www.sudzibas.lv BALTA AAS Veselības apdrošināšana, slikts serviss, krāpšana

BALTA AAS - Veselības apdrošināšana, slikts serviss, krāpšana

Situācija. Mums ar kolēģi vienāda polise, apmeklējam ārstu un taisām sonogrāfiju, identiski pakalpojumi tikai dažādās ārstniecības iestādēs, bet man sonogrāfiju, pēc 55 EUR čeka iesniegšanas sedz 35EUR apmērā, kolēģei uzreiz sedz un 55 eur apmērā.
Un tas izrādās ir tāpēc, ka ar vienu iestādi BALTAI ir noslēgts līgums, kur ir atrunāti cipari, ka sedz tik un tik, bet ar to, kur es biju, nav atrunāts. Bet es atvainojos, polise maksā pilnīgi vienādi mums abām. Kāpēc tad man sedz par 20 EUR mazāk, par vienu un to pašu pakalpojumu?
Lai ievērotu taisnīguma un vienlīdzības principu, tad līgumā ir jābūt atrunātam, ka sedz precīzi tik pat, cik par šo pakalpojumu polise sedz ar iestādi, ar kuru noslēgts līgums.
Pie vienādas polises cenas un nosacījumiem ir jābūt vienādai attieksmei. Es pieprasu, lai man tiktu segts tieši tāds pats apjoms kā manai kolēģei.

Zemāk lietas Nr.

11.03.2025
Nr. A3212946 - 40310-01.2/25/247331

Sveicināti!
Jūsu 10.03.2025 reģistrētā atlīdzības lieta Nr. 3212946 ir izskatīta.

Pieteiktā summa: 55.00 EUR
Lēmums: izmaksa 35.00 EUR

Silbalodis 31.03.2025

Šķiet, ka Jūs ar kolēģi apsriežat pilnīgi visu! Pat šādas lietas

A Agnese Zvane 31.03.2025

Jā, un tikai tā var atklāt šādas polises cūcības.

S sannas 31.03.2025

Tas nav nekāds jaunums, ka ārstniecības iestādēm ir slēgti līgumi ar apdrošināšanas firmām.

A Agnese Zvane 17 st atpakaļ

Es ļoti labi saprotu, ka tiek slēgtas, bet mana polise no tā lētāka nekļūst, salīdzinājumā ar kolēģes... Vienāda cena, vienāds pakalpojuma izmaksu segums. Ne tā?

G Gonzo23 31.03.2025

Man balta ateica izmaksāt kompensāciju, kura man pienākas, jo izraksts par ārstēšanos nav uz tādas veidlapas kā viņi vēlas, kvīts un čeks nepietiek.. vismaz tagad zinu pie kuras kompānijas octu nepirkt

T Tautins 20 st atpakaļ

Es ceru, ka Jūs izlasīsiet vēlreiz, ko uzrakstījāt un varbūt nāksiet pie apgaismības. Jūs pati atbildējāt uz savu neizpratni/jautājumu kāpēc kolēģei sedza visu un Jums nē.
Šeit sūdzība ir uzrakstīta par...NEKO
Kad cilvēki neprot LASĪT!

A Agnese Zvane 17 st atpakaļ

Pati izlasiet. Jums liekas taisnīgi, ka vienāda polise, vienāds pakalpojums, bet sedz dažādi? Tad Baltas līgumā ir jābūt atrunātam, ka sedz tieši tik pat cik ar līgumiestādi, jo savādāk tiek lobētas kādas konkrētas ārstniecības iestādes intereses. Tad visi ar polisi dodas tikai uz to un nevienu citu.
Un ja Jums vēl liekas, ka šeit viss labi, tad...