Reitings Kafejnīcas, bāri

25%
Šašliku centrs
Restart Cafe

Bolt Food - Krāpšana ar piegādātu preci

Krāpšana ar piegādātu preci Dārgie Bolt food topošie klienti. Nesūtiet neko no viņiem. Klaja zagšana. Pasūtīju 3 picas, atveda uz citu adresi un stāsta ka atvesta manis norādīto. Ne tikai kurjeri nepārliecinās par saņēmēju bet arī nenoskaidro precīzi. Savukārt pati kompānija tikai noveļ atbildību ka nav precīzi minēts un viegli apmaldīties. Zaudēju naudu kuru viņi neatgriež, un protams preces arī nav. Salīdzinot ar wolt, kas tiešām rūpējas, šis ir galīgi zemisks kantoris. Iesniedzu patērētāju inspekcijā. Cerams viņi tiks galā ar šo iestādi

LIDO - Slikts serviss kasé

Slikts serviss kasé Sveicināti! 17.02.1921. Iegriezos lido Vērmanītī, Elizabetes ielā 65, lai nopirktu pusdienas līdzņemšanai. Vienmēr strikti ievēroju visus pandēmijas laika ieviestos noteikumus. Šoreiz, nodezinficējot rokas iegāju zālē bez paplātes... Jā, mana vaina, neapzināta! Saņēmu pusdienas un devos pie kases norēķināties par pirkumu. Tur es saņēmu tik rupju " sveicienu " no kasieres, ka uz brīdī apjuku. Tas, ka nebija paplāte, ir pārkāpums, jā, atzīstu. Toties tā vietā, lai kasiere pieklājīgi teiktu...

Cata - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar. Arī beidzot mans mērs ir pilns. Tas sakara ar maksājuma karšu termināļiem Ogres filiāles autobusos. Esat tik laipni un veiciet modernizāciju jo šodien bija 7 reize kad karšu termināls nepieņem maksājumu ar karti, visu laiku kaut ko domā šoferis restartē, bet tas pats notiek pēc tam kad nenotiek maksājums. Ne man vienam arī pārējiem cilvēkiem un šoferi ari teikuši ir kad esot ziņojuši vadībai.

Kūriņš - Неуважительное отношение к посетителям, хозяин заведения Хам !!!

Неуважительное отношение к посетителям, хозяин заведения Хам !!! Плохое отношение к русскоговорящим посетителям! Оскорбления в адрес посетителей! Приготовленное блюдо было не посолено, подано холодным. После замечания услышали возмущение в свой адрес. Бармен принципиально не говорит по русски, хотя прекрасно понимает. Не рекомендую данное заведение! Отвратительное отношение! Почитав отзывы на разных сайтах, понял что мы не одни такие!

Kūriņš - Slikts serviss

Slikts serviss Tiko saņemu zvanu un izziņu no iestādes īpašnieka ar apvainojumiem un rupjiem vārdiem. Labi ka man visi zvani pierakstās. Es esmu šoka 🤦‍♀️ārprāts kas par iestādi. Никому не рекомендую это заведение, хозяин сам лично позвонил и оскорбил за то что я оставила отзыв о них.

Kūriņš - Apkalpošana

Apkalpošana Pasūtījām ar bērnu vakariņas, pēc stundas zvanījām un jautājam kur ir mūsu pasūtījums, uz ko man pateica ka aizmirsa mūsu numuru un vairs nevedīs, ja gribat brauciet paši. Aizbraucam un paņemam, viss bija auksts. Sabojāts garastāvoklis ir uz visu vakaru. 👎👎👎👎

Mcdonald's - Krāpšana un drosibas līdzekļu, noteikumu neieverošana

Krāpšana un drosibas līdzekļu, noteikumu neieverošana Labdien! Nesen biju apmeklējis jūsu iestādi un ievēroju dažus drošības līdzekļu un noteikumu neievērošanu. Pirmkārt es pasūtīju pasūtījumu un gaidīju vismaz 30minūtes neskatoties uz to kad tur strādā vismaz 10 darbinieki un restorāns nebija pilns. Pats galvenais pārkāpums ir kad visi darbinieki kas kravā maisus ir ar cimdiem bet ēdienu gatavo bez cimdiem. Kā es varu zināt kad tie kas gatavo nav slimi ar covid 19 vīrusu. Ja jūs man centīsieties ieskaidrot kad iestādes darbinieki ar rokām ēdienu...

AtrisinātaHesburger - Neievieto preci

Neievieto preci Jau kuro reizi pārliecinos ka nevar uzticēties darbiniekiem, jāpārbauda ir paciņa ir kas pasūtīts, jo šodien no rita kārtējo reizi pasūtot burgerus nav ielikti divi lielie fri kartupeli un mērcītes, Rīgā, katoļu ielas hesburger, un vel reizes 6-7 ir bijis ka citos hesburger restorānos ari neieliek vai burgeri vai kādu fri kartupeļu paciņu, neiesaku tur iepirkties.

Mcdonald's - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Nekad nebija nekādu sūdzību, bet tas, kas darās tagad, jau šķērso visas robežas. Pasūtījumu pieņemt nemāk un nedzird, pasūtījuma laikā pie Mcdrive var atļauties vnk izslēgties uz pārus min un tad pienāk cits reģistrators. Pasūtījuma pieņemšanas punktā (tagad ne pirmo reizi) pavisam kko citu un galvenais ka čekā ir nepareizas Vienības, kur nu vēl runājot, ka pat neielik to kas ir pasūtīts! Ēdiens un arī dzērieni stipri zaudējuši savu kvalitāti! Pēdējās reizes liek apšaubīt turpmāko iepirkšanos šai iestādē. Sazvanīt nav iespējams! Žēl.

Lauku beķereja - Slikts serviss

Nekad nepasūtiet kūku šajā Bekerejā ja nevēlaties lai būtu sabojāti svētki... Viņi necep Kūkas uz pasūtījuma, bet vienkārši no Letes iemet kūku, kurā piedevām šķībi nogriezta un saplacināta... Un vēl piedevām pieprasa priekšapmaksu. Kvalitāte zem jebkuras kritikas.

Hesburger Valmiera Drive - Krāpšana

Krāpšana Regulāri iepērkos hesburger drīve Valmiera. Ļoti bieži neieliek visu pasūtīto. Aizmirst vai nu kartupeļus un pat burgerus. Obligāti jāpārbauda turpat pie lodziņa vai ir vis ielikts kas tika pasūtīts. Tas notiek regulāri. Esiet uzmanīgi un pārbaudiet savus pasūtījumus.

Hesburger Ventspils - Ļoti lēna un slikta apkalpošana

Ļoti lēna un slikta apkalpošana Nekas nav mainījies pēdējos sešus mēnešus. Palasot google atsauksmes par šo restorānu viss ir vecajās sliedēs. Pasūtīju ēdienu caur aplikāciju un norādīju saņemšanas laiku pēc 15 minūtēm, gaidīju 20 un kad pajautāju cik ilgi vēl būs jāgaida man nekaunīgi atbildēja ka vēl 20 minūtes, kopā tas jau ir 40 minūtes, rezultāts nokavēts autobuss. Kamēr gaidīju Rindā ienāca vēl vismaz trīs cilvēki un jautāja par savu pasūtījumu kuru gaidot 50 minūtes, stundu un 40 minūtes. Tā ir normāla uzņēmuma...

IK VIP Drive - Slikts serviss

Labdien! Ar draugiem bijām brīvdienās pasūtījuši paēst Vip Food serviss (Ik Vip Drive) reģ. Nr. : 51502039641. Saņemot pasūtījumu, ēdiens bija uz sitienu nevisai svaigs. Uz nākamo dienu palika slikti. Piezvanot pēc attiecīga numura 22003651 un izteicot pretenzijas, tas nebija pieņemtas. Lūdzu pārbaudīt attiecīgas firmas iepirktas produkcijas kvalitāti, produkcijas iepirkšanas vietu, tai skaitā izgatavošanas vietu un cilvēkus, kas to gatavo.

Mcdonald's - Rupjšs personāls

Rupjšs personāls Gaidot pasūtījumi, dzina laukā no iestādes. Ļoti rupji izteicās sieviete (vārdu nebiju saskatījusi) . Blakus bija māsa, kurai ir astma. Pēc likuma drīkst nenēsāt masku. Sieviete rupji izteicās viņas adresē, sāka saukt apsargu. Beigu beigās mūs izdzina, bet paspējām paņemt savu pasūtījumu. Māsai sākās lēkme pirms atbraucām uz mājām. Drausmīgs serviss un darbiniece. Pārtrauca nepārtraukti un neļāva pateikt nē vārda.

Mcdonald's - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Pirku Big Tasty komplektu līdzi ņemšanai. Kad ierados mājās sapratu ka Big Tasty vietā ir ielikts mazs Mcchikens. Lai izskaidrotu sīkāk tad tas ir nesalīdzināmi mazāks burgers. Tāpat kā vairākas reizes tiek neieliktas mērcītes, vai sajaukts mērču daudzums un ielikts krietni mazāk. Ieteiktu visiem 100% pārbaudīt saņemto pasūtījumu. Jūtos atkal apkrāpta un nepaēdusi.

Cata - Slikts serviss

Slikts serviss Kādā valodā ar tiem ir jārunā? !, lai beidzot vienreiz un uz visiem laikiem tiktu salabota problēma ar norēķinu karšu lasītāju "komunikācijas kļūdu"? !? !? ! Pilsētas centrā ir internets! Tas nav meža vidus! Citām kompānijām nav tādas problēmas, un, ja arī bija, viņu tās ir atrisinājuši! Vai tiešām esiet, ka nevar jau sazin cik ilgu laiku izlabot vienu! Problēmu! Cik reizes var teikt? !? !? !?

Hesburger - Slikts serviss

Slikts serviss Tika pasūtīts vistas burgera komplekts, kur norādīju lai burgeris būtu - bez tomātiem un bez siera. Burgeris ir uztaisīts ar tomātiem un ar sieru, ka arī izmantota nevis gurķu mērce bet paprikas, uz ko man ir alerģija, pārdevējs neko nepaziņoja. Briesmīgs serviss.

LIDO - Lidopiegāde 30% atlaide, un 30% mazāka porcija

Lidopiegāde 30% atlaide, un 30% mazāka porcija Mārketings jau labs. Taču kad saņem ēdienu, tad saproti ka neko neesi ietaupījis, jo esi saņemis par 30% mazāku porciju, kā būtu aizgājis pa taisno uz restorānu, un tur pasutījis ēdienu. Jo tur meitenes tiešām piepilda pilnu trauciņu. Pasūtīju kartupelu daivas ar cukgalas karbonādi, saņēmu divdaļīgajā trauciņā, kur kartupeļi tika ielikta mazajā nodalījumā, savukārt karbonāde lielāja... Varbūt sagadīšanās? Nee otreiz plovs piepildīts bija tikai 1/2 trauciņš.

Mcdonald's - Nepilna pasūtījuma saņemšana

Nepilna pasūtījuma saņemšana Jau kuru reizi pasūtu caur boltu un ja nemaldos jau 3 reizi kko aizmirsta ieliekot tik līdz pasūtījums virs 20 EUR tad 100% kkas trūkst, šodien piemēram neielika dubulto bigtasty...Bolts malaci ātri kompensē bet nauda nav jau galvenais, lūdzu ka jūs netiekat gala tad nevajag sadarboties ar boltu/woltu...ja nemākat strādāt tad lūdzu nedariet.

Mcdonald's - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien veicot pasūtījumu MCDonalds Akropolē, novēroju, ka viens no apkalpojošā personāla strādāja bez cimdiem tiešā saskarē ar ēdienu. Masūtījumā Big Tasty ar bekonu, bija viens niecīgs bekona gabaliņš 2x2 cm, siers nebija pakusis, dzeramajai glāzei nebija iedots līdzi salmiņš. Šada situācija ir pirmo reizi, jo iepriekš nekad nav sanācis būt sarūgtinājumā par pasūtījumiem. Ļoti žēl!