Bite - Negodīga kompānija
Esiet uzmanīgi, ja vēlaties aiziet prom no BITES. Ja darat to kaut vai mēneša pirmajā datumā, tad būs jāmaksā pilns rēķins par visu mēnesi. Katrs grib nopelnīt, to es saprotu itkā, bet BITE nu jau pārspēj visu. Sazvanīt kā klients un noskaidrot neskaidrības - maksas zvans (netraucējiet mūs vai arī maksājiet). Automātiskā rēķinu apmaksa - maksas pakalpojums (acīmredzot negrib savlaicīgu rēķinu nomaksu). Paldies BITE! No forša operatora esi kļuvusi par tādu, kura klients nevēlos vairāk būt!
Sveiki!
Lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected], mēģināsim noskaidrot situāciju. Jauku dienu!
Griezieties Regulatorā, citādi rezultāta nebūs!
Lasiet līguma noteikumus, tur ir skaidrā latviešu valodā rakstīts kādā termiņā tiek pārtraukts pakalpojums un ka samaksa tiek piemērota par pilnu mēnesi. Uz līguma ir Jūsu paraksts.
Да, есть такое что если решите уйти с Bite в начале месяца, то будете платить как за полный месяц.. Надо оплачивать вовремя счета (опоздаете с оплатой, будет штраф). Посмотрите в онлайн кабинете Bite, может у вас подключен антивирус за 2,49 евро...
Mana paziņa arī vakardien saskārās ar Bite, kaut gan līgums ar Baltcom bija. Nesakrītot iekārtas, redziet, kādas uzlika 75 gadus kdzei tādas nodod. Vairākus mēnešus staigā uz klientu centru nekāda rezultāta. Bite ir krāpnieku kompānija, neiesaku. Tagad jārisina jautājums par iekārtām nekompitenti darbinieki!
Tas pats.. aizgāju 18. datumā.. rēķins par pilnu mēnesi. Nevienam operatoram tā nav. Un vēl jautā, kas nepatīk.
kāpēc jāmaksā par GO3 -ne es viņu esmu prasījis ne man viņš ir vajadzīgs?