Ergo - apdrošināšana
Es noslēdzu medicīniskās apdrošināšanas līgumu ar Ergo kā privātpersona. Nevienam čekam netika piešķirta kompensācija! Viņi atsaucās uz līguma punktu, kurā teikts, ka hroniskas slimības netiek apmaksātas. Taču pēc viņu izpratnes par “hroniskām slimībām” tika uzskatīts jebkurš ārsta apmeklējums. Tā ir vienkārši bezkaunīga kompānija!
Labdien!
Pateicamies, ka dalījāties savā pieredzē.
Individuālā veselības apdrošināšanas polise paredz kompensāciju gadījumos, ja tiek ārstētas saslimšanas, kas ir diagnosticētas pēc apdrošināšanas līguma noslēgšanas. Savukārt jau iepriekš diagnosticētu, hronisku vai iedzimtu slimību ārstēšana neietilpst konkrētās apdrošināšanas polises segumā. Ar plašāku informāciju un apdrošināšanas noteikumiem aicinām iepazīties ERGO mājaslapā: https://www.ergo.lv/lv/privatpersonam/veselibas-apdrosinasana
Gadījumā, ja rodas papildu jautājumi tieši par Jūsu lietu, laipni aicinām vērsties pie mūsu speciālistiem, rakstot uz [email protected] vai iesniedzot informācijas pieprasījumu mansergo.lv.
Ar cieņu
Jūsu ERGO
Paldies par informāciju
ņem par labu, un ka īsts petuhalius likvidējies:D
Tur noteikti visam jābūt atrunātam polises noteikumos un līgumā, ko apmaksā un ko nē. Vispār Ergo ir viena no labākajām apdrošināšanas kompānijām.