Meklēšanas rezultāti

Drogas - Krāpšana, slikts serviss ( Komentārs)

Krāpšana, slikts serviss Vienīgā problēma ko šeit redzu ir attieksme slikta . 1.Jo ja pareizi atceros tad no 1.aprīļa stājās spēkā jauni Drogas Kartes noteikumi . Katrs kartes klients to varēja izlasīt savā e pastā , kur tika par to paziņots . Bet jūs protams , par to neziniet , jo tā nemaz nav jūsu karte 😀 2. "Centi" uzkrājas pērkot preci bez atlaides , čekā iegādājāties preci ar atlaidi . Tapēc šoreiz nepienākas , līdz ar to čekā neuzrāda punktus , jo fiziski to tur nav . 3. Pārdevējs nevar noņemt no svešas karte...

S SRiga 23.12.2022
Komentāri 5 Tirdzniecība

Drogas - Slikts personāls ( Komentārs)

Slikts personāls Nu kad tev virs galvas stāv drogas strādniece un tu pat nevari normāli piecelties, tieši man nav patīkami. Lai stāv attālumā un skatās. Nevis kāpj tev virs galvas.

Drogas - Radio ( Komentārs)

Radio Radio klausies mājās/mašīnā. Ja strādājat Drogās, tad tas nav nekas tāds, bez kā nevarētu izdzīvot. Bankā arī neskan mūzika, bet cilvēki kaut kā pie griestiem nekarājas ienākot.

Drogas - Darba likumu kaut kas tur lasīja? ( Komentārs)

Darba likumu kaut kas tur lasīja? ...taču vaļā . Bet par to viņiem nemaksā , ka es dzirdēju ! Sapulcēs ar reģiona vadītāju uz tevi nenormāli kliedz par katru sīkumu .Viņiem gadiem ilgi nav iespējas iziet atvaļinājumā ,jo nav kurš aizvieto. Ar tādu darbu nekādas privātās dzīves nevar būt vienkārši .un redzot visu to ,kurš grib būt par veikala vadītāju ? Drogas no jums nav tik daudz ir prasīts no Jūsu vergiem - saremontējiet radio un nopērciet mikroviļņu krāsns lai kaut ko siltu varētu paēst pusdienlaikā kamēr jāskatās kamerās !

Drogas - Darba likumu kaut kas tur lasīja? ( Komentārs)

Darba likumu kaut kas tur lasīja? Kaut kā amizanti, ka Drogas, ar savu kā minimālo simtprocentu uzcenojumu nevar atļauties izmaksāt darbiniekiem cilvēcīgas algas. :D

Drogas - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Iepirkšos drogas.un?tavs viedoklis,mans viedoklis.

Drogas - Darba likumu kaut kas tur lasīja? ( Komentārs)

Darba likumu kaut kas tur lasīja? Sveiki! “KristīneunSabīne” vai tika atrisināts ar jums šis jautājums pati arī stradāju drogās un ar tadu problemu pati saskāros! Paldies iepriwkš par atbildi.

A Any1234 29.08.2022
Komentāri 11 Tirdzniecība

Drogas - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss "šo veikalu vairs neapmeklēšu (jo kosmētiku var arī nopirkt lielveikalos)kā arī citiem neieteikšu iepirkties drogās!" Sasmējos, lūk, analfabēts nobaidīja ezīti ar pliku dibenu :D

Drogas - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Nav vienalga? Samaksā par savu tualetes papīru un tinies izmantot pēc nozīmes, kas būtu ar kasieri runājams? Drogas ir laimīgi, ka par to niecīgo algu, pie viņiem vispar kāds cilvēks strāda!

Drogas - Drogas klienti ( Komentārs)

Drogas klienti Drogas vispār ir šausmas, gan cilvēki, gan kolēği. Un algas vispār nulle, ļoti nožēloju, ka strādāju mēnesi, vajadzēja iet ātrāk prom. Šobrīd daudz labāk Hesburgerā :D

Drogas - Valsts valodas nezināšana / nevēlēšanās to lietot? ! ( Komentārs)

Valsts valodas nezināšana / nevēlēšanās to lietot? ! Diemžēl pēdējā laikā Drogas apkalpošana notiek tikai krievu valodā. Tā kā nerunāju krieviski, tas sagadā problēmas. Apzinos Ukrainas situāciju, bet atļaut cilvēkam strādāt apkalpojušā sfērā nezinot valodu paliek par normu? Skumja situācija.

Drogas - Slikta apkalpošana ( Komentārs)

Slikta apkalpošana Jā, Latvijā strādājot Drogās ir ļoti viegla dzīve, drīz tās ukraiņu kasieres par miljonārēm kļūs 😁 Ja jau viss ir tik vienkārši, ko tad paši latvieši uz Drogām u.c. līdzīgiem uzņēmumiem neraujas strādāt?

Drogas - Slikta apkalpošana ( Komentārs)

Slikta apkalpošana Nu redz kā, sāpe dēļ tā, ka pati strādāji, nevis dēļ ukrainietēm. Drogas, malači!

Drogas - Slikta apkalpošana ( Komentārs)

Slikta apkalpošana Savulaik kad es pati strādāju Drogās par to pašu nožēlojamu algu- mums bija rājieni par katru nasasveicināto klientu vai viņam neizrādīto smaidu, vai nedod dievs ka kādam netika palīdzēts kādā jautājumā, un šobrīd mūsu krievu tautības cilvēkiem pat strādāt nav ļauts bez valsts valodas zināšanām, bet iebraucēji ar pirkstu baksta ka viņš ir privilēģēta persona un, lūdzu, viņiem pielāgoties! Kurā Eiropas valstī vēl var atļauties tādas privilēģijas, kur viņi var diktēt savus noteikumus?!

K Kleo7 26.05.2022
Komentāri 27 Tirdzniecība

Oriflame - Piegāde ( Komentārs)

Esiet dzirdējusi vārdu inflācija? Viss kļūst dārgāks ēdiens, elektrība utml., bet kvalitāte paliek un labi, ka paliek. Kas ir KC? Brauciet pati pakaļ, lai gan patērēsiet savu laiku un lielāku piķi. Ja var nopirkt DROGAS, tad kur ir problēma!?

Drogas - Valsts valodas nezināšana / nevēlēšanās to lietot? ! ( Komentārs)

Valsts valodas nezināšana / nevēlēšanās to lietot? ! Varējāt mēģināt atrast vai paprasīt citu darbinieci. Drogas kadru trūkums un zinu, ka meitenes pa visām drogām mētā, lai lāpītu caurumus.

Drogas - Beidzies derīguma termiņš ( Komentārs)

Beidzies derīguma termiņš Jau iepriekš minējāt, ka drogas ir zaudējusi jūsu uzticību un turpmāk izvēlesaties citus veikalus. Atbildiet, tad par saviem vārdiem un neapmkelējiet.

Drogas - Nelaipna apkalpošana ( Komentārs)

Nelaipna apkalpošana Tu pats esi tizlenis ja ir noteikumi tad viņi visiem ir vienādi nevis bolts wolts runā Angliski un tas ir normāli bet ja drogas runā Krieviski slikti...Sāc draudzēties ar galvu ne ar dupšuku.Esmu dzimis 1987.gadā tā kā nēesmu nekāds komunists...

Banknote.lv - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Pa lielam forši, kad zin valodas, bet neko darīt, ja nezin. Nav tā, ka krievu valoda ir obligāta, bet vēlama. Drogas veikalā arī daudz meitenes no provincēm un zina tikai latviešu valodu un bieži krievalodīgie pārmet itkā būtu obligāta, kad tajā pašā laikā dzīvojot Latvijā nemāk ne grama latviešu valodas.

Omniva - Funkciju ievešana bez pakalpojuma saņēmēja informēšanas ( Komentārs)

Funkciju ievešana bez pakalpojuma saņēmēja informēšanas Labdien! Kur ir mans Drogas sūtījums? 11 februārī paka tika nodota kurjeram,šodien 15 februāris vēl nav. Kas tā par lietu? Vai tiešām krāpšana...