Perfectnails Latvia - Slikts serviss

Sveiki, visiem!

Es jums nekad neiesaku iet uz šo salonu, jo attieksme vienkārši ir šausmīga.
Pati īpašniece arī ir viena no nagu meistariem, bet viņas attieksme ir vienkārši drausmīga, pārējās meistares vēl ir normālas, bet šī persona vienkārši bezkaunīga un degradējoša persona.

Good Intentions 31.08.2024

Ļoti informatīvi.

S scam detect 06.11.2024

Es personīgi viņu dzīvē pazīstu, pedejaka palaistuve! Mājas virs ar bērnu, un draugiem stāsta kā iet pa kreisi kad esot mīļākais :D ļoti briesmīgs cilvēks

S scam detect 06.11.2024

Vārda Ludmila Klauža

L Ludmila Klauža 25.11.2024

Mīļais autors!
Es Jūtos kā Holivudas zvaigzne 🤣🤗
Man prieks ka eju tev pa priekšu...jo tie kas izdomāt un runā par citiem cilvēkiem tādas muļķības iet no pakaļas! Fantāzija labi strādā...
Ja cilvēks atļaujās publiski nomelnot citus...tad es varu tikai iedomāties kas darās pašā dzīvē! Savu netīro veļu vajag mazgāt mājās ne tirgū 🤣

D Daniels Klaužs 25.11.2024

Īpašnieces impulsīvā reakcija nekad nav nepamatota. Viss ko zinu, cilvēkam ir jāizprovocē otru uz neētiskām darbībām.

S scam detect 25.11.2024

Tāpat kā Ludmila mani izprovocēja uz neadekvātu attieksmi! Aizbrauc pie veca dzērāja, liek aizņemtai sievietei citai viņu vaktēt, lai tur muguriņu iesmērē utml: es labprāt uz pāris vārdiem vēlētos viņu satikt, saprast kas viņai darās tajā galvā :) p.s viss trakākais man šķiet kā viņa pilnīgi lielās, kad viņai mīļākais esot utml: manuprāt tādām lietām jāliekas nav :D

S scam detect 25.11.2024

Nodod Ziņu Ludmilai!

Atvainojos par publisku Neslavas celšanu, par nepārbaudītu info. Ņemu vārdus atpakaļ. Pateicu vārds vārdā to ko Oskars stāsta visiem apkārt! Saprotu kad mana reakcija bija nedekvata. Bet ceru kad sapratīsi mani arī kaut drusku, kad ļoti stipri uzvilkos par to kad manai sievietei sveša sieviete liek iet smērēt kaut kādu muguru kaut kādām dzērājam...

Ceru uz saprati...