Reitings Degvielas uzpildes stacijas
Froster |
Gāze+ |
RT Services Baltics |
Neste - Nestes kartes kontā neienāk nauda
Veicot maksājumu, maksājumu uzdevumā korekti aizpildīju visus datus, bet nestes kartē nauda neienāca. Servisa darbiniece izlikās par āpseni un stāstīja, ka neko nevar palīdzēt, jo esot brīvdiena. Nestes klientu apkalpošana ir briesmīga, un šāda attieksme ir nepieņemama. Viņi neņem vērā klientu vēlmes un problēmas, kas radās viņu sistēmas kļūdu dēļ.
Viada - BRIESMĪGA APKALPOŠANA
Iebraucām VIADA uzpildes stacijā pēc maizītēm, viss ok, samaksāju par maizīti, aizeju uz tualeti. Nākot atpakaļ skatos, ka meiča pie kases VĪLĒ NAGUS! Jautāju vai varētu saņemt savu maizīti, uz kuru saņēmu atbildi, noniecinošā tonī, ka maize vēl sildās! Ok, gaidām! Meiča turpina vīlēt nagus.. Neizturam! Aizrādam, ka tas nav higiēniski, ņemot vērā, ka viņa pasniedz ēdienu.. Atbilde: “Es vīlēju nagus, jo man viņi traucē un ŠOBRĪD ES JUMS ĒDIENU NESNIEDZU” Un tā pārgrieza acis, ka šķiet mē...
Virši-A - Hotdogu samazināšana, cenu augšana
Hotdogi ir tik ļoti samazināti - maize, desa, ka nevaram pat saņemt nekādu sāta sajūtu. Kādreiz sieva nevarēja to pat apēst vienā piegājienā. Vizuāli arī tas ir redzams, ka ir krietni mazāki palikuši. Esam vīlušies. Braucam Viršos katru reizi kā sanāk braukt tālāk par 50km. Lietojam šo benzīntanku gadiem. Tagad atsakāmies pirkt ēdienu šeit.
Circle K - Krāpšana
Vienu vakaru biju iebraucis CIRCLE K BAUSKĀ un man nošmauca naudu pārdevēja vārds bija GUNITA PUKINSKA. Kauns par Bauskas CIRCLE K pārdevējiem...
Straujupīte - Automāts Jūrmalas gatve 144 paņēma naudu, bet degvielu neiepilda
30.12.2024 plkst. 20: 02 ievietoju uzpildes stacijas automātā 50 eiro, izvēlējos sūkni, bet sūknis degvielu neuzpildīja. Saņēmu čeku par neuzpildīto degvielu un iesniedzu 31.12.2024 uzpildes stacijas darbiniekam. Darbinieks solīja, ka 02.01.2025 problēmu atrisinās cits darbinieks. Kopš tā laika no uzņēmuma puses nav nekādu ziņu.
Vtu Valmiera - Pateicība
02.01.2025 reiss Valmiera-Rīga 7: 40. Vēlos pateikt paldies autobusa vadītājam par pieklājīgo attieksmi pret katru pasažieri. Visu maršrutu jutāmies droši, jo šoferis vada autobusu ļoti profesionāli. Ir sanācis arī iepriekš braukt ar šo šoferīti, attieksme nemainīgi pozitīva! Paldies
Virši-A - Kad darbinieks nezin kas atrodas viņa DUS
29.12.24 iegriezos Siguldas viršos. Pirmkārt neforši tas ka jāgaida kamēr pārdevējas trijatā izklačosies aiz Letes. Otrs un pats galvenais. Žēl ka es kā klients labāk zinu kas tirgojas dus un kas nē. Uz manis jautāto preci pārdevēja atbildēja ka nav, bet es skaidri zinu ka ir. Tad kad man izrādījās taisnība, pārdevēja atcirta ka vajadzējis uzreiz teikt. 😂😂 itkā es latviski runāju skaidri un saprotami arī pateicu ko man vajag. Iesaku pārdevējai papriekšu pārliecināties par preces esamību vai neesamību kārtīgi un tad tik sniegt atbildi. Lai nesanāk turpmāk strīdīgas situācijas.
Astarte Nafta - Slikta apkalpošana
Labdien. Iebraucu Astrate uzpildīt degvielu gāju samaksāt un tur mani apkalpoja melnmataina sieviete paveca nepajautāja vai man ir atlaižu karte nepiedāvāja nekādas iespējas. Sieviete izskatījās diezgan neapmierināta bļaustījās uz otras blondiem matiem sievieti virsū kautko krieviski. Biju diezgan neapmierināts ar apkalpošanu. Neiesaku šo degvielas uzpildes staciju. Ļoti nelaipna apkalpošana.
Viada - Neapmierināta pārdevēja
28.12.2024 piegāju pie kases, sasveicinājos, bet pārdevēja to no ignorēja. Paprasīju tabakas izstrādājumu, tā stāv un netaisa skapīti, prasa kādu, paskaidroju. Neapmierināti paņēma un nomēta. Pateicu paldies un visu labu, atbilde atkal bija ignors. Strāda sieviete, vecāka gados ar baltiem matiem. Ja dzīve kaut kas nesanāca, tad nevajag strādāt apkalpošanas sfēra un bojāt klientiem garastāvokli.
Circle K - Neforša darbiniece
Dodos uz Circle k diezgan biež, bet šonakt darbiniece ļoti nelaipna, dusmīga laikam par to ka izjaucu viņai pauzi, atnāca nopīpējusies, smirdēja pēc cigaretēm, neapmierināta. Man vajadzēja aiziet tikai uz tualeti, bet sagribējās arī kaut ko ēst, bet pēc tā kā viņa paskatījās, padomāju. Nejutos vairāk gaidīts
Viada - Neapkalpo klientus 5 min pirms beidzās darba laiks
20.12.2024 Riktīgs kretīnu kantoris. Internetā rakstīts, ka strādā līdz 21:00, pie durvīm pielīmēt lapele, ka strādā līdz 20:00. Biju tur 19:55, jau biju pistoli ielicis bākā, vecene vienkārši vazājās pa veikalu, tīra kafijas aparātu, vīrs ar sīko veikalā, tas vīrietis vēl viņai pamāja, ka tur gaida mašīna uz uzpildi, tai vienalga, nogaidīšu 6min pie mašīnas gaidot, kad piegāju pie veikala, izrādās durvis jau ciet. Tā arī degvielu neielēju. "Laba attieksme pret klientiem!" Vairs Viada nepildīšu degvielu un neiepirkšos!
Neste - Naudas pazušana no konta
Nesen uzpildījos izmantojot bezkontakta kartes opciju, validēju izmet uz ekrāna kļūdu, interfeis atgriežas validēju vēlreiz pieprasa pin, ievadu un uzpildos uz 30 eur. Velāk ieskatos kontā un konstatēju ka reāli 1 darījuma vietā veikti 4 un tur karuselis - 50, atgriezts 50 atkal - 50 un vēl tie reālie - 30. Zvanu, šie mierina būšot dienas laikā bet nav. No rīta jau rakstu ar aprakstu sikāk kas un kā, kur naudiņa kāpēc rezervēta un nav reāli pieejama, šie pābauda, sausi uzraksta mēs paņēmām...
Circle K - Darba laiks
Vai Jums tas liekas normāli, ka darbiniekam vienam ir jāstrādā 10h maiņa bez pārtraukumiem? Drīkst aizvērt vienu reizi DUS uz 30min, bet tas, lai var izmazgāt grīdas. Jums tas liekas normāli? Ļaujiet cilvēkiem normāli gulēt nevis lieciet strādāt visu nakti. Jums ir automātiskie automāti, kur var samaksāt par degvielu, bet nē Jūs mokat savus darbiniekus. Pārskatiet darba laikus un mainiet tos par labu saviem darbiniekiem, kuriem ir ģimenes. Ofisā sēžot un strādājot normāli darba laiku Jūs to neizjūtat, to ko Jūsu darbienieki!
Virši-A - Pamainijās edienkarte
Siera mērce hodogs bija ļoti garšīga.bet tagat to aizliedza.visu laiku aucē bija piejema siera mērce un ja nemaldos ari visos ēdienos
Virši-A - Hotogs
Siera merce hotogos ir ļoti garšīgi kapec to aizliedz lietot?
Circle K - Slikts serviss, krāpšana
Vēlējos saņemt bezmaksas enerģijas dzērienu no "skrāpē un laimē", kad devos pie kases, laicīgi biju aktivizējis kuponu un pie reizes atvēru Circle K klienta karti. Taču, kad kasiere jautāja parādīt aktivizēto kuponu, tas jau bija uzrādīts kā "saņemts". Kasiere novēla vainu uz mani, ka esmu nokavējis 10 min doto laiku pēc kupona aktivizācijas, bet kuponu biju aktivizējis burtiski uzreiz kad pienācu pie kases un gaidīju kasieri (apmēram 30 sekundes). Pēc tam piegāja otrs kasieris - vīrietis un...
Neste - Krāpšana vai bojājums aparātā
Šodien no rīta pildīju degvielu un atcerējos, ka loga šķidrums drīz beigsies, tad uzpildīju arī to! Pildot sāku skatīties, ka nav pareizi, jo uzrādījās ka jau 5 litrus esmu iepildījusi, lai gan 2 litri tik iekšā mašīnas logu šķidruma bundulā var ieliet! Nu tagad noteikti esmu pret šo un tikai kannas! Iekšā vēl nedaudz bija šķidrums!
Virši-A - Krāpšanas
12. Novembrī nopirkām telefona lādētāja vadu type C- type C. Pēc 10 lietošanas dienām vads pārstāja strādāt uz ko nodomājam, ka " ok, gan jau brāķis" paņēmām čeku devāmies uz Viršiem samainīt vadu, bet saņēmām atteikumu ar piebildi "vajadzēja tajā pašā dienā braukt mainīt". Protams summa 7.20 eur nav liela, bet bijām pārsteigti, ka nav iespēja samainīt brāķētu preci kas saplīsa pēc 10 lietošanas dienām...
Neste - neapkalpo
šodien piebracu pie Neste DUSā Kārļa Ulmaņa gatve 84, lai uzpildītu superīgu dīzeļdegvielu NESTE MY, bet to man izdarīt nesanāca jo uz pistoļa bija šķilta - NESTRĀDA (nebija dīzeļdegvielas - tukšs). Tā ka tas dīzeļdegviela pieejama tikai divās Rīgas DUSās braukt man vajadzēja no Rīgas otra gala. Tā tad cilvēki mīļie, ja jums sagribēsies ieliet Neste MY, jums bus jārēķina netikai uz dargo cenu 2.17eur, bet arī uz to ka tas varētu nebūt uz vietas, un jūs lieki nobrauksiet km lidz benzintankam, neuzpildot to. Nepaldies neste =((
KOOL Latvija - Labs serviss
Šajā kool ir ļoti labs bistro. Ļoti garšīgi var paēst, gan uz vietas gan paņemt līdzi. Ēdiens ir ļoti garšīgs. Apkalpošana ir ļoti laba. Sagaida ar smaidu. Tagad katru dienu braukšu pusdienas uz turieni. Garšo labāk nekā lidiņa. Ieteikšu saviem draugiem un kolēģiem. Paldies jums ka jūs esiet.