Meklēšanas rezultāti
Rīgas starptautiskā autoosta - Bērnu apmānīšana ( Komentārs)
Kādai darbiniecei?Jums Arta un autorei:)
Darbiniecei...nosmejos pa riktogo, jus ko pasaules krutakaja mafija stradajat:))))
Kinoloģiskais Klubs Favorīts - Neiesaku ar šo klubu iesaistīties ( Komentārs)
Es arī esmu pirkusi mopsi Favorītā, izcila sunīte, neslimo, aktīva.Un bijusī sunītes saimniece Svetlana V. ir ļoti ataucīga, jauka sieviete, nekad nav liegusi padomu.Pērkot mopsīti visu sīki izsāstīja kā jāaprūpē, man šis ir pirmais sunīts-nezinātāja šai jomā, cits būtu izmantojis šo gadījumu, bet Svetlanai esmu pateicīga par godīgumu.
Mobipaka.lv - Mobipaka ( Komentārs)
1. Ja Tevi neapmierina cena, aizskaiti tos 5 Latus atpakaļ uz Mobipaku.lv un viņi Tev atsūtīs telefonus atpakaļ bez maksas apdrošinātā aploksnē. 2. Interesanti, ka Tu nemini telefonu modeļus un stāvokli. Ko nozīmē salīdzinoši jauni? Mobilie telefoni vispār ir salīdzinoši jauns izgudrojums, varbūt tie bija salauzti Siemens C35 vai nezinu kādi tur modeļi ir vecie. Tādā gadījumā par 5 latiem jāpriecājas. 3. Tie, kas raksta ka tā ir krāpšana vienkārši nav iedziļinājušies pakalpojumā un domā, ka ir...
Ka de bou kucenu ražotne - Margita Dunska ( Komentārs)
Laikam Haralds domā ka visiem no viņa bail. Tā gluži nav viss. Par čih-tojiem un ka de bo nav nekā kopīga, bet to ka tajā mājā ir čihi, mopši, franču buldogi, ka de bo un haski, bet nav pieaugušu toju ir fakts. No kurienes tad ņēmās nesen tirgotie tojterjeri un čihi paralēli-no lētajiem poļu tirgiem! Kucēni bez jeb kādas izcelsmes, ka tik līdzīgi. Un izpirka, dievs vien zin kas izauga. Bet cilvēki jau negrib ar pārdevējiem konfliktēt, jo draudēt, tā ir Haralda stiprā puse. Cietums pēc viņa raud!
Eiropas Finansu Brokeri - nemaksā par padarīto darbu ( Komentārs)
Ded, tu no marsa nokriti vai plānprātiņš esi? Kā lai neizvairās no nodokļu maksāšanas šim mafiozu pārvaldītajam veidojumam, ja valsts ik uz katra soļa krāpj mūs?
SIA "ITEC" - Mobium t/c Zoom ( Komentārs)
Principa del neko nepirksu Mobius un parejas SIA ITEC veikalos. Bija lidzigs gadijums cita veikala. [slēpt]@li shitie cakaretaji. Paldies par stastu.
Favorit plus - Dzīvnieki mirst ( Komentārs)
tas ir vnk apbrinojami, cik zemisk var iztureties cilveki...ari es nopirku kucenu of Fortis...melnu mopsa puiku...audzinajam ta ka ieteica auzdetaji...izgajam sunu skolu..regularas arsta vizites, profesionala bariba...viss kaa pienaakas...peec gada kuceens nomira...un pirms tam, kaa jau minets cita saita...kucens slimoja ar adas slimibu... parak daudz sakritibu, lai kads uzdrosinatos teikt, ka ta ir citu cilveku apmeloshana.. pats interesantakais tas, ka kucena pardevejs nelikas ipasi izbrinits, ka kucens ir nomiris...
Viltus kinoloģe - Krāpniece un viltvārde ( Komentārs)
KAUTKĀDS SVIESTS! 1kārt - Karīna forumā kā MissKiss NEKAD nav teikusi ka ir kinoloģe (pati esmu forumā ja neticat varat uzprasīt esmu Odry savādāk atkal teiksiet, ka karīna izveidojusi viltus profilu :D) 2kārt - Jā Elīna Repša nepastāv - tikai žēl ka ar viņu esmu runājusi :D:D 3kārt - da bļāviens kāda jums starpība kur viņa naudu ņem? Tiešām gribas piebillst - JUMS SKAUŽ? 4kārt - nēsmu nekāda Karīnas labākā draudzene vai kautkas tāds bet varu droši teikt, ka Karīna nav tāds cilvēks kā jūs te...
Elejas Veronika - Elejas Veronika ir krāpniece! ( Komentārs)
Šis raksts un daudzi komentāri ir šokējoši, īpaši bērna māmiņas komentārs, kura bērnam ir devusi zāles neizlasot anotāciju pirms zāļu lietošanas, bet tagad nu ir gatava tiesāties, smiekli nāk!!!:)))) Jābrīnās par cilvēku stulbumu. Man būtu pamats tiesāties ar ārstiem, kas nepareizi ārstējuši un nepareizas zāles gadiem grūduši manī un indējuši 10 gadus, tapēc Elejas Veronika ir mana pēdējā cerība, esmu gatava uzklausīt par sevi ne tos labākos vārdus no viņas, jo zinu, ka dzīvē neesmu biji...
Krūza - Aplokšņu algas ( Komentārs)
Oksana pati savā laikā priekšniecībai "līda p****ā" lai izsistos uz augšu pa karjeras kāpnēm. Saku to no personīgās pieredzes jo savā laikā viņu ļoti labi pazinu. Protams, ka tas tika darīts ejot pāri līķiem. Tā ir kā mafija, ja tu kaut kam nepiekrīti, tevi aprok. Tiko tu sāc strādāt tevi mēģina "salauzt". Ja tu šo eksāmenu izturi un nepaliec par grīdas lupatu tad tev ir izredzes. Principā Krūzā var strādāt ja tev nevajag naudu, tu mīli Sasko k-gu un esi gatavs pildīt pavēles. Ja nav ko ēst tad protams arī Krūza ir labi, tikai jāiemācas tajos džungļu likumos izdzīvot.
Virszemes digitālā televīzija - Rēķini ( Komentārs)
Virzemes DIGITĀLĀS TV dekodera uzstādīšana Jūsu dzīvesvietā, pieslēgšana pie Jūsu esošā vecā TV, pielāgošana Jūsu vecajam televizoram. TV kanālu pieregulēšana uz jaunā Mpeg-4 dekodera, TV kanālu saglabāšana dekodera atmiņā. Esošās televīzijas antenas pielāgošana jaunajam dekoderim, TV uztverošās antenas regulēšana. Virzemes DIGITALAS TV uzstadisana uz Jūsu portatīvā vai mājas datora, izmantojot speciālu USB modēmu. Konsultācijas par jauno virzemes digitālo televīziju. Vairāk informācijas pa tālr: 26262215
Linforff - interesantas metodes ( Komentārs)
Tā lindrorf ir tāda mafija. Te jau iekriekš n-tās temas par to bijušas.Tāpēc jāizraugās tādi pārdevēji, kas lindorf nemaz nezin. Viens veikals, kas ar lindorf strādā ir quelle. esmu dzirdējis gadijumu, ka cilvēks kaut ko pircis pat bez nomaksas quellē, bet tad pec laika saņem no lindorf brīdinajuma vēstuli, ka būs ziepes-neesot līzings nomaksāts :(
Saeima - Ministri ( Komentārs)
Visi biezie viena mafija ar visu valdību.Kopš valsts iz izzagta un iztirgota, neviens nav saukts pie atbildības :( A pamēģini tu sīkais palikt kadai bankai parādā!-tūlīt tev sanaks lielākas ziepes ka 5-taja gadā.Te jau nesen bija tēma, kā notiek tas lietas...
Valsts - cik var? ( Komentārs)
Ko ta jus domajat, ka mēs kaut ko ievēlam?Tas ir tikai teātris, lai nez kādus tur miljonus varētu norakstīt uz vēlešanu reķina! Es neesmu sastapis vēl nevienu clvēku, kurs būtu balsojis par ES, bet pa TV toreiz teica, ka 75 % nobalsojuši "par". Un tas pats manuprat darās arī visās valsts vēlēšanās.Vel neviens nav notiesats sakarā ar valsts izzagšanu un izputinašanu.Tas saucas-roka roku mazgā-abas baltas, proti, viena mafija, nekas vairāk! Zeme tiek pārdota ārzemniekiem, drīz būs jamaksā par ielu, ka staiga līdz veikalam, jo arī tā kādam piederēs.
Maskavas ielas jaunieši - cūcība ( Komentārs)
pilnībā tev piekrītu!!Viņi visi sevi iedomājušies par kautkādiem pilsētas "kingiem" vai pat sava veida mafiju, iet uz citiem uzdirš bet paši tādi mēsli vien ir.Noteikti vodku pumpē iekšā kā ūdeni, dīvaiņi un sadisti tādi.
Valis - Visu dara steidzīgi un bez īpašas uzmanības ( Komentārs)
KĀ LAI NOSKODRO KUR SLĒPJAS VAINĪGIE - Krāpnieki ( Komentārs)
to veci var atrast Getliņu svalkā viņi tur ir viena mafija vieni pārdod suni pie lielveikala otri turpat atņem, labāk aizej uz Uteni tur es redzēju brīnišķīgus suņukus mazliet vecāki un nošmulētāki nekā gribētos, bet s pivom potjaņet.
Kinoloģiskais Klubs Favorīts - Neiesaku ar šo klubu iesaistīties ( Komentārs)
Ir tāda Marina kas Ķengaragā Maskavas ielā 429 dzīvo .Viņai ir mopšu kabeļs vārdā Maksis no ši kluba. Šī Marina dzīvo no tā ka iet visur un ar savu Maksi sēklo, un pēc tam kucēnu alimentu naudu iegūst. Šis klubs pie pārošanās iesaka pārsvarā viņu jo viņa ir laba paziņa ši kluba amatpersonām . Patiesībā Maksis sūdīgs kabeļs, aizdomas arī par viltotiem čempiona sertifikātiem, bet galvenais Maksa kucēni dzimst ar pārmatotu patoloģiju -trešā plakstiņa adenomu.
Taxi - Nekauņa vadītājs 18-06 ( Komentārs)
Redz kā taksists sāk latviešiem draudēt ar cirvi galvā un sevi par kruto mafiozo pasniegt!Latvieši viņu krāpjot!Tu, smerdeli, nodokļus maksā, vai bāz visu kabatā, to ko nolaupi un to ko nopelni bez 'čeka?Smerdelis tu esi un tavi bērni ir smerdeļi!
Taxi - Nekauņa vadītājs 18-06 ( Komentārs)
sūkātājs, nevis mafiozo, ir tas plikpaurainais perdelis ar sagrabējušo mersi!