Reitings Tirdzniecības centri
Olimpia |
Rīga Plaza |
RUSE |
Domina, Maxima - Slikts serviss
Sveiki! Ierodoties Maksimā iegāju tirdzniecības zālē viena pati un devos pie letes, kur sver sitos jau sagatavotos ēdienus un salātus. Pieredzēju apkalpošanu zem 0, jo mani rindā it kā nemaz neviens neredzēja. Kas, protam, man sāka likt justies sašutušai. Devos uz informācijas centru un rakstīt sūdzību, kuru pievienoju arī šeit... Veiksmīgu dienu vēlot, Ar cieńu, Samanta Švarca
Maxima - Slikts serviss
Sveiki, mani ļoti neapmierina, ka man kā klientam ir jāgaida kamēr iepriekšējais klients paņem savas preces, jo pie kasēm stāv ziedi un kasieris nespēj pilnvērtīgi strādāt, jo viņam ir jāgaida, kamer iepriekšējais klients paņem preces, jo vienkārši nav vietas.. Es negribu lai kāds paņem manu preci un svešu man nevajag..
Līgumsods par autostāvvietas lietošanas noteikumu pārkāpumu autostāvvietā CP11 VIVO Centrs - Naudas soda piemērošana
Nav saprotams par ko ir piemērots sods 11 eiro apmērā autostāvvietā CP11 VIVO Centrs 14.01.2018., Nr. 951490, Jelgavā, Katoļu ielā 18. Ieejot VIVO centra veikalā pl. 15:30 automašīna Opel reģ. nr. HG2235, nekavējoties tika piereģistrēta, uz displeja parādījās uzraksts, ka atļautais stāvēšanas laiks ir līdz pl. ~17:30. Lūdzu sniegt atbildi par, manuprāt, netaisnīgi piemēroto soda naudu. Dzidra Kreišmane, 29431756
Zvaigzne Abc - Attieksme, nekompetence
Cilvēkiem, kuri vēlas pieteikties darbā apgāda zvaigzne abc grāmatnīcā tirdzniecības centrā rīga plaza iesaku būt ļoti piesardzīgiem, jo hiperjautrā veikala vadītāja diāna saulīte ir ļoti subjektīva (neobjektīva) savos vērtējumos par darbinieka kompetenci un piemērotību. Savukārt visgudrākā un brīnišķīgākā ir vecākā pārdevēja zanda, kurai sen pienāktos vadīt kādu veikalu.
Kurši Tirdzniecības nams Krasta ielā - Nekvalitatīva apkalpošana un prešu kvalitāte
Pēc ienākšanas šajā tirdzniecības namā "Kurši" Jums klāt uzreiz pieskries pārdēvēji, kuri diezgan uzstājīgi mēģinās uzzināt apmeklējuma mērķi. Kad tas būs izdarīts, no jau tā neliela un nebūt ne tā vislētākā preču sortimenta piedāvās iegādāties dārgāko, tas būs izreklamēts visādā viedā, pielietojot zināšanas zinātniski teHniskajā fantastikā, ka "tam ir tādas ekstra funkcijas un jums vajag tieši šito". Patstāvīgi staigāt un kaut ko izvēlēties var neizdoties, jo visu laiku būs sekošana un arī...
Rimi - Slikta ēdiena kvalitāte
10. Decembrī ap 20:00 iegāju "RIMI" veikalā, kas atrodas tirdzniecības centrā "Spice". Nopirku pie siltajiem ēdieniem Gruboto ar tītara gaļu. Ēdiens bija trekns un ne pārāk garšīgs. Iepriekš biju t/c "Damme" pircis, ēdiena kvalitāte bija krietni labāka. Vakarā apēdu ēdienu un nākamajā rītā norāvu šķidro. Tagad darbā sanāk ik pēc 20 min uz tualeti skriet lai bikses nepie*iršu. Paldies "Rimi".
AtrisinātaMaxima - Krievus apkalpo bez rindas
Tracina situācija, veikalā garas rindas, viena kase veras ciet un ir uz lentas paziņojums valsts valodā, ka kase slēgta. Es to ņemu vērā un vēl citas valsts valodu protošas personas nostājamies garās rindās. Pie slēgtās kases pienāk ,,tūristi,, un ar vārdiem ,,vova tut svobodno,, paņem brīdinājumu nost un viņi tiek apkalpoti ārpus rindas. Cik ilgi manā valstī,, indiāņu tūristus,, apkalpos bez rindas, kamēr es valsts valodā lasoš cilvēks gaidīšu rindā. Vai arī man personīgi vajag iejaukties un aizstāvēt savas tiesības savā zemē ar dūrēm? Tiešām pasakiet kā Rīkoties?
Gards - Krāpšana
Gardam ir lojalitātes kartes, kurās var veidot uzkrājumu, līdzīgi rimi vai maxima kartēm, BET Gardā ar to nevar nerēķināties, par akcijas precēm.
Maxima - Drausmīga attieksme pret darbiniekiem.
Labdien! Es gribu uzrakstīt sūdzību par Maximas darbinieci Larisu Pakhokovu.Viņa histēriski bļauj,un lamājas uz darbiniekiem,izmantojot tādus krievu lamu vārdus kā "SUKA" un c...Darba kolēģes sūdzas kad pēc tādas atieksmes naktī nevar gulēt radās murgi.Kad es nācu uz darba interviju Maximas veikala vadītāja teica kad tagat pēc ZOLITŪDES negadījuma atieksme ir mainījusies?
ELVI - Cenu zīmes, derīguma termiņš, darbinieks
1. Kļudainas cenu zīmes. _ pārsteigumi pie kases. Pāri reizes vīlos pie kases un tad sāku sekot līdzi etiķetem, cenu zīmēm, svitru kodiem. Saskartie piemēri šodien: 1) izlikta akcijas cena virsū pavisam citam produktam. 2) vispār nav atrodama cena. 3) cenu zimes samainītas (letaka uz dargako un otradi) 2. 1) iegādājos šodien cepumus kuri ir sabojajušies, slikti vissu vakaru (un tie ir cepumi_ kas glabāties var ilgāk nekā krejums... Nu kā to var dabūt gatavu) 2) sveramie salāti bija...
Tukumā lielveikals Rimi - Krāpšana
Iegādājos 12.11.2017. , itkā stereo austiņas, plkst.15.05, jautāju pārdevējaij ja man nederēs varu nest atpakļ, tik lai čeku nepazaudēju. Nederēja jo skanēja kā mono. Aiznesu atpaklj, austiņas, neņēma pārdevēja atpakalj. Uzskatu ka tā ir pircēju mānīšana. Viela pārdomām citiem pircējiem. Iegrābos, vajadzēja pirkt oriģinālā veikalā...
Reserved - Darbs stilistam
Pieteicos Reserved veikala uz Vizuālā merčendaizera jeb stilista vakanci, ļoti ātri saņēmu pozitīvu atbildi un pēc paris dienām uzsāku darbu. Jau pirmajā mirklī likās daudz dīvainību tieši ar STILISTA vakances darba pienākumiem ( iepriekš biju strādājusi šāda veida darbu), veikala vadītāja lika sveicināti klientus, taisījās mācīt darbu ar kasi un gribēja dot pārdevēja formu. Izrādās ka šajā veikalā stilists neveic tikai preces prezentēšanas un izkārtošanas darbus, bet papildus vēl pilda...
Cityparks - Мошейники
Уважаемые водители! Предлагаю бойкотировать те торговые центры, где занимаются рэкитом www.cityparks.lv. Пускай торговцы терпят убытки и тогда они сами будут с ними бороться! Например на виенибас гатве 113. Вешают штрафные квитанции просто так без всякой мотивировки, не приводя никаких доказательств. , потом прячутся и выискивают следующую жертву.
ALTA S t/c Maks - Briesmigs veikals
Ienākot un izejot no šī veikala, tiksat aprunāti atilkušo dienas daļu ( secinājums personīgās pieredzes) ! Vairākas reizes tiku dzirdējis, kā veikala vadītāja ar darbiniekiem arprunā citas darbinieces, nemaz nekautrējoties no pircēju ausīm, bija ļoti nepatīkami klausīties kā tiek aprunātas pazīstamas sievietes! Pienākot pie gastranomijas nodaļas darbinieces vienmēr ir tik neapmierinātas un aizrāvušās "uzsist" kārtējo klaču, ka pazūd vēlme iegādāties vēlamo produkciju! Runājot par produkciju -...
Mūkusalas Biznesa Centrs - Nepamatota sodīšana
Iesaku neapmeklēt biroja ēkas Mūkusalas ielā 42A (tur ir arī Tele2 apkalpošanas centrs). Tur nav kur nolikt mašīnu, ilgi riņķoju, kamēr 1 brīvu vietu rindā starp citām automašīnām, bet ne uz ietves, zālājos vai brauktuves vidū, atradu. Kad atnācu atpakaļ, uz stikla bija šāda lapiņa. Tā arī nesaprotu, vai tas kāds joks maksāt kaut kādai Raunas pagastā reģistrētai firmai, vai arī tas ir firmas Mūkusalas biroju centrs stils - savā mājas lapā reklamēt savas 900 stāvvietas, bet realitātē sodīt autobraucējus par apmeklēšanu.
Gards SIA - Некачественный товар
Не качественный товар, китай в тридорога, купили поводки для блесен, рвутся с усилеем в рти раза меньше заявленного на упаковке, на прозбу о возврате денег или обмене товара-отказали, даже не пытались разобратся НЕ ПОКУПАЙТЕ у них ничего, не дорожат онисвоими клиентами и репутацией
Rimi Audēju iela - Nenormāla situācija Rimi
Rimi uz Audēju ielu liela problēma. Katru dienu strādā tikai viena vai maksimāli divas kases no sešiem, pa desmit cilvēkus gaides pa 5 minūtes katrais.. Es katru dienu kavēja darba. Tak ir nenormāli. Kad es prasu kasieriem kāpēc tā iznāk viņi rupji man atbildēja. Lūdzu vajag kaut ko darīt es teicu atkal katru dienu kavēja darbā.
T/C Alfa, apavu veikals "Aldo" - Nekvalitatīva apkalpošana
Šodien biju nepatīkami pārsteigta ar T/C Alfa, apavu veikala "Aldo" personāla attieksmi. Iegājot veikalā, ieraudzījām ar māsu skaistas kurpes, piegājam pie meitenēm pārdevējam. Mums nepieciešamu izmēru bija jāprasa piecas reizes, jo meitenes pavisam mums nepieversa uzmanību, sarunājoties savā starpā. Pie tām, veikalā nebija gandrīz neviena cilvēka. Kad beidzot dabūjām kurpes, māsa uzmērija, kurpes patīka, bet izdomājam, ka iesim paskatīties vēl, jo tikko atbraucām un iegājām pirmajā apavu...
AtrisinātaOptimus Mēbeles - Slikts serviss
Kad šis murgs vienreiz beigsies? Vai tad tiešām ir tik grūti to nolādēto darba laiku samainīt? Domāju ka no plkst. 9:00 būtu normāls darba laiks, kā vairumam veikalu Tukumā. Kā tad lai es to mēbeli nopērku vai apskatu ja strādā no 10:00 , bet vakarā es fiziski nevaru paspēt. Dodiet taču iespēju cilvēkiem iepirkties Jūsu veikalā.
Rimi - Serviss
Rimi sācis attīstīt tualešu biznesu.Senāk ,tualetes bīja par brīvu, tagad 0.20 centu, ja to nav ,vari nobučot atejas rokturi,jo pieņem tikai 20 centu nominālus.Naudas kase citu nominālu nepieņem.Kauns par tādu servisu, cik zinu šādi pakalpojumi ir ierēķināti preces cenā ,tātad ,varbūt uz ateju biznesu, bosi sagrabinās kādus simt tūkstošus papildus.