www.sudzibas.lv BITE Slikts apkalpošanas serviss

BITE - Slikts apkalpošanas serviss

Pieteicu mājas internetu attālināti, saņēmu iekārtas, bet izrādījās, ka bija kaut kas sajaukts un atsūtītas nepareizas. 2 nedēļu laikā, nespēja sakārot un atsūtīt pareizās iekārtas. Izmantoju 14. Dienu atteikuma tiesības, bet pēc tam nācās vairāku mēnešu garumā sarakstīties un pierādīt kuras iekārtas tad biju saņēmis un kuras nē, kā arī kuras esmu atgriezis. Beigās epastā apstiprināja, ka iekārtas ir saņemts, bet tagad saņēmu vēstuli no piedzinējiem, ka esmu parādā par pakalpojumu, kuru tā arī nav sanācis pat pamēģināt. Ņemos jau otro mēnesi, lai pierādītu, ka man šis rēķins nav jāmaksā... Patērētāju aizsardzības birojam iesniegums ir nosūtīts, redzēs, kā tas viss beigsies.

16.12.2024

Atbilde no BITE Latvija Pārstāvja atbilde 17.12.2024

Sveiki!
Lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected], mēģināsim noskaidrot situāciju. Jauku dienu!

S

Z Zaha 16.12.2024

БИТЕ это грусть для латвии