Meklēšanas rezultāti

Exs.lv - Neciesams ( Komentārs)

Vēlos padalīties arī ar savu briesmīgo pieredzi šājā jauniešu un pieaugušu pabiru portālā. Visa mājas lapa ir problimātiska. Sākot ar hitlera atbalstīšanu, rasismu, homofobiju, lietotāju pazemošanu, lētām/zagtām pepēm un beidzot ar administrāciju, kas ir cenzūras mafija, ja vēlies izsteikt viedokli, tad sargies. Rezumējot, exs.lv ir vieta tupiem zābakiem un neizglītotām kazām.

M MrOzols 23.03.2016
Komentāri 4 Web lapas

Boomtime Sia - Administrācija mafiarules dr app. ( Komentārs)

Sveiki! Sudziba man ir no Draugiem.lv Moderatoru! Varda Cherish Kaut vina ilgi spele mafiju un ka zinu vina ir galvena taka pa visu! Bet sudziba paliek sudziba! Vina parkap likumos un pamatigi! Speles nosaukums ir http://www.draugiem.lv/mafiarules/?utm_source=draugiem&utm_medium=menu&utm_campa... Varu pateikt savus sudziba merki! Vina pienem par moderatorus daunus! Plus tos ko pienem pec 2 menesiem zud!! Un vina spele pret speles noteikumiem! Sarunata spele ar moderatoriem...

Acu ārste Daiga Auziņa - Acu ārste Daiga Auziņa ( Komentārs)

Cilvēks strādā vaigu sviedros ... Vienkārši cilvēki šodien šausmīgi negatīvi uzlādēti pret medicīnas sistēmu kā tādu un ārstiem jāsaņem tā negatīvā enerģija ... Un tā, kura sūdzējās, es atrodu ir ar stipri negatīvu, žultainu enerģiju un mutē izlaidusies ...Tā medicīnas mafija, kuras iesēdušās no padomju laikiem visu čakarē un visu sačakarējušas ... Ar sūdainu mietu to skudru pūzni ...!!! vējujānis

Lauris Upits - Krapnieks, Zaglis ( Komentārs)

Varu ari pievienot argumentatus, faktus.Policija nerikojas jo sanem no to lielu pelnu., pienemums., Pienemsanas punkts, kas pienem kanalizacijas vakus, sliedes.Ir loti pelnos uznemums, un kadam tas ir loti izdevigi, ta ir Latvijas MAFIJA, KURA STRADA LEGALI.

L Labais1 22.12.2015
Komentāri 1 Drošība

ProVento - Tirgo krāmus stāstot ka baigi kvalitativas lietas,tātad melo saviem klientiem ( Komentārs)

Tirgo krāmus stāstot ka baigi kvalitativas lietas,tātad melo saviem klientiem Ļoti pazīstams scenārijs. Kad es uz Provento aiznesu atpakaļ nestradājošu aparātu, tad vini pat neapskatījās, bet centās atrast visdažādākos iemeslus, lai garantijas remonta nepieņemtu. Tad kad nevienu pamatotu iemeslu atrast neizdevas, tad pieņema, bet nu nākamaja diena tāpat iekārta nestrādajā. Nācās ar šito blēžu mafiju cinīties ar PTAC palīdzību.

P Provento fans 17.02.2015
Komentāri 25 Veikali

Saules Veikals - nekad nav cenas saliktas, ir bijušas sūdzības ( Komentārs)

Tāds jau tas ANTARIS ir. Tās bossi, krievu maffija, kas tirgojas ar bojātām precēm.

Traumatoloģijas un Ortopēdijas Slimnīca - Rolands Gibners - Galīgi neaudzināts ārsts ( Komentārs)

Galīgi neaudzināts ārsts lielāks cirvis nav redzēts, nožēlojami, ka šādi tipi skaitās pie Latvijas labākajiem ortopēdiem. Protams izrakstīšu arī p...z terapeitam, kurš mani nosūtija pie viņa ;) (MAFIJA)!!!

Tiesu izpildītājs Rita Grante - nepamatotas darbības! ( Komentārs)

Reku otrs tāds pats krēslā smakojošs ''gudrinieks'' : http://www.apollo.lv/zinas/nespej-atstadinat-tiesu-izpilditaju-kurs-izsola-dzivo... Un kādā sakarā vēl joprojām darbojas, nekā nav skaidrs. Viena vienīga mafija.

Ka de bou kucenu ražotne - Margita Dunska ( Komentārs)

Meklējot ka-de-bo kucēnu uzdūros šajai sūdīzībai un komentāriem.Pastāstīšu savu pieredzi ar šo audzētavu.Pirms pieciem gadiem nopirkām tur mopsi.Izcils sugas pārstāvis, LVCH, ESTCH, LTCH, Baltijas CH, droši vien būtu arī citu valstu čempions, bet mums vairs nebija laika braukāt pa izstādēm.Esmu 100% pārliecināta, ka suns nāca no kaut kurienes citurienes, bet ne no šīs audzētavas, jo, kad 1.x apskatījām kucēnu tam bija 1 mēn., kucei bija uzvilkts džemperis(istabā), bija 2 sunīši(esot bijuši 4 gb...

SMS Credit - pagārināšana ( Komentārs)

pagārināšana Mafija?! Drausmīgs kantori?!.! Smiekli nāk šo lasot. Pati sūdus savāra un pēc tam citam tos virsū krāmē :))) Šie te mafijas un krāpnieku teksti būtu tieši jāsaka pret visiem tiem, kas paņem kredītus pofigā un pēc tam vēl neatdod...es nevienai firmai neiesaku tādus hitropopijus klientus kā aprakstīts šajā sūdzībā un komentos, kas ir bezatbildīgi un bez kāda kauna sadara stulbas lietas un pēc tam vēl publiski mēģina apmelot firmu.

Manikirs - Rupja atteiksme ( Komentārs)

Koshmar chto za bred...''Prishla na manikjur, a tebe po golove kak dali muhobojkoj i vesj izbitij ushel...'' : )))) nu samim ne smeshno...Ljudi opomnitesj, chto za cush..bred polnij...dajte celoveku rabotatj spokojno i ne zavidujte!!!

K Kamilla 19.07.2013
Komentāri 35 Pārējās

Rakus Gaiļezers - Pacientu ēdināšana ( Komentārs)

bet ko jūs gribat tad kad norisinājās konkurs porcijas neskatījās bet tos konteinerus kuros dod pacientiem un ne vienam neprasīja kas pa firmu, un vēl virtuves mafija to zin kā izkrāpt no slimnīcas naudu un saka ka ārzemēs barojot tā pat kā rakus slimnīcā

VLADILENA - Salauza mašīnu ( Komentārs)

Pirmo reizi dzirdu par taadu servisu (un es dziivoju netaalu no Uunijas ielas). Kas tas par nosaukumu - "Vladilena"!? Aaaaaaaaaaahahahahaha. Divi Krievu vaardi salikti kopaa - Vlads un Ljena, vai kaa? Devinjdesmito gadu tendence. Uz taadiem kantoriem nav veerts braukt jau zinot nosaukumu. Mums te arii ir autostaavvieta "Svetlana" - pieder kaut kaadam eksbandiitam, kas joprojaam (2013 gadaa!) izskataas un uzvedas kaa filaas par Krievu maafiju. Intereses peec... a kaa "izraadiijaas", ka nekas netika nomainiits?

Bigbank - Kredīta atteikums ( Komentārs)

Kredīta atteikums Labi vien bija, ka atteica! Tu nevari iedomāties no kādām ziepēm esi izvairījies! Tici man, BIG banka nav no tām labākajām bankām, no kuras aizņemties naudu! Man ir viens klients, kurš paņēma 800Ls, bet atdevis jau ir ap pusotru tūkstoti un vēl ir parādā bankai! Gatavojam dokumentus tiesai, jo šī ir tā banka, kas mīl mainīt noteikumus spēles laikā! Tāpēc jau arī atteica, ka saprata, ka no Tevis neko noslaukt nevarēs, bet šī banka ļoti mīl slaukt savus klientus! Aizej uz citu banku! BIG Banka...

www.xp.lv - pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem ( Komentārs)

pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem Man saplīsa nokia x6 8gb telefonam touch un hands free ieeja. Domādams, ka xp.lv darbnīcā to sataisīs.Aizvedu turp! No sākuma viss ritēja ļoti labi. Mpēc 2 dienām pazvanīja. Devos turp un paņēmu telefonu. Viss no sākuma gāja labi. Pēc tam atklāju ka ka touch nav ielikts kārtīgi un zem viņa ir putekļi, ko no sākuma nepamanīju. Pēc tam atkal hands free sāk niķoties un domāju ka drīz atkal atteiksies strādāt. Man jau no sākuma bija problēmas ar telefonu kad nopirku bet ar to tiku galā. Ta kā neiesaku neko pirkt/labot xp.lv veikalā

Jumta Būvnieks - nenorēķinās ar darbiniekiem ( Komentārs)

Jumta buvnieks nav norekinajies ne tikai par Gailezera slimnicu, turpina piekopt so pasu taktiku Purvciema 84.vsk., Vecmilgravja 36. vsk.Ta vini apsmauc simtiem cilveku prieksgala saja mafija ir Modris, Raitis, Anatolijs.PIRMS DOMA JIET PIE SIEM KRAPNIEKIEM KO DARIT REKINATIES KA SAMAKSAS NEBUS.

A an4iks_me 05.08.2012
Komentāri 4 Celtnieki

Privātpersona - Neuzticams biznesa partneris ( Komentārs)

chto kasajetsja novih zajavlenij so storoni SIA "Izdevigi pirkumi", ne verju!!! Poobshavshisj s ljudjmi, znaju chto takije obeschanija dajutsja uzhe prodolzhiteljnoje vremja i poka nikakih rezuljtatov! V ih zhe interesah pobistreje vernutj sebe svoje dobroje imja i jesli poluchitsja s gordo podnjatoj golovoj zarabativatj CHESTNO denjgi, a na dannij moment kak to ne nabljudajetsja nikakih dvizhenij v poljzu razrechenija etoj situaciji!!! I obvinjat v chjem to postradavchih ot ih dejstvij(a...

bonna - Re: (bez temata) ( Komentārs)

Runā, ka krievu mafijai ES valstīs esot spēcīgas saknes.

Ausainītis 07.06.2012
Komentāri 11 Īre

Lattelecom - pakalpojums ( Komentārs)

pakalpojums Jaa ar interneta atrumiem vinniem ir beediigi, liigumaa rakstiits 100 mbit/s, bet reaali dziivee neesmu aatraak par 4 mbit/s redzeejis. Kad sacell troksi, tad aatrums kaut kaa pieaug, protam ne tik cik vajadzeetu. Vinniem taa ir sisteema, lai taupiitu resursus. Ko tu monopolistam un veel valsts padariisi - mafija tiiraakaa, saveejos tak aizstaav.

Lattelecom - pakalpojums ( Komentārs)