Klīnika Dzintari - Slikts pakalpojums
Joprojām pēc 9 gadiem palikusi spilgti atmiņā psihiatre Marija Siņēviča, kas tobrīd bija Dzintaru klīnikas vadītāja ar savu neiejūtību, kad pirmoreizi nonācu Dzintaru klīnikā, lai saņemtu psiholoģisko atbalstu smagas depresijas epizodes ietvaros. Sajūta pie viņas bija šāda "Tev ir slikti?Tad tūlīt uztaisīšu, lai ir vēl sliktāk!" Šķiet, ka tieši šī viena vizīte radīja manī neuzticēšanos un bailes dalīties pat to kā jūtos. Brīnos, ka šī psihiatre joprojām strādā gan Dzintaru klīnikā, gan RPNC, jo acīmredzot citviet viņa būtu palikusi bez pacientiem. Gribētos ticēt, ka varbūt viss nav tik slikti un no šīs psihiatrs ir kkāds lietderības koeficients, bet manā gadījumā priecājos, ka klīnikā viņu satiku vienreiz un tā bija pēdējā reize un turpmāk zināju pie kura psihiatra nevērsties atkārtoti. 9 gadu laikā šādu gadījumu vairs nebija, jo ar diviem psihiatriem bija ilgstoša sadarbība. Tas, protams, bija sen, bet man gribējās to uzrakstīt.
Viņa man arī izteica dīvainus komentārus. Neradās uzticība un zāles nelietoju. Un labi, ka tā. Jo cits psihiatrs teica, ka ļoti stipras un grūti no tām nokāpt. Ne vienmēr vajag smago artilēriju lietot.