Reitings Tirdzniecības centri

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
Olimpia
Rīga Plaza
RUSE

Cenuklubs - autostāvvieta

autostāvvieta šodien aizbraucu uz Cenu klubu piedrujas ielā, bija vajadzība nopirkt šo to, bet par cik jau iepriekš zināju ko tad man tas aizņēma kādas 5-7 minūtes. Bet izgājis no veikala, konstatēju ka nedaudz pamiksta riepa, šņāc pat, domāju nu fiksi līdz servisam jāaizbrauc, aizbrucu, tur man saka ka speciāli pārdurta, nu ko tad atausa atmiņā pāris tipi kas netālu no man auto tusēja, laikam gaidīja kad sākšu mainīt riepu, lai ko no mašīnas nočieptu. Fu pretīgi, veikals ok, bet nu manās acīs reputācija...

Cenuklubs - Izdara tikai to ko paši izdomā

Izdara tikai to ko paši izdomā Neiesaku nevienam apmeklēt šo autoservisu. Izdara tikai to ko paši izdomā, vai vajag vai nē, tas jau nav būtiski priekš šitiem mūlāpiem. Ka tik vieglāk pie naudas tikt, bet mašīnas problēma tā arī paliek neatrisināta. Žēl ka tik zemas kvalitātes autoservisi. Un ar solītajām atlaidēm ar stipri vien pieklibo. :(