Meklēšanas rezultāti
Plus Punkts - ALGA ( Komentārs)
Nekad latvijā mebūs darbs ar izdzivojuma aga/ Es nesu uz firmu naudu par darbu ārzemēs. Tā jādara visiem. Ja ārzemēs arī kādu mirkli darbs nav, var izciesties.Vienmēr atkal atrodas. Galvenais, jābrauc projām.Apkopēji, autiņu apmazgājumam, automehānika, krāvēji, sētnieki, melnstrādnieki, mazgāšanas apkopēji, šķirotāji, kāvēji, miskastu vedēji, skirotāji. Var pelnīt, ja veicas un krāt bikiņ piķi var. Latvija zarkam nesakrasi nekad.Jamirs tbadā būs.
Ge Money Bank - Bez musu zinas liguma izmainiti datumi ( Komentārs)
GE Money banka nav tā labākā un līzinga kompānija ir vispār zem katras kritikas! Labi, ka man ar šo mafiozo kantori nav nekādu darīšanu!
Mego - Derīguma termiņi ( Komentārs)
Gribu tikai pateikt, ka veikalam par to nekas nevar būt, ka ja cena pie preces bija zemāka un kasē izrādījās cita, likumos nav nekā tāda minēta. mego vispār interesants veikals, krievu boss sadarbojas ar ES mafiju un dabūn par santīmiem preces ar sliktiem termiņiem
Birutas Mageles Starptautiskā Stilistu Skola - Maksā naudu, bet nekā! ( Komentārs)
ļoti interesanti komentāri. kaut kā visi negatīvie ir vienā stilā rakstīti: ''nju es turj pamaaciijos 2 meeneshus unj nju tadj es aizgaaju jo nju tur viss taa baigi gruuti un daudz kas jaadara... :(((('' bērniņi, IQ ir vajadzīgs! tā nav pamatskola, kur pasniedzējs tevi apčubinās un visu ar karoti mutē iebāzīs. patiesībā šis raksts un komentāri ir ļoti vērtīgi, jo nositīs vēlmi MBSSS mācīties visām muļķītēm, kas grib iemācīties draudzenei matus izbalināt & gaiši rozā lūpiņas uzkrāsot. pamostieties!
MBCC - iekartosana darba ( Komentārs)
MBCC ir konkrēts appisēju kantoris!!! Nedodiet viņiem ne santīma, labāk iedodiet pa muti! Pie tam tāda firma nemaz neeksistē! Firmas "vadītājs" ir slavenās darba aģentūras FLEXWORX direktors, kura pašlaik jau ir apčakarējusi pusi latvijas! Ja kādam ir jautājumi, tad vērsieties pie manis draugiem.lv - Irmis Liepiņš
Taxi - Nekauņa vadītājs 18-06 ( Komentārs)
agrāk viņš ar lētajiem bandītiņiem vazājās, mafiozo tēloja, tagad taksists...
Viasat - RēķINI ( Komentārs)
Man ari tas pat:(zvanijos, lamajos, pec vel gada, kad ligums beigsies atslegsos nost, zaglu mafija:(
Double Coffee - Apkalpošana ( Komentārs)
Skaidri redzams, ka Kleo un Juris ir viena mafija un visdrīzak---saistita ar šeit minēto kafūzi, tāpēc jau ņemas aizstāvēt:))))Man nav nekas ne pret šo kafe un godīgi sakot, es pat tur neesamu bijusi, bet fakts kā tāds...un neglīti un stulbi ir turēt atvertu kafejnīcu, kura nevar apmierināt klienta vēlmes, saprotams, ka nākamo reizi, kad Ilzei gribesies kokteili iedzert viņa tur vairs neies---a ja nu atkal aptrūkstas kafija vai salmiņi un kokteili jādzer tieši no glāzes??Un ja arī tā kafija...
1. variants
Arī lindorfu ir viegli nolikt pie vietas! Nomaksājiet parādu firmai, kurai esat parādā, palūdziet lai šī firma izdod jums izziņu, ka viņiem pretenziju nav un lindorfs paliks gribot! Lai viņi liek savās datu bāzēs, tas neko nemainīs! Ja jums vēl izziņa ir, ka parādu nav, tas tikai metīs ēnu uz šo mafiozo kantori!
2. variants
Nomaksāt visu, ko viņi prasa un pēc tam iesūdzēt tiesā, par neadekvāti augstiem tarifiem! 99%, ka lindorfs dabūs jums atgriezt daļu samaksāto it kā "piedziņa...
Lindorff - Mani vajā ( Komentārs)
Jahonts - zagsana! ( Komentārs)
Alfas veikalā šai firmā strādā tikai zagļi neiesaku tur nevienam iepirkties tie mēsli mūs apzaga par 100 ls 2 min jo tur ir žīdu un krievu mafija lai tiem nelabs gals
www.tallink.lv - Zaadziibas ( Komentārs)
Skaidrs, iekšējie zaģļu mafija darbojas. Apkalpei pie vienas vietas.Ir jau dzirdēts par personala vienaldzību.
www.calis.lv - Portāla paviršā attieksme ( Komentārs)
nez, nez... it kā forums domāts vecākiem, pāris reizes tur pabiju un sapratu - Mafija, tur darbojas, toni nosaka vecie, jaunie netiks draudzīgi uzņemti.
Lindorff - Mani vajā ( Komentārs)
Patiešām tas LINDORFF ir viena mafija, arī ir rūgta pieredze.
Lindorff - Mani vajā ( Komentārs)
Lindorfam neko nepadariisiet - taa ir starptautiska organizaacija, kas darbojas vairaak kaa 10 valstiis. (Vaardsakot legaalaa mafija).
Sia Teksa - работа за границей ( Komentārs)
1 luuk viens gudrs cilveeks panemiet 1000 maarcinas liidzi un brauciet pasi, bet nee cilveeki samaksaa 140 latus cik sapratu un peec tam grib lai kaads labdaris dara anglijaa viniem visu par velti, pareizi te tika rakstiits par velti ir tikai siers lamataas. 2 izlasiiju seit cilveeki raksta kad suuta vinus uz elli smagi jaastraadaa utt. Rodas tikai viens jautaajums daargie latviesi arii krieviski runaajosie nosauciet luudzu luudzu tikai vienu pasaules valsti kur naudu met zobos taapat par velti...
Sia Teksa - Suuta cilvēkus uz elli! ( Komentārs)
Pilnīgi piekrītu, jo arī es esmu braucis strādāt caur sho firmu. Man galā piespiedu kārtā bija jādzīvo necilvēcīgos apstākļos!Darbs ļoti tālu! Problēmas ar transportu!Nopelnīt nevar! Lietuvieshu mafijai jāmaksā nauda, visu laiku izdomā, ka esi ko parādā viņiem. Ja latvijā vidēeji sanem 80ls nedeelaa, tad tur sanemsi 15ls vai figu. Un ja ko teiksi pretī, tad dzīvs mājā netiksi. Arī es pievienoshos tiem drosmīgajiem latvieshiem, kas rakstīs policijā iesniegumu nevis tiem, kas baidās un ļaujās tam visam.
Lbk University - Ne dumaite blizko podxodit k etomu zavedeniju ( Komentārs)
LBK - mafija gde razvodjat studentov na dengi. NE POSTUPAYTE TUDA! Horosho chto tam net plati za vhod v koleddz, hotja ne udivljus esli skoro pojavitsa. Organizacii net voobshe! Raspisanija urokov-eto otdelnaja tema. Prepodi tuda prihodjat poobshatsa so studentami o zizni, znanija dajut "v nete vsjo est, udachi rebjata", a nekotorie pokupajut uchebnik, delajut kratkij konspekt i tupo chitajut. A pro kompensaciju 150 ls -eto voobshe nonsens! Predstavljaete?! Esli ja hochu ujti iz koleddza...
BSA - Baltijas Starptautiskā Akadēmija - Šausmas! ( Komentārs)
aga, doma jau laba, bet ja ar BSA vadibu salecies tad par beigshanu vari aizmirst!!!
jelgava vispar- mafija kakaja;
MOBIUS - Man noteikti nav pa ceļam ( Komentārs)
Esmu iepirkusies Mobius veikalā. Pirms gada nopirku telefonu ( nav mazcenas) un joprojām strādā un nekādu problēmu nav bijis.