www.sudzibas.lv DPD Vilcināšanās

DPD - Vilcināšanās

Sveiki. 20.12.no andele mandele pasūtīji blūzi,viss skaisti super. Paka ievietota pakomātā jau 21.12. Bet…..pasūtīju caur dpd. Andelē redzu,ka paka atrodas šķirošanas punktā,bet dpd aplikācijā redzu,ka paka vēl ir ceļā. Šodien 27.12.un kā par brīnumu,pakas nav.

L

Velvetpopstar 16 st atpakaļ

Jo svētkos nestrādāja. Es arī gaidu paciņu kopš 21.12.24.

L Linda Ivanova 16 st atpakaļ

Es saprotu,ka svētki un tā,bet tā nav mana vaina,ka kurjers nevar ātrāk paciņu izņemt.

( ( ͡❛ - ͡❛) 15 st atpakaļ

Neko Jūs nesaprotat. Jūsu paku ievietoja sestdien , svētdien paku savākšana nenotiek. Pirmdien paku savāca , "24., 25. un 26. decembrī DPD komanda atpūtās" un šodien, rīt, ja pakomātā būs brīvs nodalījums, Jūsu paku ievietos tajā. Kurjers paku savāca cik ātri, cik vien tas bija iespējams. Sūdzība nepamatota.

L Linda Ivanova 14 st atpakaļ

Saprotu gan. Kur gan bija problēma 23.12.izsūtīt? Es jau biju sūtījusi un nez kāpēc man nākamajā dienā paka atnāca. Mostika ne?

RAMONA👀 10 st atpakaļ

Jūs vispār apzinaties, ka pēc 21.12 šodien ir tikai pirmā darba diena. Nevienam Jūsu iegribu dēļ nav jāstrādā svētkos. Egoiste.

G Gonzo23 10 st atpakaļ

23. man liekas visi kurjeri strādāja

RAMONA👀 8 st atpakaļ

Varbūt kāds strādāja, Varbūt nestrādāja, bet taču elementāri ir jāsaprot, ka ir svētki, brīvdienas un darba laiks var atšķirties no ierastā.