Reitings Valsts aģentūras
201
Latvijas Dzelzceļš |
12%
Valsts ieņēmumu dienests |
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde |
VSAA |
Izglītības un zinātnes ministrija |
Valsts darba inspekcija |
Latvijas Sarkanais Krusts |
Ieslodzījuma vietu pārvalde |
Valmieras pilsētas pašvaldība |
PVD |
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests |
Valsts zemes dienests |
Latvijas Republikas Labklājības ministrija |
Ekonomikas ministrija |
Krāslavas novada pašvaldības iestāde Sociālais dienests |
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Saruna
Sarunas laikā I. Kaimiņa runāja ļoti pasīvi agresīvi, tādēļ bija grūti paskaidrot problēmu un saņemt palidzību saistits ar dokumentiem. Nesaņemu nekadu vajadzīgo informāciju un izradas vairāk jautājumu.
CSDD - Nedarbojas pakalpojums jau vairāk kā divus mēnešus
Jau labu laiku nedarbojas interneta bankas norēķināšanās ar citām bankām un problēma netiek risināta, kā arī neatbild uz jautājumiem epastā, kad īsti savedīs kārtībā šo lietu. Tiešām būs jāpāriet uz seb banku? Jā nespēj nodrošināt pakalpojumu laicīgu atjauninājumu, kāpēc vispār tad jāeksperimentē ar to?
CSDD - Gadi iet, bet Rindas Rīgā nemainīgi garas
Kā bija pirms gadiem 10, tā ir palicis. Mūžīgās vairāku stundu Rindas uz tehnisko apskati. Nožēlojama vadība ar valsts monopolu. Tik daudz iespēju uzlabojumiem - jauna stacija, garantijas auto atstāt dīleriem, garāki periodi jauniem auto. Nekas nav izdarīts pēdējos gados. Pilnīgi nekas. Ja nespēj neko uzlabot tik Ilgā laika periodā, tad jāatdod šis pakalpojums privātajiem servisiem.
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Ielūguma noformēšana
Es pasūtīju ielūgumu savai māsai 27. Oktobrī un samaksāju par to valsts nodevu 9.00 eur apmērā tā noformēšanas laikā! Joprojām, izsaukums vai ielūgums (ielūguma nr.102-282370 pieprasījums k. Berdo) nav apstiprināts. Referente no Pmlp Rīgas 3. Nodaļas raksta: tā, kā par šo pieprasījumu nav samaksāta valsts nodeva 9.00 eur apmērā tā noformēšanas laikā, tad šis pieprasījums tiks atstāts bez izskatīšanas. Aicinu noformēt jaunu ielūguma pieprasījumu, procesa laikā apmaksājot valsts nodevu portālā www.Latvija.lv.
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Slikts serviss
Šodien atnācu izņemt pasi. Qticket radīja, ka jāgaida 50 minūtes. Tā vieta nosēdēju nepilnas 3 stundas. Jo ņēma 5 numurus stundas laikā! Vai tas tiešam ir normāli? Vecam cilvēkam jāsēž 3 stundas, lai 3 minušu laika dabūtu dokumentu? Jums te 14 darba vietas, vai tiešam nav iespējams uztaisīt 1 priekš saņemšanas? 5 numuriņi stundā, tā jau ir ņirgāšanās par cilvēkiem!
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Pases izsniegšanas kārtības pārkāpums
Pamanīju sistemātisku pases vai id kartes izsniegšanas kārtības pārkāpumu. Un tas tiek darīts apzināti. Pēdējo apliecību saņēmu četru policistu klātbūtnē, kur tika sastādīts paziņojums par to, ka ir pārkāpta personu apliecinoša dokumenta izsniegšanas kārtība. Biju spiesta parakstīt veidlapu par dokumenta saņemšanu, neļaujot iepazīties ar personu apliecinošu dokumentu vai pašu pasi par kļūdām dokumentā (pase vai id) mani mulsināja arī tas, ka piesakoties jaunai pasei vai id, man iedeva veidlapu...
Ieslodzījuma vietu pārvalde - Administrācijās attieksme
Administrācijas attieksme pret ieslodzītājiem neciešama raksta pārkāpumus pēc priekšnieka velmes cik diena nepieciešams lai ieslodzītie netiktu uz komisijas sēdēm. Ka ari visiem uzspiež rehabilitācijas centru atkarīgajiem pat ja ieslodzītais vienreiz pārkāpis likumu braucis iereibis, neizejot rehabilitāciju kas ilgst 4 mēnesi nav iespējams atbrīvoties pirms termina. Un uzskata to ka cilvēks ir alkoholiķis likuma teikts ārstēšanās ir labprātīga bet resocilizajis plāna iraksta nejautājot, un...
CSDD - Labs serviss
Cienījamā csdd komanda, vēlos izteikt sirsnīgu pateicību par jūsu profesionālo apkalpošanu. Jūsu darbinieku atsaucība un zinošās konsultācijas man palīdzēja ātri un vienkārši nokārtot visus nepieciešamos dokumentus. Ir patiess prieks sadarboties ar tādu komandu, kas nodrošina augstus pakalpojumu standartus un rūpējas par klientiem. Jūsu ieguldījums ir nenovērtējams. Turpiniet šajā gars, un es noteikti ieteikšu jūsu pakalpojumus arī citiem! Paldies! Ar cieņu, ausma.
CSDD - Rupjš un nekvalificēts darbinieks
Labdien. Vēlos ziņot par nekompitentu un rupju darbinieku. Vārdā Roberts Sproģis. Veicot mana automobīļa tehnisko apskati vairākkārt tik pārkāptas personālās robežas, kā arī darbinieka attieksme un uzvedība neliecina par viņa kompetivitāti. Sāksim ar to, ka bagāžnieka nodalījums tika aizvērt ar spēku, kaut tam ir paredzēts pašpievilkšanās mehānisms. Neizmantojot to tas tiek bojāts. Jautājot vai nevar saudzīgāk saņēmu rupju atbildi. "Par tādu ir jābrīdina". Tālāk motora pārsegs tika aizcirsts ar...
Latvijas dzelzceļš - Latvijas dzelzceļš / Neapkopta stacija
Ļoti neapkopta stacija Jugla,Rīgā. Ataugušās liepu zaru atvases,traucē iziet cilvēkiem cauri stacijai. Vienā pusē dzelzceļam atrodas skola,otrā pusē bērnudārzs. Tad nu vecākiem ar bērniem jāspraucas cauri zariem. Traucējošas ir tikai divas liepas ,un tikai apakšējie zari. Būsim pateicīgi, ja ņemsiet to vērā.
CSDD - Darbinieka neprofesionāla pieeja tiešajiem darba pienākumiem
Vēlos izteikt sūdzību par darbinieku RAIMONDU VORPU. 12.10.2024. veicu savas automašīnas tehnisko apskati Valmieras CSDD filiālē. Pēc automašīnas tehniskās apskates, ko veica darbinieks RAIMONDS VORPS, darbinieks ļoti NEPROFESIONĀLI un NECILVĒCĪGI attiecās pret saviem tiešajiem darba pienākumiem. Atnākot, lai paziņotu tehniskās apskates rezultātus, nekāda komunikācija nenotika, tika ielīmēta automašīnai logā uzlīme un tikai tad paziņots, ka kaut kas nav ar labās gaismas spuldzi, netika izrunāta...
CSDD - Krāpšana
Inspektors bija ļoti augstprātīgs, izmeta mani no eksāmena par vismazāko sīkumu. Mašīnu noliku stāvvietā precīzi un kārtīgi, bet viņam vienkārši nepatika, kā tas bija izdarīts. Nekavējoties lika braukt atpakaļ uz csdd. Tas notika 11: 30 no rīta, un visticamāk viņš gribēja aiziet pusdienās ātrāk, apēdot manus 45 eiro, ko viņš būtībā nozaga. Tādu kretīnu mūsu valstī ir jau par daudz.
Esplanādes 1 - Slikts serviss
Šī izstādē ir pilnībā likvidējama, , es ierados tajā patversmē, ar tādu naidu pret mani izturējas, Rīgas domei ir jāapsver iespēja tādu iestādi kā patversmi, visus dzen ārā bezpajumtniekus es ar Rīgas pilsētas deklarāciju nevarēju šo pakalpojumu saņemt, man bija jānaksņo zem klajas debess, par ko tie parazīti saņem algas tik lielā namā? Mani otrās grupas invalīdu nepienēma, māja stāv tukša es vēl paliku līdz vēlai naktij apskatīties vai logos deg ugunīs,? Rīgas domei un labklājības ministrijai ir jāapsver iespēju likvidēt to patversmi.
Valsts darba inspekcija - Nepilda savus darba pienākumus
Labdien! Darba inspekcija varētu atbraukt un paskatīties, kā strādā kurinātājs nīgrandē. Jo viņš ir apņēmies kurināt četras ēkas un netiek ar to galā. Vienā no daudzstāvu mājām dzīvoju arī es kuru viņš kurina un otrdienas vakarā viņš šo māju gandrīz uzlaida gaisā. Viņš piemeta malku un aizbrauca mājā. Ūdens uzvārījās un viss gāja pa gaisu.
CSDD - Slikts serviss
Vēlos izteikt sūdzību par indivīdu raimonds vorps. Ļoti iedomīgs, augstprātīga attieksme. Apskates laikā netika teikts neviens vārds, ka mašīnai būtu kādas problēmas. Beigās vienkārši nometa lapu uz blakussēdētāja krēsla bez paskaidrojumiem, pateica ka jālabo mašīna un vienkārši aizgāja.
Valsts socialais dienests - Slikts serviss
Sveicināti, sanācis tā, dzīvojis Rīga, tēvam palicis slikti, nākas atgriezties Ventspilī, beigas tēvs nomiris, ja sociālie iedevusi kopeicinjas uz berem un tā talka, protams, bērēs maksāja 1115 euro, par dzīvokļi paradi 1000 euro, palicis, bez kapeikas kabata, pēc problēmas risināšanām, pagājis laiks, est jau gribas, Ventspilī, darbu atrast nesanāk, ar darbiem aizbraucis, pat Aloja kur ļoti smuki, nav iedevuši līgumu un nostrādājis, tiri degvielai, līdz majam, vairāk notērējis, nekā nopelnīji...
CSDD - Не говорят по русски
Пришёл в csdd зарегистрироваться на сдачу экзамена, по русски не понимают, специально говорят по латышски и издиваются над этом.
Vdeāvk - Nepatiesa veselibas un darbaspējas novērtēšana
Tādas aizdomas ka nosūtītie dokumenti netiek lasīti, izdrukā sagatavotu sagatavi, uzraksta vajadzīgo datumu, parakstu un lēmums gatavs. Pēc atkārtotas pārbaudes piešķirta no jauna 3 invaliditātes grupa, kaut gan pēc Mrt, un citu ārstu slēdziena situācija ir mainījusies uz slikto pusi, pārvietošanās bez palīglīdzekļiem apgrūtināta, bet kā noprotu komisija tādos sīkumos neiedziļinās, neatmaksājas.
CSDD - Auto reģistrācija
Vēlos izteikt sūdzību par darbinieku, kurš veica transportlīdzekļa reģistrāciju. Es kā jau iegādājoties auto no kaimiņvalsts, man līdzi bija tikai pirkšanas un pārdošanas papīrs ar abpusējiem parakstiem un bilde no tehniskas pases kopija. Tā kā auto veicu uz sievas reģistrāciju, palūdza sievas dokumentus, tad kko datora tur pabakstīja, tad lika auto piedzīt uz numura salīdzināšanu. Salīdzināja, viss ok, ejam atpakaļ, tad viņš bagsta tālāk to pc, pēctam printē, ar mārkeri iekrāso un dod lapu...
CSDD - Pēc TA auto motoram jāmaina galva
Jūnijā savu auto aizdzinām uz TA jēkabpilī, paņēma mūs jauns puisis P. Striks. Viss jau būtu labi, ja pēc atgāzu pārbaudes nebūtu sācis klaudzēt motors. Izrādās ka, lai pārbaudītu atgāzes, mašīna tika gāzēta līdz 5,2 apgriezieni, ja mašīnu var gāzēt tikai līdz 4,2. Tā visa rezultātā motoram jāmaina galva, jo saliekti ir trīs vārsti un vēla kaut kas. Auto mehāniķis teica, ka viss tas ir no nenormālās gāzēšanas. Kopš kura laika ir jāgāzē tik daudz, lai pārbaudītu dūmainības koeficientu? Paldies P. Strikam par papildus izdevumiem auto remontam. Vairāk uz Jēkabpils ta savu auto nedzīšu.