Meklēšanas rezultāti

Wolt - Neprot valsts valodu ( Komentārs)

Neprot valsts valodu Vilni Veldre Jums tik daudz sūdzību- kpc pats neejiet strādāt uz WOLT?

Tet - Krāpšana, slikts serviss ( Komentārs)

Krāpšana, slikts serviss Mož Tev lēni velk, jo Tu vnk esi lo**? Caur ko mēri? Caur vadu? Vai zvanīji uz tehnisko, lai noskaidrotu, kpc zūd ātrums? Man ar izklaides netu xbox caur wifi kačā ar 370-400 mbps, ar vadu pat neesmu mērījis.

Lattelecom - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Ieej iestatījumos, atrodi vecuma ierobežojumu un izsledz viņu, lai turpmak neprasa. Standarta kodi ir 1234 vai 0000. Ja neder, tad meklē līgumā, vai kaut vai čatā uzraksti, normali cilvēki tak palīdzēs. Neķer kreņķi, noskaidro kpc tā notiek un atrisini pirms taisi traci.

Nils Ušakovs - cepšana ( Komentārs)

joptik, krievi nez kpc tik respondo :D

1a.lv - Slikts serviss, krāpšana ( Komentārs)

Slikts serviss, krāpšana Nevaru saprast kpc cilvēki turpina tur iepirkties, ja katru dienu kāds ieliek sūdzību.

Skrundas bāriņtiesa - Meli, solījumu neizpilde, mēģina piekasīties pie visa kā, lai atņemtu 4 bērnu, kuram ir viss, kuru baroju pati ( Komentārs)

Tur bija uzrakstīts kpc atņēma ,izskatās ka daudzi nemāk lasīt :D

Atņēma trīs,bet atpakaļ negrib dot , lai neatņemtu mazāko parvacos uz Liepāju un saku visu no jauna ,lai vari paņemt visus bērnus atpakaļ ... Par to kpc atņēma ir pateikts,pēc Rīgas kad man nebija kur iet,mazos atņēma ...

Privat persona - Esiet uzmanīgi ( Komentārs)

Tāpat Wdoods prasa, lai sūta puctues un wexios. Tikai neviens nesaprot, kpc sitea ir blocked

Shoeworldlv.com - Krāpšana ( Komentārs)

Tak Jūs sazinieties ar viņiem, kpc jūs vārdu slēpjat, ja jau tikāt apkrāpti? :D Es pati reāli sūtiju viss bija nice, tracina, kad nice puišus nomelno!

E Elīna01 12.11.2018
Komentāri 2 Apavi

Credit24 - Krāpšana ( Komentārs)

Krāpšana A kpc jāņem 400 eiro kredīts uz 2 gadi?

Silverscreen kinoteātris /Rēzekne - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss oooh kpc tu nvari noskatites filmu ru valoda, analfabets vai? oooh sekss ir sekss

iRobot T/C Mols - Drausmīga apkalpošana ( Komentārs)

Kpc gam liekas ka krievu tautibas meitene ar melnajiem matiem nevis neielikusi čeku bet iedevusi kurviti?:d un čeka neieliksana butu mazaka cilveciska kluda apkalpojoša sfera. ! Ko negaji uzreiz atpakal kad atklaji ja jau tik svarigi? Bet vispar meiteni zinu un nekad vina nav noignorejusi klienta esamibu pie stenda. Nekad nav nelaipni ar klientu runajusim vienmer ir pielagojusies klienta valodas prasmei.. Ka es to zinu. Man no netali esosa darba vietas labi vinja redzema :d briva bridi petu ko...

Lattelecom - Atteikšanās no lattelecom pamata pakalpojumiem ( Komentārs)

Atteikšanās no lattelecom pamata pakalpojumiem Man vēl jautrāk! es atteikumu uzrakstīju jau 4 datumā ( un no tā paša mēneša pirmā datuma man jau ir pieslēgts cikts operatorsn) bet šie mērgļi atļaujas pieprasīt PILNU summu par mēnesi! un vēl pirms tam jau kopš decembra beigām man ar internetu bija problēmas,janvārī izsaucu meistaru kas vnk nomainīja rūteri..tas līdzēja tiuk pāris dienām! tad atkal zvanīju un teicu , ka atkal nav interneta,tie tur kko attālināti darija ( tā kkādas 2 reizes ). tad beigās nopsihoju, pazvanīju un teicu ka vēlo...

Kntent Yukubers - Nespēlē ar faniem ( Komentārs)

Wtf? Jus lohi cik tev gadi? Wtf tev lkm 5 ka ar kntent spelet gold nova? Un par to jaraksta sudziba omg daudzi jutuberi saka ta ja nesaprot jokus tad oke bet sudzibu uzrakstit? Akdd vnk ar manim ir daudzi yutuberi kuri ta pateikusi ari kntent bet es saprotu jokus vins nav tads wow jega bija likt sudzibu pa kaukadu sūdu? Ble kpc vinam jaspele ar tevi? Vins tevi nepazist. Vnk gribi telot kruto un pateikt draugiem eu draugi es speleju ar kntent cs go man butu poh

K Karklinspro1 25.02.2018
Komentāri 15 Spēles

Lido Slidotava - Dīvains serviss ( Komentārs)

Dīvains serviss Diivaini,jaaa.bet kpc cilveeks tiek saukts par slimu?varbuut darbinieki tadi ir...es tieshaam vairs ne par ko nebriinos

Dzinejuremonts.lv - Slikts serviss ( Komentārs)

Nevar,bet kpc tad saka,ka tur viss ir Ok? Un izrādās galva noslīpēta pa 2 mm ir nost un man tā vairs neder. Vai stanoki veci un gļuko vai kas tur viņiem. Neesmu vienīgais, kam plakne pa daudz noslīpēta tajā vietā.

Optibet.lv - Krāpšanās. ( Komentārs)

Krāpšanās. dunduks esi tu! Tu pajoli ,runa neiet par naudas vinēšanu,runa iet par to ka viņi neizmaksa totalizatora speles un atcel pusi no uzliktiem koificentiem ,bet sis speles notika un tika vinetas,vini man nevareja paskaidrot kpc atcēla to,tas vnk ir pretīgi. Es spēlēju jo vēlos ,es nespēlēju lai kļūtu bagāts. Labi ka es pelnu vairāk mēnesī nekā nogriežu. Runa iet par to ka vini naudu sūc nav pat intresanti paspēlēt,tpc minēju ka spēlēju daudzos citos saitos pārsvarā arzemju,jo lv tā naudiņa griežā...

Atkritumi - Slimi kaimiņi ( Komentārs)

Un btw. Runāt ar viņiem meģināji? Ja esi, tad kpc vēl neesi salauzis viņiem kajas?

U Unness 18.04.2017
Komentāri 14 Īrnieki

Muru Arendus - Krāpšana, algas neizmaksašana ( Komentārs)

Strādāju šajā firmā jau vairāk kā gadu. Līdz šim nav bijušas nekādas problēmas ar samaksu. Šeit strādā łoti daudzi latvieši, un visi ir apmierināti. Šo sūdzību ierakstija strādnieks vārdā Pāvels no Līvāniem, kurš tika atlaists par savu pienākumu nepildīšanu , un kurš centās katru dienu aizvadīt nestrādājot. Ja , kā vińš raksta, te vis patiešām ir tik slikti, tad kpc vińš nepublicē savu vārdu?

Inese Krumina - Ginekologe Purvciemā, Sia "'Aura - R""/Neprofesionalitaate, dzila nelojalitaate pret klienti ( Komentārs)

Izturēšanās drausmīga.Nākošreiz vairs nejiešu.pirmo reizi ko tādu dabūju dzirdēt.Kad ienācu pa durvīm jau sākās visādas stulbas runas.Es gāju pārbaudīt kpc man nav mēn reizes bet sāku saņemt negatīvas runas .Iepriekš gāju Valmierā pie feinas dakterītes viņiem ar uz vietas bija usg utt.Attieksme ar bija ļoti patīkama.Pie šīs tiešām vairs nedošos.Jau domājot kad man vajdzētu iet tur vēlreiz paliek šķērmīgi.