BITE - Rēķini

Labdien! "Automātiskā" pāreja no Baltcom uz Bite rezultējās ar 91€ lielu rēķinu, lai gan pie Baltcom bija aptuveni 68€ mēnesī, trūkst vārdu un komentāru...😒

26.07.2024

Atbilde no BITE Latvija Pārstāvja atbilde 29.07.2024

Sveiki!
Lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected], mēģināsim noskaidrot situāciju. Jauku dienu!

A

D daartz 27.07.2024

Man vēl labāk
Man vispar vienkarši atslēdza interneta pakalpojumu ,kas man bija pie Baltcom ar tekstu, jums nav līguma, lai gan līgums, lai gan vecs, romēr bija

M Mmmmmmm 27.07.2024

Man ar i šī problēma ka pārgāju no baltikom uz biti tā man ēsot gandrīz pie simts euro parāds bet par ko ja katru mēnesi maksaju .

M Maija 28.07.2024

Man tieši tas pats .
Kad baltocom automātiski pārgāja pie Bites pēkšņi 14€ vieta man jāmaksā 68 € par ko tieši?🤦‍♀️

A Aigars Štālmanis 28.07.2024

Ne Jūs vienīgie, man arī sarēķināja 2× tik 🤦. Pēc kārtīgas izlamāšanās maksāju to pašu ko līdz šim 😅