Meklēšanas rezultāti
Mebelesir.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Nemācēšu teikt par preču kvalitāti, jo preci neesmu saņēmis. Piegādes termiņi tiek pārcelti un pārcelti. Piegāde ievelkas mēnešos un attaisnojumi vienmēr mainās, un ir ļoti dīvaini. Briesmīga komunikācija, neskaidras atbildes, meli par laikiem un kavējuma iemesliem, kā arī klientu apkalpošanas "speciālistu" gramatika ir ļoti zemā līmenī. Līdz tam, ka ir grūti saprast teikuma kontekstu... Pircējiem neiesaku iegādāties - skapjus (NOTEIKTI). Uzņēmumam iesaku nomainīt nosaukumu uz Mēbelesnav.lv
Biowood.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Tik jauki jums tie biowood.lv melo ka pilnīgi pierādot to ka viņu 30% rudens atlaide ir tieši tādā pašā Cenā kā pirms mēneša viņi mani uzreiz nobloķēja. Staļos bez izdomātas viltus atlaides ir pat lētāk. Sanāk ka biowood.lv pārdod pa 687 euro, bet staļļi bez atlaides savu produktu 531 euro. Jums neliekas smieklīgi muļķīgi kā viņi rīkojas?
Es noteikti visiem visiem ieteiktu sekot līdzi šiem abiem diviem, jo ik pa laikam biowood.lv publicē atlaides kas ir tādā pašā Cenā kā bija pirms tam.
Esat...
RSU stomatoloģijas institūts - Neadekvātas cenas, rupja attieksme (Sūdzība)
Ļoti neiesaku izvēlēties stomatoloģijas institūtu. Absolūti neadekvātas Cenas, par tām arī netiek sniegta nekāda informācija. Zini cik jāmaksā kad rokā iespiež rēķinu. Visi profesionāļi (pat garderobiste!) nejauki. Vienīgā pozitīvā lieta ko varu teikt ir par ķirurgu Edgaru sēju un māsiņām kas operēja kopā ar viņu, absolūti mīļa un perfekta attieksme. Bet ļoti, ļoti neiesaku šo iestādi brekešu likšanai un godīgi sakot jebkam citam. Lūdzu izvēlaties citu iestādi.
Ruslans Straķis - Krāpnieks, melis (Sūdzība)
Lūdzu atsaukties visus, kas ir cietuši no šī krāpnieka un meļa Ruslana Straķa. Apkrāpti ir uzņēmumi un privātpersonas. Viņš ir melis un liekulis un ja godīgi pilnīgs bomzs ne jau nu uzņēmējs, visi biznesi jau sen likvidēti jo nav bijis Ruslanam prātiņš tos attīstīt, ziņu ka ar telpu iri ir uzmesti cilvēki, viņš citiem cel neslavu, it ka izmeklētājs kas uzdodas par Gunti Abolu izmeklē grupējumus, varbūt viņam Tvaika iela palātu uz dzīvi atvēlēt?
Auto Prim SIA - Atklāta krāpšana (Sūdzība)
Uzņēmums nodarbojas ar cilvēku apkrāpšanu. Pa telefonu Jums stāstīs, ka auto ir savesti tehniski kārtībā, visi defekti novērsti. Kad aizbraucu skatīt Opel Astra 1.4l , motors vārījās 110grādos, galvas blīve beigta un eļļa līst no motora, akumulators beigts, bremzes sliktas un lēni ieskrienas auto. Līdz tam biju sazinājies ar šo kantori 6 reizes un teicu ka auto ir vajadzīgs opim un ka braucu ar autobusu no Rīgas uz Alūksni ar ticību ka nav meli, jo auto tiešām būtu naudas vērts ja vi...
Bite - Krāpnieki (Sūdzība)
Aizgāju nopirkt telefonu, bet pārdevēja nepārdod telefonu bez Go3, jeb jāņem jauns numurs, kuru man nevajag! Galvenais melo ka nevar paņemt telefonu jo vajag jauno numuru, jeb go3! Stāvēju stundām salona, strīdi, iztērēts laiks, pierunāja lai ņemu to stulbo go3 ka pēc gada var lauzt līgumu pa 25e... Neiesaku ielaisties ar to uzņēmumu, krāpnieki... Nevajadzētu man steidzami telefonu, būtu pasūtījis ar kurjeru... Esmu rakstījis [slēpt]@bite.lv viņiem vienalga, ka tik kādam iesmērēt...
Dental Septiņi - Slikts zobu higiēnas serviss (Sūdzība)
Briesmīga attieksme pret pacientu, nepasaka kad, kas jādara. Aicinot iesēsties krēslā, nav iespējams iesēsties, jo ārste nevar pabīdīt malā savu darba galdu. Vienam no gudrības zoba tīrīšana nemaz nebija. Visa mute nosmērēta netīra, ko pēc procedūras tā arī atstāj. Diegojot zobus, ciešākā spraugā pārplīst zobu diegs, tāpēc tālāk izlemj vairs nediegot.
YOU ARE events - Krāpšana (Sūdzība)
Izvairieties no biļešu iegādes You are events organizētajiem pasākumiem. Pasākumi tiek regulāri pārcelti vai nenotiek, nekomunicē ar klientiem un neatmaksā iegādātās biļetes par nenotikušajiem pasākumiem, kā arī ilgstoši melo. Tuvākie krāpnieciskie pasākumi: todes Liepājā zivert Valmierā zivert liepājā
Dr. Jūlijas Katkevičas zobārstniecības prakse - Bojāts Nervs (Sūdzība)
Pirms 2.5 gadiem raujot ārā gudrības zobu, trāpīja
anestēziju nervã. Pirms raušanas neuztaisīja rentgenu, iespējams, tas ir iemesls kādēļ trāpīja ne tur kur vajag.
Man vēljoprojām ir nejūtīga pus mēle un smagana zem izrautā gudrības zoba. Vēl aizvien ļoti ceru, ka bojātais nervs atdzīvosies, jo nevēlos sadzīvot ar to visu mūžu. Diemžēl šo klīniku neiesaku izvēlēties, ja vēlaties salabot zobus bez problēmām. : - (
1a.lv - Melo par piegādes datumu (Sūdzība)
Pasūtīju telefonu, bija rakstīts, ka varēs saņemt pēc 2 dienām, pēc pasūtījuma izdarīšanas atnāca ziņa, ka par mēnesi pārceļas piegādes datums, labi gaidīšu. Divas dienas pirms otrā ieplānotā datuma speciāli uzrakstīju vai piegādes datums ir spēkā un tad arī saņemšu telefonu, pateica, ka jā. Pagāja viena (!) diena un atsūtīja, ka vēl mēnesis būs jāgaida. Tā ir atklāta melošana un rupji sakot cilvēka čakarēšana.
Tet - Drošības nauda (Sūdzība)
Samaksāju drošības naudu 50 euro apmēra ko šie krāpnieki nevēlas atgriezt. Jo itka kavējot maksājumus. Katru mēnesi tiek viss apmaksāts. Alga man mēneša sakuma samaksāju par iepriekšējo mēnesi bet nekad nesu bijis parāda. Tāds meļu kantoris. Tāpat ka sameloja kad kā daudz bērnu ģimenei būs pirmie 100kw pa brīvu bet tikai valsts atbalsts 20 neuro.
Mihails Ozols - Krāpšana (Sūdzība)
Izīrē dzīvokli Nīcgales ielā 11 (dzīvoklis 36) bez īsta līguma "uz gadu", taču pēc 2 mēnešiem paziņoja, ka 3 dienu laikā jāizvācas. Pats Mihails pilnībā neadekvāts, acīmredzami slims, uzbāzīgs ar dievticību slaists, kurš tikai Sola, bet neko neizdara; apsūdz par īres nemaksāšanu. Dēvējas par Mihailu, bet uz papīra un luminor konta ir vārds Jānis ozols. Mihails ir arī paradījies sudzibas.lv pirms 8 gadiem https://www.sudzibas.lv/sia-well-met-apmelosana-krapsana-c36715. Uz šo cilvēku uzdūrāmie...
EVR Development SIA - Nesamaksā par darbu (Sūdzība)
SIA EVR Development ik pa laikam maina savu nosaukumu un adresi, bet valdē paliek vieni un tie paši cilvēki: Rolands Grigorjans +371 29106267, Viktors Krišjansons +371 27879797 apkrāpj apakšuzņēmējus - kad darbs izdarīts neceļ klausuli, izvairās no sarunām, melo, ka nav saņēmuši naudu no galvenā pasūtītāja /ir zināms, ka nauda saņemta/ un nemaksā. Acīmredzami gatavojas uz kārtējo maksātnespēju, lai pēc tam "ceptu" jaunu uzņēmumu un turpinātu zagt tālāk. Juristi neko nevar padarīt, bet policijai acīmredzot šādi gadījumi neintersē, ja reiz gadiem šī shēma darbojas.
Kaspars Vanaga - Parādnieks un slikts īrnieks (Sūdzība)
Kaspars vanags dzimis 1998. Gada 18. Maijā
regulāri kavē maksājumus, palika parādā, bieži melo t. S. Savējiem par izlikšanas iemesliem, vilto bankas pārskaitījuma izrakstu, uzrādot, ka ir samaksājis,.. Varu turpināt.. Arī citās iestādēs ir parādnieku sarakstos, iespējams tuvojas tiesu darbi.
Pa 20 mēnešiem dzīvoklis nolaists, ka bail skatīties.. Nekas nav tīrīts, daudz kas sasists vai salauzts, saskrāpētas sienas, parādījušies daudz traipi un pleķi uz sienām, vannas, veļasmašīnas, kas nav...
AtrisinātaDPD - Slikts serviss (Sūdzība)
Ļoti slikts serviss, neapmācīti darbinieku, kuri neprot pildīt savus darba pienākumus vai arī izplata nepatiesu informāciju un melo klientiem, tikai lai saglabātu uzņēmuma labo slavu.
Sieviete no klientu apkalpošanas telefona sarunā teica ka paku nevaru saņemt, jo tā ir izrādījusies par lielu, bet kad sūtītājs sazinājies, viņam apgalvots, ka paka būšot nākamajā dienā. Tomēr man kā saņēmējam jūsu serviss nekādu informāciju nav devis, ja pats nezvanītu un neprasītu. Ļoti lēni, nekvalitatīvi un...
Bite - Naudas izkrāpšana par internetu kurš nedarbojas (Sūdzība)
Mans mobilo sakaru operators ir Bite, šajā kompānijā esmu paņēmis mājas internetu. Šis internets nestrādā, vairākus mēnešus eju uz klientu apkalpošanas servisu kur man pateica lai nomainu sim karti, es to izdarīju, nekas nemainījās, tad man pateica lai nomainu rūteri, iegādājos jaunu rūteri, internets nestrādā tāpat. Sazinājos ar biti atkal un tagad man pateica ka man jāpērk papildus antena. Esmu neizpratnē kas man vēl ir jānopērk lai viņu internets strādātu. Nevaru arī atslēgt šo māja...
Jelgavas novada būvvalde - Slikts serviss (Sūdzība)
Pēdējā laikā nav iespējams sadarboties ar būvvaldes pārstāvjiem. Lietas stāv Rindā mēnešiem bez nekāda iemesla. Uz epastu neatbild vai atbild ar atrunām vai vienkārši melo. Tiek noraidīti visi! Iesniegti projekti, norādot neeksistējošus likuma pantus. Būvvaldes priekšnieks nemāk adekvāti atbildēt uz jautājumiem.
Meronika Meikšāne - Īrē dzīvokli, neko nemaksā, visu laiku melo (Sūdzība)
Veronika Meikšāne īrēja dzīvokli. Iebrauca dzīvoklī un nesamaksāja ne centa. Visu laiku izdomā jaunus "stāstus". Vieniem cilvēkiem stāsta vienu, citiem - citu. Attiecīgi par brīvu dzīvoja dzīvoklī, lietoja internetu/televīziju, elektrību, gāzi un citus komunālos pakalpojumus un nemaksāja. Šī iemesla dēļ viņai nācās izbraukt. Izbraukšanas dienā nesamaksāja ne centa, pasakot, ka par ko tad ir jāmaksā, ja viņa tajā dzīvoklī vairs nedzīvos? ! Esiet uzmanīgi!
Rāmkalni kafejnīca Depo Berģi - Pateicība (Sūdzība)
Labdien. Vēlamies mīļu paldies pateikt depo Berģi kafejnīcas darbiniecēm Innai un mārītei. Tāda kafejnīcā ir paties prieks iet pamieloties. Ļoti laipnas, atsaucīgas un vienmēr garšīgs ēdiens. Ir patīkami ka prot uzklausīt un pasmaidīt lai veicas meitenēm. Mīļš paldies.
AB Recruitment - Krāpšana (Sūdzība)
Solīja iekārtot darbam Beļģijā, ar 500 eiro algu nedēļā, dzīvošanu savā istabā, atsūtīja pat video, kāds darbs man būs jādara, bet bija pavisam kautkas cits, kā arī mani atveda uz Nīderlandi, nevis Beļģiju, biju šokā. Nīderlandē neviens nesagaidīja, gāju meklēt pati to aģentūru, beigās atradu, man iedeva, gan darbu, gan dzīvošanu, bet, mani ieveda tādos laukos, kur nebija pat normāli veikali, izņemot vienu mazu bendzītalonkas veikalu, kur Cenas bija kosmiskas un visa alga aizgāja pārtikā un...