Reitings Picērijas
Doka Pica |
Grill Niko |
La Pizza Veloce |
Čili Pica - Service
Unfortunately, horrible service in Domina Cili: ( we were there with colleagues for a lunch 30-sept and 01-oct the girls-waiters are all time rude. They always have confuses with orders. They chat in phones and going to smoke during peak time, while our orders are ready and lays on a shelf near the kitchen.. Nobody bring it to customers for 15min.. Despite the fact that there are 4-5 customer in the hall in total! Will not go in cili domina anymore..
Can Can Pizza - Slikta apkalposana un piegades ilgums.
Pasutijums tika pieteikts ap pulkstens 19:20. zvanot uz piegades tālruni. Atbildeja laipna operatore Ieva. Pateica ka piegādes ilgums varetu but no 1h lidz 1h30min. Pulktens jau 21tuvojas zvanu atkal painteresēties par piegadi cik ilgi vel jagaida, tā pati operatore atbild pec aptuveni 10min. jabut, jo esot zvanījusi uz piceriju noskaidrot! Piecu atveda pec trešā zvana kad biju jau zvanījis uz piceriju Biķernieku ielā un atkārtoti operatorei kas pienem pasutijumus. Abas atbildeja ka kurjeram...
Čili Pica - Сервис, недостаточно обслуживающего персонала
Явно недостаточное количество официантов, люди не успевают принять заказ и открыто об этом говорят. Зал занят наполовину. Прошу обратить внимание руководство предприятия - Люди явно "зашиваются". Это проблема не исполнителей, а организаторов! При таком качестве обслуживания нет желания посещать эту сеть. С такой же ситуацией столкнулись и в тц Олимпия.
Lulu Pica - Atieksme
Ejot garām restorānam Lulu pica, darbinieki rada nepiemerotus žestus garām ejošiem cilvēkiem. Ar pirmo darba dienu katrs darbinieks mētā desas gabalu pret sienu un liek to picā. Es kategoeiski niesaku sūtīt un ēst picu, tieši šajā restorānā!
Čili Pica - Slikts serviss
Šodien, 26. Septembrī, laika posmā no 10: 10 līdz 11: 00 ieturēju ar draudzeni maltīti Čillī Picā. Pasūtītais ēdiens bija auksts! Gan mans, gan draudzenes, kad pateicām viesmīlei par to, viņa piedāvāja uzsildīt ēdienu, kurš bija praktiski uzreiz atnests. Pēc maltītes ieturēšanas palūdzām čeku, kuru gaidījām krietnu laiku, lai gan minējām, ka vēlētos norēķināties pēc aptuveni 3 minūtēm. Viesmīle bez steigas turpināja sarunu ar savu kolēģi. Viesmīle bija vidēja auguma, gaišmate, ar čolku uz vienu sānu. Abas ar draudzeni esam ļoti neapmierinātas!
Can Can Pizza - Picu kvalitate
Can Can Picērija, kas atrodas uz jūrmalas šosejas lielajā Maksima. Pasūtījam picas dazadas. Kad atnesa es biju loti izbrinita par picu pildījumu viņa vienkarsi nebija bij tik siers un paris desinas. Kartupeli fri bija bez sals-sali uz galda ari neatradu. Riga biju iegajusi can can picerija bija savadak. Vai tad nav noteikta receptura un picam jābūt vienadam pildījumam. Cilvēku ari bija lot maz, sanāk ka ši picērija ir pazaudējusi klientus ar savu virtuves kvalitati. Loti zel
Čili Pica Spice Home - Briesmīga attieksme
Devāmies ar ģimeni pusdienās uz Cili Pizza Spice Home. Mūs apkalpoja viesmīle Linda. Pieejot pie mūsu galda, viesmīle nesasveicinoties nolika menu kartes uz galda un tūlīt devās prom. Pienāca pie mums pēc 5 minūtēm pieņemt pasūtījumu. Par cik starp menu bija ieliktnis par to, ka šobrīd darbojas picu akcija, kur var iegādāties picu 42 cm izmērā par izdevīgām cenām, nospriedām iegādāties vienu no piedāvātajām picām. Tas nebija mūsu vienīgais pasūtījums. Vēl iegādājāmies ēdienus no standarta menu...
Čili Pica - Slikts serviss
Ienācu Cilli Pica paēst, kas atrodas domina. Izvēlējos tukšo galdu, tur vel bija netīri trauki. Viesmīlis Artjoms, pateica ka tulit iztīris galdu un es varēšu apsēsties. Pagāja 15 minūtes nekas nenotika. Pēc tam man bija pateikt ka tas ir direktora galds, un tikai viņš var tur sēdet (par to ka klientam jābūt pirma vieta viņi drošvien nekad nedzirdēji) . Kad es uzprasīju cik ilgi vajag gaidit kamēr viņš iztiris galdu, Artjoms atteica apkalpot. Loti nerekomendēju šito picēriju Domina.
Čili Pica - Slikts serviss
Ienācām picērijā, kas atrodas Stockmann ēkā, apsēdāmies pie pašas kases, apskatījām ēdienkarti, gaidījām kamēr kāds pienāks. Pagāja 40 minūtes un tā arī neviens neatnāca. Kad apnika gaidīt, piegājām pie oficiantes un paprasījām vai var kaut ko pasūtīt. Mums pateica, ka jāgaida, kad pienāks mūsu oficiants. Pēc ilgas gaidīšanas tā arī neviens neatnāca. Aizgājām tukšiem vēderiem, lieki izmetot laiku.
Čili, Pica Olimpija - Nevar dabūt picu
Šodien iegādu Čilli Picā, Olimpijā. 30 minūtes sēdēju kamēr pienāca viesmīlis. Kad viņš pienāca, viņš paziņoja ka pica būs jāgaida stundu. Jautājumi: 1. Vai ir normāli ka viņi nozaga manu laiku (30 minūtes ko sēdēju un gaidīju viesmīli, 10 minūtes aizbraukt līdz olimpijai, 10 aizbraukt no turienes prom) 2. Vai picērija nevar sataisīt kaut kādas sagataves lai varētu taisīt picas ātri? Es tak neatnācu uz bentliju vai ekskluzīvu klavieru veikalu, kur jāgaida rindā. Picērijai tak jābūt...
Cilli Pica Rīga plaza - Šausmīga apkalpošana
Ļoti nekorekta apkalpošana Rīga plaza Chili Pica. Vēlējāmies pasūtīt picu, bet nevarēja saprast kur tas ir jādara. Pie blakus galdiņa bija pienākusi darbiniece un sarunājas ar klientu, es pajautāju kur var pasūtīt picu uz ko viņa izlikās ka nedzird. Kad gāja tā sieviete prom - vēlreiz pajautāju - atcirta - es ar klientu runāju, picas pasūta šeit un vēl Kautko ejot prom murmināja un izskatījās baigi neapmierināta.. Protams pēc tādas attieksmes picu pargribejās un aizgājām citur pasūtījām...
Lulu Pica - Неуважительное отношение к работникам
Отвратительное отношение к работникам, заставляют несовершеннолетних работать ночные смены и по 12 часов в сутки, на увольнительное, руководитель līga, предлагает пососать мамину грудь и называет бездарем, крайне не рекомендую устраиваться в эту пиццерию не при каких условиях.
Čili Pica - Ēdiena kvalitāte
27.08.19 rītā,ienākot Čili Picā T/c Solo (Daugavpilī), nolēmām pasūtīt brokastis. Tātad-tika pasūtītas brokastis-plānās pankūkas ar biezpienu (kurās jau biezpiens likās mazliet skābs) , kā arī tika pasūtīta otra porcija - (vēršacs ar kartupeļu pankūkām un bekonu) . Ēdot brokastis, vienā no vēršacs tika konstatēts iecepts garš, melns mats! Iesaku izvēlēties labāk citu vietu maltītēm!
Chilli Pizza Stockmann - Slikts serviss
Pirmo reizi iegriezāmies ar draudzeni šajā kantorī, jo traki gribējas ēst. Viesmīle atnāca, teicu 30 cm picu sēņu, veģetāro. Beigās galu galā man atnes 50 cm picu. Es aiz sašutumu viesmīlei jautāju - tā ir 30 cm pica? Atbild man - nē, 50 cm. Es saku, ka pasūtīju 30 cm picu. Viņa man parāda savu blociņu, ka ir pierakstījusi 50 cm. Nu neko, pati sajauca, bet ar neapmierinātu sejas izteiksmi un toni centās pierādīt savu taisnību. Beigās padevās, paņēma picu un aiznesa prom. Mēs pieceļamie...
Čili Pica - Плохой сервис
Зашли в чилли пиццу, сделали заказ пиццу, картошку фри обычную и детские улыбки. Через 15 минут после нас за столик рядом села семья в 3-мя детьми, сделали заказ и уже через 15 минут им принесли пиццу, кебаб, который подается с картошкой фри и напитки. А нам в течении 45 минут несли только напитки. Среди них было вино, которое должны были налить 150мл, но даже на глаз было видно, что столько там не было. Выглядело от силы 100мл. Несколько раз мы выразили недовольство официантке лолите и в итоге...
Lulu Pica - Старая пицца
Раньше часть заказывала у них, всегда все было здорово. Последнее время с мужем стали заказывать снова у них, и это какой-то кошмар. Как открылась лулу в Лиелупе, пицца была не раз реально подгоревшей снизу. Привозили новую, но она была тоже горелая. Это было что-то с чем-то:) ) ) недавно привезли сырую. Мы ее допекали. А вчера была полная бомба! Пицца была явно или утренняя или вчерашняя. Как можно было запихать в коробку эту пиццу и подумать, что мы примем ее за новую? И она, кстати, была на тонком тесте, а мы заказали на классическом.
Can Can Pizza - Slikts serviss
Ar draudzeni izdomājām papusdienot Cancan Picērijā Imantā Maxima xxx, izvēlējāmies galdiņu un gaidījām viesmīli, nosēdējām pus stundu un vel joprojām nebija pienācis neviens viesmīlis, kaut arī visi redzēja, ka gaidam, kad mūs apkalpos. Apkalpošana pilnīga nulle! Ja vēlāties papusdienot Imantas pusē, tad šo vietu neiesaku, nomirsiet badā!
Krūza Vaidavas Iela, Rīga - Servis
Labdien. Tas nav sudziba. Bet gribu pieverst pirsejus uzmanibu. Kad pirciet kadu lielu preci, un saniemat rampa, vieta aiz veikala, neaizirsiet paniemt ceku. Ja tas ir garantija jusu precej. Ja jus aizmirsiet paniemt ceku, vina kaut kur pazud.
Stender's Pica - Slikts servis
Aizeju ar ģimeni pēc grutas mainas lai paestu vakariņas. Pasūtot ēdienu nesadzird kārtīgi ko pasūt atnes ēdienu ko nepasūtīja bērniem atnes burtiņus galda piederumus neatnes tos atnes pēc minūtes un pie burtiņiem neatnesa merciti jautajam to atnes vel pēc minūtes. Kad atnesa pieaugušiem protams nebija ko sūtīja meginājas atrisināt to darbiniece atbildēja dusmas kad viņai eot bijusi gruta diena pa ko man vispār bija šoks man ari bija gruta darba diena tāpēc eju kautkur ar ģimeni paest mani tas neinteresē kad viņai bija gruta darba diena ja nevar pastrādāt tad jājiet prom no darba.
Čili Pica - Neizcepta pica
Tc Zoom čili picērijā pasūtījām Ferara picu līdzņemšanai. Pasūtījumu izpildīja ātri - 10 min. Laikā izsniedza iepakotu picu. Atnākot mājās konstatējām, ka pica nav izcepta līdz galam - garoziņa pat zeltaina nebija. Salīdzinot ar ēdienkartē attēloto picu, šī bija skopi noklāta ar pāris tomātu šķēlēm, nedaudz gaļas produktu un bez ķiplokiem. Receptē norādīts, ka uz picas ir pētersīļi, bet uz mūsu picas bija dilles. Pica slīka eļļā!