Meklēšanas rezultāti
Apkalposanas ipatniba LV baaros un restoraanos - Apkalposanas ipatniba LV baaros un restoraanos ( Komentārs)
Aaaaak dievs - (c) "sapforuma kaķu vecene" - ko tas vispaar noziimee? "ipasnieks", "freija", "halturas" - kas tie vispaar ir par terminiem, murgs pilniigs pat sarunaaties ar taadu cilveeku. Ja ir absoluuti nepieciesams, tad esmu bijusi visos un ar so es domaaju pilniigi visos Lv taa saucamajos 5* restoraanos; tagad, kad esi sanjemis so informaciju, varesi naktii mieriigaak guleet? Jeb tava domaasana aprobezojas ar to, ka videejais Lv iedziivotaajs savas dziives laikaa driikst apmekleet tikai vienu saada tipa iestaadi un pec taa tad arii tiek veerteets?
Rīgas taksometru parks - RTP bankrots? ( Komentārs)
redziet ko es atradu. juri kuraa gadsimtaa tu dziivo? uz mezseetiem brauc riigas satiksme http://www.rigassatiksme.lv/index.php?sadala=82&id=638&PHPSESSID=2e2e7 arii uz kekavi braujc riigas satiksme http://www.rigassatiksme.lv/index.php?id=1441&sadala=267 es linki ieliku laij juus redzeetu.
People resources - Vai kādam ir bijusi saskarsme ( Komentārs)
Taatad, pieredze sadarbiibaaa ar PR - People Resources. Pagaajushaa gada pavasarii mana sievinja (Zum-zum) draugos.lv atrada piedaavaajumu braukt uz UK caur PR un iedeva man izlasiit pieejamo informaaciju... Rezultaataa peec paaris dienaam jau biju PR ofisaa un runaaju ar Adolfu un Leoniidu, aizpildiiju darba anketu, testu, dabuuju sameeraa labu veerteejumu, kaa rezultaataa vinji piedaavaaja darbu noliktavaa, jo manas valodas zinaashanas un zinaashanu liimenis atbilda shiim prasiibaam, jo to...
zb.lv - internets ( Komentārs)
Sveiki. Neesmu lietojis ZB.lv internetu.Bet tie kas veelas atsleegties un ir liigum sistiibas, tad te jums buus padoms kaa izdariit taa lai nav nekas jaamaksaa. Liigumaa ko nosleedzaat ar interneta kompaaniju ir jaabuut minimaalajam padeves aatruma. Ja tas netiek ieverots juus varat atteikties no liiguma sistiibaam jo interneta kompaanija nepilda savas saistiibas. Gadiijumaa kad internts ilglaiciigi nav, juus varat griezsties pateereetaaj tiesiibu agjentuura, un paluugt lai atbrauc interneta...
SMS - Krāpnieciskā shēma ( Komentārs)
vinjsh noteikti kraapjas, bet www.smspelna.lv noteikti nekraapjas. vinji piedaavaa nopelniit naudu par katru sanjemto sms uz Tavu telefonu. ienaac, regjistreejies un sanjem 1 Ls uzreiz, kaa arii laimee celjojumu. www.smspelna.lv
smsreklama.lv - Sūta spamu bez atļaujas ( Komentārs)
labaak regjistreejaties www.smspelna.lv un tur par katru Jums nosuutiito sms tiks maksaats. regjistreejaties jau shodien un 1 Ls uzreiz buus Juusu, kaa arii turpmaak sanjemsiet naudu par katru Jums un Juusu draugam nosuutiito sms. www.smspelna.lv
smsreklama.lv - Sūta spamu bez atļaujas ( Komentārs)
labaak piesakies www.smspelna.lv un veel par to arii nopelni. regjistreejies un uzreiz 1 Ls buus Tavs, bet veelaak veel sanjemsi par katru sanjemto sms. pelni neierobezhoti daudz! www.smspelna.lv
Ivo Krumiņš - Negodigs cilveks ( Komentārs)
vinjs man ari rakstija lai braucu uz parrunam...zvanija...es tomeer sapratu kas pa lietu un nebraucu ...vnk visus darba deveejus paarbaudu caur GOOGLE.LV...paldies GOOGLE.LV ka atklaaja kas ir siis cilveeks un es neuzkeeros...iesaku arii paarejaam...NEKADA GADIJUMA NEBRAUC PIE SHI CILVEKA! 1-VINJS IR NESMUKS 2-VINJS SMIRD 3-SPELE TEATRI, TEKSTS IR GATAVS UN VINJS ZIN TEKSTU NO GALVAS...RUNAA LOTI SMUKI 4-NAU NEKUR TIK IDEALA DARBA PAT JA TU KNIEBTOS KATRU DIENU AR SAVU DARBADEVEJU! 5-PEC SHIS BILDES JUS VINJU PAZIISIET...TAA VINJS IZSKAAAS BEZ BRILLEM...
http://www.mums-gold.info - sviests ( Komentārs)
Jā, šis portāls vairs naw! es arii, pec draugu ieteikuma piereģistrējos ... viss bija labi, bet kad nākamajā dienā, kad ienācu draugiem.lv saņēmu daudzas vēstules no saviem draugiem; 'paldies', 'paldies par informāciju' un tādā garā! Bet es NEKO, NEVIENAM sūtījusi nebiju!! :( Ātri vien, nācās nomainīt paroli draugiem.lv ... Saprotams, kāds švešineiks no mana profila aizsūtījis vēstules ar ierosinājumu piereģistrēties mums-gold.info, un apliecinājis ka tādējādi katrs saņems bezmaksas statisktiku! :D šis saits, ir viena vienīga cilvēku apmuļķošana un krāpšana!!
SIA IL"S - nepatiesa ( Komentārs)
Labaakaa alga, nemaz nestraadaajot! Sanjem naudu par katru ienaakosho sms! www.smspelna.lv Un arii reklaamas izvietoshanai zemas cenas. Un reklaama vienmeer sasniedz savu meerkjauditoriju! www.smspelna.lv
ELKOR - Slikta klientu apkalpošana ( Komentārs)
Labaak peerc preces www.atrisini.lv, kur shobriid visaam preceem atlaide -83% un cenas no 1 Ls. Tajaa skaitaa arii portatiivais dators! www.atrisini.lv
SIA "Multisistēma Rīga" - Krāpnieki ( Komentārs)
iepeercies www.atrisini.lv un prece Riigaa tiek piegaadaata 2 stundu laikaa, liidz pat 22 vakaraa. arii garantijas remonts tiek pienjemts uz vietas un ir bez maksas. www.atrisini.lv un shobriid visaam preceem atlaide -88% un cenas tikai no 1 Ls!
Onlineizsole - Jaunākā krāpšana internetā. ( Komentārs)
buynbye.lv neiesaku nevienam piedaliities. čakaree tikai cilveekus. es izteereeju 100 latus un pilniigi neko nedabuju, tikai neguleetu nakti un beigtus nervus. ja saita veidotaaji pashi nepiedaliitos izsolee un taa buutu godiiga, tad buutu vērts. kad notiek izsole tur vienmeer piedalaas kaads no vinjiem un uzsit precei cenu. mans labs draugs arii ir taadaa veidaa apkraapts buynbye.lv un vinjsh uzrakstija iesniegumu attieciigajaa instancee un vinji tagad vaacot pieraadiijumus lai vareetu sleegt...
Sia Teksa - работа за границей ( Komentārs)
http://antireklama.lv/lv/karjera-darbs/ SSajaa saita ir arii atsauksmes par firmu TEKSA
Dija - Какие отзывы? ( Komentārs)
http://antireklama.lv/lv/karjera-darbs/ SSajaa saita ir arii atsauksmes par firmu DIJA
1a.lv - www.1a.lv neko izdarīt nevar!!! ( Komentārs)
Piekritu, labak izveleties m79, metaleks, tie ir labi sevi pieradijushi, bet ne 1a.lv, pasutiju portativo, shie zvana, saka, ka japarskaitot, lai gan noradiju, ka maxashu preces sanemshanas bridi, bet nu shie saka, ka kkads lv express pasts to neatbalstot, nu labi, iemaksaju naudu uz kontu ar parskaitijumu, tagad gaidu un gaidu, uz e-pastiem vairs arii neatbild. NEpercieties tur.
Riman - Vai ir laba frizieru skola? ( Komentārs)
iesaku rigas 34.avs(tagad saucaas modes un stila vidusskola), kur nav jaamaksaa par maaciibaamn itin nekas, tikai tik, cik par materiaalu iegaadi, jaamaacaas 2 gadi ja iet peec vidusskolas, un maaciibas ir un ir arii praxe un otraa gada otrais pusgads ir lielaa praxe-beidzot skolu ieguust sertifikaatu kaa plasa profila frizieris, un var iet straadaat gan lv gan aarpus lv-(pati maaciijos par frizieri sajaa skolaa un esmu 99% apmierinaata)
Rīgas Kore - ( Komentārs)
klausies tu stulbaa sejaa kaadreiz pats mekleeju dziivokli ko iireet divus gadus un nevajag staastiit ka rigaskore nav straadaajusi par 10 ls un paardevusi informaaciju. fakts ir taads ka vinji ir ar to nodarbojusies t.i. ar adresu pardosanu un 2 menesus atpakal man draudzene zvanija pec sludinajuma un izradijaas ka taa bija rigaskore (pretiigi rakstiit so vaardu savienojumu) vinja vienkarshi prasija kas tas par dziivokli un, tad , kad uzinaja ka taa ir firma ludza lai vinju netrauce un ka...
Vca poliklīnika aura - Nekvalitatīva biznesa projektu vadīšana un komunikācija ( Komentārs)
Minētā projektu vadītāja mūsu komandā ir jauns mārketinga speciālists. Neviens mēs neesam ideāli un darbā kādas neprecizitātes un kļūdas var gadāties. Poliklīnikas Aura administrācija būtu ļoti pateicīga, ja jūs e-pastā [slēpt]@vca.lv norādītu vājos punktus sadarbības komunikācijā, lai tos varētu labot un mācīties no pieļautajām kļūdām.
Imperauto SIA - Tirgo auto ar slēptiem defektiem ( Komentārs)
Art2345. saprotu ir pashi , kas ieraksta kautko labu. Man gadijums ar Imperauot. Samainiiju BMW pret VOLVO. Itkaa tiko atdziitu no Vaacijas. Pasham naacaas iziet skati, un regjistreet. Skati protams neizgaaju, bet solijaas ka mashiina ir perfektaa staavoklii. Galaa izraadiijaas , ka mashiinai , lai brauktu stuures iekaarta bija savilkta ar kabelju savilceem. Laukumaa protams zem mashiinas nepaliidiisi, un neko neredzeesi. Gandriiz nositos ar vinju. Protams panjeema mashiinu atpakalj. Paardeva...