirktas zem zīmola Kaija, šoreiz uz atlaides tika paņemtas maximas brenda WellDone, ražotājs tas pats,kas Kaijai(karavela), šķita ka jābūt ok.

Ka ierasts brīvdienu brokastīs kādu zivi pie olām attaisīt , tunci, lasi vai tml, šoreiz šīs laša "filejas", saspaidīju ar dakšiņu,lai sajaucas ar tomātu mērci . Skatos draudzene ēd tāda nedaudz saviebusies un saka ka zivs tāda jocīga(un viņai tēvs no bērna kājas kaislīgs makškernieks, zivis ir ēstas daudz un dikti), es arī pagaršoju - liela bija vilšanās kad ieliku pirmo šī konserva kumosu mutē, reāli zivs tauki , uzreiz šķebināja, ka jāspļauj ārā... Nu ok, domāju mazums brāķis trāpījies, bet nu ēst to mēslu nevarēja, lidinajām ārā, atvēru tunci un paēdām. Pēc pāris ned,kad trauma mazinājusies, devu iespēju atkal tam lasim, šoreiz izlēmu nespaidīšu, ja gadās kāds treknais gabals, lai neizpurgā visu bundžu.

Še tev nu bija, visi gabaliņi izņemot vienu pāris cm mazu, kas bija stingra filejiņa, sastāv praktiski tikai no taukiem, visi tādi mīksti,ļumīgi..., tāda pat šausmīga garša kā pirmajā bundžā, ka rauj uz vemšanu mums abiem... Forši, uztaisīju pāris bildes, iefilmēju video, aizsūtīju maximai kur vnk melns uz balta redzams kā gabaliņi sastāv no taukiem - viņu atbilde - prece atbilst kvalitātes prasībām jo pārbaudīja vienu konservu ar šo termiņu un , jo citas sūdzības nav saņemtas.
Un skrien ap egli, ne kāda atsaucība pieņemt atpakaļ
neattaisīto preci, kur nu vēl atvainoties par video acīm redzamo kvalitātes problēmu... Nu jā, ja iesmērē sūdu, tad negrib ņemt atpakaļ, nekas ka ražots pirms mēneša un derīgs gadiem un iespējams daudzi cilvēki vēl nemaz nav attaisijuši savu konservu.

Ak tā, tātad dažās bundžās var iemest zivju atkritumus, galvenais, lai proporcionāli tas sanāk mazs procents uz partiju un tad partija vidēji skaitīsies atbilstoša kvalitātes prasībām?

Video links https://failiem.lv/u/e2gh9s9bwv

Citēta Maxima atbilde, kuriem es arī aizsutīju šo video
"Labdien!

Paldies par iesūtīto informāciju!

Jūsu norādītai precei Laša fileja tomātu mērcē WELL DONE 170g ar derīguma termiņu 22.01.2029 tika veikta kvalitātes atbilstības pārbaude un novirzes netika konstatētas.

Vēršam Jūsu uzmanību, ka prece tiek tirgota lielos apjomos un citas sūdzības par tās neatbilstību kvalitātes prasībām netika iesūtītas.

Novēlām patīkamu turpmāko iepirkšanos MAXIMA Latvija veikalos!

Ar cieņu,

“MAXIMA Latvija” komanda"

G

G Gacho91 13.03.2025

Pievienoju video linku šai komentārā, jo tekstā tas nav uzkrītošs.