Meklēšanas rezultāti

Drogas - Ieeja māmiņām ar ratiem aizliegta ( Komentārs)

Ieeja māmiņām ar ratiem aizliegta Pats te pāris dienas atpakaļ biju drogās, knapi varēju izspraugties starp ejām, jo tas aizkrāmētas ar viss dažādāko preci. Bail bija, ka ko neapgāžu, un tas man tievam cilvēkam, kas būs kādam apaļākam, tad jau apali cilvēki ar nedrīkst Drogas apmeklēt.

D dzokeris 13.05.2008
Komentāri 17 Veikali

Rimi - Neciešamas kasieres ( Komentārs)

Neciešamas kasieres Nu un kurš tad ir vainīgs ka skolā nemācījies un neesi ieguvis/usi tādu izglītību ka nav jāsēž Rimi kasē. Reāli ja nepatīk kādi pircēji nāk un ar kādu attieksmi viņi ir- nesēdi šeit. Kā zināms arī ja pircējam nav taisnība viņam vienmēr būs taisnība... Piemēram drogās vienmēr kasieres sveicinās (vismaz ar mani un jebkurās drogās), bet Rimi, maxima utt...vnk kliegt gribās jo attieksme tāda ka es būtu apgrūtinājusi viņu ar saviem stulbajiem pirkumiem.

S Sabīne 11.03.2008
Komentāri 48 Veikali

Drogas - На полках одна цена, на кассе другая ( Komentārs)

На полках одна цена, на кассе другая Man aizvien biežāk atgadās Drogās pie kases vilties par cenu, vispār Drogas vairs nerullē, nav uzticības, ieviesiet taču tur vienreiz kārtību.

I illa 05.02.2008
Komentāri 28 Veikali

Drogas - ( Komentārs)

Nē,nu var padomāt tādi uzcenojumi tikai drogas veikalos ir!Nu tu kā pirmo dienu pasaulē dzīvo!!!Stulbs koments.Māna cilvēkus visur.Ja tu negribi tur strādāt tikai tāpēc,ka tur māna cilvēkus,tad tu nabags Latvijā vispār darbu neatradīsi!:))Par Drogas-tev konkrēti kaut ko sliktu izdarīja???

L l 03.05.2007
Komentāri 13 Veikali

Drogas - ( Komentārs)

Sestdien Drogās Jelgavā nopirki Clean&Clear sejas tīrāmo, stendā cena bija uzrādīta 1.99Ls, bet čekā izsita 2.39Ls. Tā nav pirmā reize, kad šadi gadījumi ir Jelgavs Drogās, cilvēku muļķošana.

E Evita 11.04.2007
Komentāri 2 Veikali

Drogas - На полках одна цена, на кассе другая ( Komentārs)

На полках одна цена, на кассе другая Vienu ko es varu pateikt par drogas kolektiivu tas ir tas ka, pashi brauc augumaa zagljiem, a pashi zog savaa veikalaa preci pa devinji meemi. cik reizes esmu redzeejusi ka kolektiivs izlien no savaaam darba telpaam zaaleem ar miglainaam aciim un alkohola smarzhu kas juutas kad shie saak elpot piemeeram uz manu pusi. taakaa arii tas ka paarsvaraa kad esmu redzeejusi to ka kad paardeveejs iet aaraa no veikala saak piiksteet tie vaarti kas pie kaseem. ko citu padomaasi ka tikai to ka pashi ar...

* *** 26.01.2006
Komentāri 28 Veikali

Drogas - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Drogās Tu strādāji viena pati? Ja viena pati, kas tad tev to telefonu ieslēdza un atslēgu savāca? Loģiski, ka mantas jāparāda, savādāk prom visi ies ar veikala produkciju un apgalvos, ka tā ir viņējā.

Drogas - Krāpšana ( Komentārs)

Krāpšana Tur pārdevējas arī zagles, testeri pie kases samaina jauno preci panem sev klientam testeri tas Bauskas Drogas bija kur miskastes strāda

M Mixx 20.03.2025
Komentāri 6 Tirdzniecība

Drogas - Konsultanti - narkomāni Satekles ielas 2b (Origo) veikalā, internetveikalu pasūtījumu pazušana ( Komentārs)

Konsultanti - narkomāni Satekles ielas 2b (Origo) veikalā, internetveikalu pasūtījumu pazušana ...nu tā iestāde no pieredzes saku, pieņem darbā gan alkoholiķu, gan narkomānus, līdz brīdim kamēr viņi apzogas un tad ir lielā vadības sapulce, nu kā jūs tā pieņemat tādus darbiniekus. Un viss atkarīgs arī kāds veikalā vadītājs patrāpās. Jo arī tas var izēst darbinieku... Cilvēki, ja jūs lasiet šo, neejiet tur nekādā gadījumā strādāt. Drogas padomājiet kāds jums ir tēls no ārpuses baigi "spožais" un cik sapuvis viss ir iekšā. Paceliet algas darbiniekiem, nevis sievām birojam un vadībai kabatā...

Konsultanti - narkomāni Satekles ielas 2b (Origo) veikalā, internetveikalu pasūtījumu pazušana Šajā dienā arī biju ieradusies uz Origo ,bet apmeklēt Rimi veikalu, Origo bija evakuācija visus izdzina ārā pirms 8:00 iekšā tiku tikai pēc 8:07. Pati regulāri iepērkos šajā Drogas veikalā ,pirms darba, vienmēr 8.00 veikals jau ir atvērts un darbinieki sagaida ar smaidīgu labrīt . Autors jūms tiešām šķiet ka darbiniekiem vajadzēja noignorēt Evakuācijas prasības? Jums par maz ar Maximas traģēdiju?

Cenuklubs - apsargi ( Komentārs)

apsargi apsargi ir visur vulgari , veikals ka tads nav pie vainas , ari man bijuši aizvainojoši gadījumi ,es pat negaju tur tajas dienās ,kad tas apsargs tur bija , tas gan bija DROGAS veikals

Drogas - обман ( Komentārs)

обман вопрос быстро решён администрацией DROGAS.

AtrisinātaDrogas - обман ( Komentārs)

обман спасибо администрации DROGAS, вопрос решён быстро.

Drogas - Darbs Drogās !!!! Šausmas !!!! ( Komentārs)

Darbs Drogās !!!! Šausmas !!!! Darbs drogās patiešām ir briesmīgs. Tu esi konsultants, kasieris, apkopēja un pie tā visa vēl apsargs. Akd kā tas besīja kad kolēģi lika pusdienu pārtraukma laikā ēst un vienlaicīgi sekot kamerām caur monitoru, nevarēja normāli atpūsties, jo katru reizi kad veidojās garas rindas kolēģes sauca palīgā un tev bij ar pilnu muti jāskrien pie kases. Zagļu bija baigi daudz it īpaši Vecmīlgrāvī, un kā to lai saprast, ka tevi 19 gadīgu meiteni lika sekot kādam narkomānam pakaļ un kad viņš kaut ko nozag...

Drogas - Darbs Drogās !!!! Šausmas !!!! ( Komentārs)

Darbs Drogās !!!! Šausmas !!!! Pa lielam drogas ir nepatīkama vieta ar rotēšanu, zagļiem, narkomāniem un naudas atvilkšanu.

Drogas - Atteikšanās apkalpot ( Komentārs)

Atteikšanās apkalpot Pareizā karte? Karte tika lietota? Pārbaudiet citā drogas veikalā. Jebkurā gadijumā laicīgi jaiet uz veikalu nevis pēdējās 10 minūtēs un tad bez 4 mēģināt nolādēt vel aplikāciju.

Drogas - Uzslava ( Komentārs)

Uzslava Sēžu un domāju, ko var vajadzēt drogās katru rītu? Pamperus?

Drogas - Pārdevējas, krāpšana ( Komentārs)

Pārdevējas, krāpšana Klau, tu zināji, ka Vates vieta nav drogās, bet aiz austrumu robežas!? Pako savus "maisiņč vaig" un tuntulējies uz fāterlandi. Tur tev noteikti viss būs kā uz zoba!

Drogas - Pārdevējas, krāpšana ( Komentārs)

Pārdevējas, krāpšana Kā tas ir vispār iespējams? Visu laiku par Drogas sūdzies..

ž žurcis 02.07.2024
Komentāri 8 Tirdzniecība

Drogas - Благодарность ( Komentārs)

Благодарность Šī blagadarnostj par Olaines Drogas tiek rakstīta vairākkārt, jo nesen bija sūdzības tieši par šo adresi. Darbiniece Nataļja pati raksta par sevi vai? :D

ž žurcis 24.05.2024
Komentāri 2 Tirdzniecība