Meklēšanas rezultāti

Weekendshoes.lv - Nekvalitatīvas preces un slikta ekspertīze ( Komentārs)

Weekendshoes iepērkos regulāri, skatos valsti, kurā prece ražota, Rieker zābakus nēsāju otro gadu, Jana vasaras kurpes super, dēlam Nike botas, meitai augstās botas(neatceros firmu). Ir pasūtīti zābaki vīra mātei Caprice, tad redzēs kā kalpos. Uz šodienu visi pirkumi apmierina!

L Lizete123 23.01.2021
Komentāri 13 Apģērbs

Pērc auto gudri - Lietota auto iegāde ( Komentārs)

https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/audi/a5/bpechp.html#photo-14 - kad šitādu vecu m..ēslu sāk iesmērēt, tad saproti jau no starta, ka kaut kas nav riktīgi. sludinājuma teksts arī. Perfekta stavokli A5 2.7tdi aut. , 190 zs, 6l -100km, nodoklis 160e gada. Salons un virsbuve atbilst 2016 gada auto. Viena no pilnakiem komplektacija: - Led xenon lukturi - Kamera un parctronic - Audi Drive Select ( Sport, Individualn, Comfort karbas, dzineja un piekares rezimi) - Recaro adas electrosalons ar...

Rieker - Zemā kvalitāte apavi ( Komentārs)

Baigi lēti priekš rekier firmas

V vitols 11.11.2020
Komentāri 2 Apavi

Leļļu teātris - Krāpjās ar solītajām 3eiro lojalitātes izrādēm ( Komentārs)

Krāpjās ar solītajām 3eiro lojalitātes izrādēm Latvijas Leļļu teātris Labdien! Kartēm, kas bija beztermiņa, bija garš pārejas periods, kurā tās vēl bija derīgas - par ko bija pieejama informācija teātra mājaslapā. Nu jau vairākas sezonas ir terminētās draugu kartes, kas iespēju iegādāties izdevīgākas cenas biļetes dod tiem skatītājiem, kuri sezonas laikā apmeklē 5 izrādes. Zīmodziņus var krāt visu sezonu, savukārt atprečot karti vēl jaunās sezonas sākumā. 2020. gads visiem ir licis saskarties ar neparedzētām izmaiņām - arī Latvijas Leļļu...

Rīgas domes pilsētas attīstības departaments - Izgāztuve māju iekšpagalmā ( Komentārs)

Izgāztuve māju iekšpagalmā Nu dome kameru neliks ,lieciet paši un iesniedziet videomateriālus pašvaldības/valsts policijai .un kā teica profesors Preobraženskis i "suņa sirdī" razruha i r galvās kamēr liksies ka tā var un tas ir normāli ,kaudzes nepazudīs

Ventspils Reiss - Kavējums ( Komentārs)

Vajag vālēt veci ar mašīnu, nebūs jābrauc ar busu. Uzmanību, JOKS! Rekur validols ???

Rīgas Satiksme - Kavejums ( Komentārs)

Kavejums Kārtējie cilvēki kuri nezin kā satiksme un tehnika darbojas. Rekur Validols ???

Rimi - Aizskaroša attieksme pret klientu ( Komentārs)

Aizskaroša attieksme pret klientu Ctii sūdzās, kad kaut kas reāls ir noticis. Citi sūdzās, kad pat savā virzienā paskatās vai 50 kilometru rādiusā vienkārši eksistē. Citi sūdzās, kad viņi tiešām zog un apsargs "nepatiesi uzmācas". Lai nu kā - rekur Validols ???

_ _Barons_ 13.01.2020
Komentāri 6 Veikali

SIA "'NODUS" Vecpiebalgā - Sūdzības par personālu ( Komentārs)

Šodien no rīta ar draudzenēm stāvēju pie kases un apkopēja mums sāka braukt augumā rekur ir tās lauzējas utt. Mēs ar draudzenēm nesapratām ,kas notiek un tā apkopēja sāka bļaut ,lai mēs netaisam tādas mīmikas un savas mīmikas varesim apskatīties kamerās. Kaut gan mēs neko neesam izdarijušas!

Čili Pica - Slikts serviss. ( Komentārs)

Slikts serviss. Ko vispār divas sievietes darīja ārpus virtuves? / UZMANĪBU - JOKS / /Rekur bezmaksas Validols ??? /

_ _Barons_ 22.12.2019
Komentāri 7 Picērijas

Stradiņa slimnīca - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Reģistratūrai zvanu trešo dienu.Jāgaida.E-pieraksts pa maksu arodslimību nodaļā pilns līdz gada beigām.Vai tiešām man jābrauc caur pusvalsti lai reģisrraūrā ko uzzinātu.Varbūt jāraksta ierakstīta vēstule.Tā būtu ātrāk un lētāk.

S slimais 29.10.2019
Komentāri 7 Ārsts

Narvesen - Kliedz uz sievieti, kura ir stāvokli ( Komentārs)

Kliedz uz  sievieti,  kura ir  stāvokli Vajag mīcīt veci ar mašīnu , nebūs jāpērk etaloni.? /Uzmanību, joks!/ Rekur validols ?

Smartlynx - Slikts apkalpojošais personāls, bojājums ( Komentārs)

Slikts apkalpojošais personāls, bojājums Rekur kāreiz tev divāna ekspertam populārzinātniski: Lightning strikes airliners thousands of times a year, but it rarely causes even minor problems, because modern planes are designed to withstand it. https://www.nytimes.com/2019/05/06/world/europe/russia-plane-crash.html Ps - ko dotu smartlynxa logo uzkrāsošana? Tas tā kā parādītu lielāku nopietnību vai kā?

W Watafuks 06.05.2019
Komentāri 7 Ceļojumi

Mājai un Dārzam - Apkalpošana ( Komentārs)

Apkalpošana Rekur pievienoju vel klat bildi kur var redzet ka sienas ar vien stiprak un stiprak dzelte... Vienkarši iedomajos nakamais kurš tik daudz izteres savu laiku lai saņemt šadu rezultatu..

K Kristīne 05.05.2019
Komentāri 5 Veikali

NS King - Nekvalitatīvi apavi ( Komentārs)

Nekvalitatīvi apavi pilnigi piekritu.. apavi no sia rekker tik pat divaini ka iekartoties darba bes sarunas un atlases kartas :(

Ginekoloģe Aija Tula Rijkure - Slikta attieksme, bizness uz sievešu veselības ( Komentārs)

Nebiju izlasījusi atsauksmes par ginekoloği Aiju Tulu Rijkuri. Mana pieredze-apskates laikā vairākkārt pārjautāja, vai man ir apdrošināšana. Beigās maniem apdrošinātājiem tika piestādīts rēķins 93 eiro apmērā. Pavisam godīgi. Uz vietas nepamanīju,ka tur ierakstītas manipulācijas,kuras nav veiktas. Tikai mājās, iegooglējot, sapratu, ka nekas tāds man nav darīts.

DM Grupa - Krāpnieki/nemaksā darbiniekiem ( Komentārs)

Firma: SIA "DM grupa" Adrese: Rīga, Nīcgales iela 46 - 160 Valde: Gunta Kalniņa, personas kods 081185-10302, kas ir Daiņa Rijkura sieva. Tulkotajiem, kam nav atgriezta nauda, droši rakstiet man un mēs viņus sauksim pie atbildības.

Pipars Bistro - Ļoti slimta, nepieklājīga apkalpošana ( Komentārs)

Ļoti slimta, nepieklājīga apkalpošana Nu re, te jau skaidri lasāms, kas to raksta dēvējot sevi par razoru. Tikai palūgšu - nesaukt citus savā vārdā,ja esi attapīga, sapratīsi, ko ar to gribu teikt. Jā, līdz šim man arī šitāda mežone nebija trāpījusies, tāpēc te bieži iegriezos. Un jāsmejas, kurā ēstuvē Rīgā nav rindas- pusdienlaikā?! Tu , laikam, gan esi augstās domās! Šo sarunu dzirdēja daudzi apmeklētāji, kas bija tuvumā, jo tur ir daudz ātrās ēdināšanas uzņēmumi un visi brīnījās par tādu attieksmi. Kur skatās PVD, ja ēstuvē stāv mantiņas, kas nav paredzētas ēšanai?

STEAM APPISĒJS. - STEAM KRĀPNIEKS OR ZAGLIS ( Komentārs)

Vot Rekur tas taarps! Draugam ari shis pirkstu pielicis!

K kastaniss 13.11.2018
Komentāri 3 Bankas

Visas Loterijas - Aizdomīga laimētāju noteikšanas kārtība ( Komentārs)

Aizdomīga laimētāju noteikšanas kārtība Konkretizējot, šī persona L.D. pēdējo mēnešu laikā ir laimējusi Spodrības, Mego, Danone Fantasia, Ferrero Rocher, Whiskas, sieviešu higiēnas preču loterijā. Šķiet, bija vēl kāda. Diemžēl tas ir tik uzkrītoši, ka šīs personas vārds un uzvārds pārāk iekritis acīs.